Meny

Se verdens første undervannsvilla fra innsiden

For 400.000 kroner natten kan du sove komfortabelt fem meter under vann i spektakulære maritime omgivelser.

Om du noen gang har drømt om å sove på havets bunn, omgitt av krystallklart hav, fargerike fisker og koraller, har du nå mulighet til å leie en egen villa under vann i ferieparadiset Maldivene.

Denne måneden åpnet nemlig luksusresorten Conrad Maldives Rangali Island, en egen undersjøisk residens, som sies å være verdens første villa under vann.

Villaen har fått navnet Muraka, som betyr «korall» på det lokale språket dhivehi, og vil tilby gjestene en luksuriøs opplevelse helt utenom det vanlige i det som sies å være et av verdens mest fantastiske marine miljøer.

Les også: Fransk slott «gjenoppstår» som luksushotell

To etasjer med luksus

Foto: Conrad Hotels & Resorts.

Undervannsvillaen har ifølge hotellets nettside to etasjer, en over vann og en under. Den undersjøiske delen består av et soverom med glass på alle sider, samt en stue og bad der du kan gjøre ditt fornødne med fiskestimen rundt deg.

Over vann har villaen privat treningsrom, soverom, stue, bar, «evighetsbasseng» og en egen del for butlere - i tillegg til et stort dekk vendt mot solnedgangen. Så koster det da også skjorta å bo på Muraka. Ifølge CNN er prisen skyhøye 400.000 kroner per natt, men den reelle prisen er enda høyere ettersom villaen ikke er tilgjengelig for dagsutleie. Muraka er i dag bare tilgjengelig for firedagerspakker til rundt 1,6 millioner kroner - som også inkluderer en kokk og båt til egen disponering.

Saken fortsetter under bildet

Tenk deg å sove her! Foto: Conrad Hotels & Resorts.
Det luksuriøse hotellanlegget Conrad Maldives Rangali Island ligger på to separate øyer forbundet med en bro. Foto: Conrad Hotels & Resorts.

Les også: Texas-gründere: – Planlegger luksushotell i rommet

Bygget i Singapore

Det har kostet rundt 15 millioner dollar, omlag 116 millioner norske kroner, å utvikle undervannsvillaen, som er bygget i Singapore og deretter fraktet til Maldivene og senket i havet.

Det luksuriøse hotellanlegget Conrad Maldives Rangali Island ligger på to separate øyer forbundet med en bro, og tilbyr i tillegg til den undersjøiske villaen og hotellrom på stylter i havet også den kjente undervannsrestauranten Ithaa i glass.

For å komme til Muraka og Conrad Maldives Rangali Island er det vanlig å ta en 30-minutters sjøflytur fra Malé internasjonale lufthavn.

Les også: 10 kule bortgjemte hoteller

Reise
Populært