Meny

Reis kollektivt: Her kommer du deg lettest frem uten bil

Se video: I disse fem storbyene kan du droppe drosje og helle kjøre kollektivt.

Velger du kollektivtransport på storbyferie sparer du tid, penger og miljøet.

Noen ganger kan det føles håpløst å forstå kartet til undergrunnsbanen på storbyferie og tanken på en oppvarmet drosje som kjører deg fra A til B kan være forlokkende, men du kan spare mye tid og penger om du velger kollektivtransport. Nettmagasinet Smarter Travel har laget en toppliste over storbyene med kollektivtransport som er både enkel å forstå og billig å bruke.

Se fem av storbyene i videoen øverst i artikkelen.

Les også: Frister tur til USA? Her er fem stater ikke «alle» besøker

Magasinet mener et ideelt kollektivsystem krever enkle kart, gjerne med fargekoder, og skilt på flere språk, spesielt på engelsk. I tillegg til de fem storbyene du ser i videoen, nevner Smarter Travel også Moskva, Montreal, Hongkong, Sydney og San Francisco.

Se også: Naturister inntar bybildet i Paris:

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært