Amerikansk dronefotograf har laget storslagen video av norsk natur

– Hver gang bilen kom ut fra en tunnel brakte lyset med seg et nytt majestetisk miljø, skriver Lila Baghzouz, som forelsket seg i norsk natur.

I april dro amerikaneren Lila Baghzouz til Norge sammen med to venner for å oppleve landets storslagne natur på nært hold.

Baghzouz hadde store forventninger til Norge før hun dro, men hun synes naturen var enda mer storslagen enn den så ut på bilder.

– Greia med Norge er at de stedene jeg likte best var de vi kjørte forbi på vei til våre egentlige destinasjoner, ting som jeg ikke hadde sett på bilder på internett på forhånd, skriver Baghzouz under videoen, publisert på Vimeo.

Les også: Hit vil vi på norgesferie

Videre skriver hun at hun aldri har kjørt over så mange broer og gjennom så mange tunneler i sitt liv, som i de få ukene hun var i Norge.

– Stadig vekk kjørte vi over fjorder og gjennom fjell som var for massive til å kjøre over eller rundt. Hver gang bilen kom ut fra en tunnel brakte lyset med seg et nytt majestetisk miljø. Jeg sammenlignet dette fenomenet med å se på en TV som bare har naturkanaler, og hver gang vi kjørte inn i en tunnel så byttet vi kanal, skriver amerikaneren fra Los Angeles.

Baghzouz er dronefotograf, og har laget en video fra reisen, som viser Lofoten og deler av ruten Oslo-Bergen fra luften. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Les også: Se bildene: Vakkert nordlys over hele Norge

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus