Les om prosjektetStatus: 45 dager gjennomført • 3351 km av 3351 km
Les mer45 dager gjennomført • 3351 km av 3351 km

Scenen er satt for restaurant «Under» - publikum strømmer til

Video: Bli med inn på restaurant «Under».

– Alle som kommer inn sier enten «oi» eller «wow». Det er ingen som kommer inn og tenker at dette var akkurat sånn de hadde forestilt seg, sier eierne av Norges nye verdenssensasjon.

BÅLØY, LINDESNES (ABC Nyheter): Opp av havet stiger et merkverdig byggverk i eik og betong. Det skiller seg ut fra naturen og går i ett med naturen på samme tid. Inngangen til bygget ligger over havoverflaten, men nede på fem meters dyp finner du Under restaurant, som ender med et vindu på størrelse med et kinolerret ut mot havbunnen.

Vi ønsker at vinduet skal fungere som en scene. Vinduet skal være et fokus, det samme skal maten og arkitekturen. Hadde vi hatt glass overalt, hadde vi tatt fokus vekk fra de andre fine elementene her. Ja, du skal kikke på sjøen mens du er her, men det skal være en balansert opplevelse med flere elementer, sier Gaute Ubostad, som viser ABC Nyheter rundt på restauranten.

Sammen med broren Stig Ubostad eier og driver han den nyåpnede turistmagneten som ligger i Båly i Lindesnes kommune, nederst på spissen av Norge.

Undertegnede klarer ikke å holde tilbake et «oi» når vi stiger inn og ser Under fra innsiden.

– Alle som kommer inn sier enten «oi» eller «wow». Det er ingen som kommer inn og tenker at dette var akkurat sånn de hadde forestilt seg, sier Ubostad.

Unders hovedscene befinner seg fem meter under havoverflaten, i enden av restauranten. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter
Unders hovedscene befinner seg fem meter under havoverflaten, i enden av restauranten. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter

– Hadde ikke trodd det skulle bli sånn

20. mars i år åpnet restauranten dørene for første gang, og pressedekningen har vært massiv. Over 800 ulike redaksjoner har omtalt Under, inkludert store internasjonale medieaktører som Independent, Forbes, New York Post, Deutsche Welle, Financial Times, Daily Mail, India Today, New Zealand Herald, Wall Street Journal, Vogue, Lonely Planet, CNN og nyhetsbyrået Reuters, som leverer innhold til aviser og nyhetstjenester over hele verden.

To måneder etter åpningen er restauranten fullbooket til godt ut i oktober. I oktober og november er det fremdeles noen få ledige bord. Under har foreløpig ikke åpnet opp for bookinger etter november. Ifølge Ubostad har mellom 6500-7000 personer reservert bord, mens enda flere står på venteliste.

– Vi hadde ikke trodd at det skulle bli sånn. Vi hadde trodd at det skulle bli kult, men det har blitt bedre enn vi trodde. Dette var et prosjekt som begynte adskillig mindre skala.

Les også: Hele verden lar seg fascinere av Under: - Det har vært helt sjukt!

Større, hardere og mer ambisiøst

Gaute Ubostad har selv spist på Under fire ganger, og mener kvaliteten begynner å sitte bedre nå som restauranten har fått kjørt seg inn, enn det gjorde de første kveldene. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter
Gaute Ubostad har selv spist på Under fire ganger, og mener kvaliteten begynner å sitte bedre nå som restauranten har fått kjørt seg inn, enn det gjorde de første kveldene. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter

Ideen om en undervannsrestaurant helt sør i sørlandsregionen ble lansert av en bekjent i 2011, og har ligget i Ubostad-brødrenes idebunke siden. Opprinnelig så de to investorene for seg en mindre restaurant på andre siden av sundet fra der Under ligger, formet som en betongkloss med vinduer mot havbunnen.

Tanken var at den skulle trekke kurs- og konferansegjester til Lindesnes, og brødrenes Havhotell på stedet. Budsjettet den gangen var på 13 millioner kroner, men brødrene fant ikke en arkitektløsning de var fornøyde med.

– Da spurte vi Snøhetta om de ville bygge verdens kuleste undervannsrestaurant. Det ville de selvfølgelig, sier Ubostad.

Les også: Maaemo i Oslo kåret til verdens 35. beste restaurant

Kostnadene for prosjektet steg, og prislappen på Under endte til slutt opp på nærmere 70 millioner.

– Det har vokst seg større, bedre, kulere, hardere og mer ambisiøst etter hvert. Jeg tenker mange ganger at jeg er stolt og fornøyd over at dette er noe jeg har bidratt til å få til. Vi kunne ikke lage en halvfin restaurant. Vi måtte fullføre, og det har vi klart.

Gaute Ubostad elsker de mange eikedeltaljene i restauranten. Eika som er brukt er hentet kun fire kilometer unna Båly. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter
Gaute Ubostad elsker de mange eikedeltaljene i restauranten. Eika som er brukt er hentet kun fire kilometer unna Båly. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter

Fiskere syntes kjøkkensjefen var en idiot

Nede i dypet møter ABC Nyheter Unders ambisiøse kjøkkensjef, danske Nicolai Ellitsgaard. Han har bygget en sjømatbasert 17-retters meny rundt lokale råvarer fra regionen, med mange innskudd av ingredienser som ikke brukes så mye i det norske kjøkken.

Kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard drømmer om sin første Michelin-stjerne for Under. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter
Kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard drømmer om sin første Michelin-stjerne for Under. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter

– Jeg vet ikke om du har vært mye på hytte som barn? Dere fisket kanskje strandkrabber ved havet, og når dere gikk tilbake til hytta kastet foreldrene dine alt sammen tilbake i sjøen. Vi serverer de strandkrabbene foreldrene dine kastet i sjøen. Vi serverer dem som det flotte produktet som det er, bare en liten smule grillet, sier Ellitsgaard.

Han forteller videre om Unders ønske om at folk skal få øynene opp for bifangsten, som ofte bare blir kastet tilbake i havet av fiskerne, som for eksempel trollkrabben. Fiskesorten lange, som tilhører torskefamilien, har også mer å by på enn hva nordmenn flest er klar over, mener kjøkkensjefen.

– Man tar bare fileten, så kastes resten tilbake i sjøen. Hodet, rognen og den andre innmaten som er riktig god, blir bare kastet. Vi har en rett her hvor vi bruker både halsen og rognen fra lange, sier Ellitsgaard.

Det har fått flere lokale fiskere til å steile.

– Første gang jeg spurte om å få langerogn, syntes de lokale fiskerne at jeg var en idiot. De skjønte ikke en dritt. Det var ingen som spiste det.

Fem sorter tang til dessert

To av hans favorittretter på den omfattende menyen, som for øvrig tar cirka tre timer å spise seg gjennom, er fiskepudding og desserten med fem forskjellige sorter tang.

– Retten er søt og god, ikke salt, mer umami. Vi koker den lenge i eplejuice så den blir søtlig. Noe av tangen glasserer vi med en sirup. Det smaker sykt digg.

Noen gjester synes maten og menyen er merkelig, men Ellitsgaard sier han kan telle de som har vært direkte misfornøyde, på én hånd.

Unders danske kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard prøver å ta turen innom alle bordene i løpet av en kveld på jobb, for å fortelle gjestene om restaurantens filosofi og hvordan maten blir tilberedt. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter
Unders danske kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard prøver å ta turen innom alle bordene i løpet av en kveld på jobb, for å fortelle gjestene om restaurantens filosofi og hvordan maten blir tilberedt. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter

Nå drømmer han om sin første Michelin-stjerne som kjøkkensjef.

– Man må jo satse litt. En unik restaurant som Under fortjener det. Det hadde vært veldig stort for meg personlig også. Men først og fremst handler dette stedet om å glede gjester og lære dem om hva som finnes i havet, som de ikke ellers spiser. Selvfølgelig hadde det vært flott med en Michelin-stjerne, og det hadde nok også vært godt for butikken.

– Hvorfor takket du ja til jobben på Under?

– Har du sett dette stedet?!

Engasjementet for utsikten falmer ikke

I likhet med Ubostad er den danske kjøkkensjefen svært engasjert i dyrelivet utenfor panoramavinduet mot havbunnen, på restaurantens helt egen scene. Han forteller ivrig om de åtte fiskesortene han ser oftest og peker og gestikulerer når hans favoritter svømmer forbi.

Kino møter akvarium, bare mer virkelig. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter
Kino møter akvarium, bare mer virkelig. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter

Midt under intervjuet dukker det opp en rognkjeks, en sjelden gjest, og både Ubostad og Ellitsgaard stormer bort til vinduet mens de forteller hvordan rognkjeksen hekker og formerer seg.

– Det blir stadig mer fisk. I starten var det mye sei, men nå kommer det mer av alt annet. Jeg håper det kommer større makrellstimer etter hvert, kommenterer Ellitsgaard.

Kjøkkensjefen kan fortelle at sikten varierer fra dag til dag. Når algene blomstrer om våren blir havet mer grumsete. Når vinteren kommer blir det mørkt, men på havbunnen er det satt opp 15 lamper for å lyse opp utsikten for gjestene.

Ifølge eier Gaute Ubostad ødelegger ikke lampene for det lokale dyrelivet.

– Nei, tvert imot. Lyset tiltrekker seg kreps og krill, som igjen tiltrekker seg mer fisk.

Jeg tiltrekkes av det 35 centimeter tykke glasset og legger begge hendene mot vindusruta. Kjøkkensjefen humrer lett oppgitt når han påpeker at han må vaske vekk fingermerkene etter meg.

– Men vi har hatt barnehager på besøk her tidligere, så det er ikke første gang det skjer.

Les om ABC Nyheters sykkelprosjekt: «To på strømmen»: Et elektrisk eventyr gjennom Norge

Samleside: Alle artiklene fra «To på strømmen»

Selv om han har tilbragt mye tid i restauranten, blir ikke Gaute Ubostad lei av å studere dyrelivet utenfor Under. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter
Selv om han har tilbragt mye tid i restauranten, blir ikke Gaute Ubostad lei av å studere dyrelivet utenfor Under. Foto: Magnus Fossen/ABC Nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
19:44 Flesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20 Britta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06 Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04 Hovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00 Slakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51 Football-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37 Trump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35 Nok et tap for Wild i Canada06:34 Amerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08 Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06 Dette skjer i dag06:05 Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33 Dette skjedde i natt05:28 Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06 Stor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03 Svakeste vekst i Kina på 27 år05:00 Keshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11 Pence og Pompeo legger press på Erdogan18:00 26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg
Siste nytt
19:44MotorFlesket til mot rødgrønne: «Vil helst bo i huler, spise gress og slutte med sex»19:20PengerBritta (65) skal ha svindlet for 140 millioner – feriehuset tvangssolgt for småpenger19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06NorgeAnsatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04SportHovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00MotorSlakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51SportFootball-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37VerdenTrump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35SportNok et tap for Wild i Canada06:34VerdenAmerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08NorgeSjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06NorgeDette skjer i dag06:05VerdenJohnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33NorgeDette skjedde i natt05:28VerdenÅtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06NorgeStor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03PengerSvakeste vekst i Kina på 27 år05:00PolitikkKeshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55PengerNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56PolitikkGiske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29PolitikkUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52KulturMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30KulturKong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17KulturDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11PolitikkPence og Pompeo legger press på Erdogan18:00Kultur26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg
Populært