– New Orleans er en arkitekturelskers paradis

Se noen av de mange fantastiske bildene av arkitekturperler fra New Orleans som Jennifer Graves Hance deler på sin Instagram-konto.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jennifer Graves Hance håper å få folk til å tenke seg om to ganger før de fjerner detaljene som gjør New Orleans gamle bygninger vakre og særegne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

New Orleans er en populær turistdestinasjon i USA, mye takket være dens løsslupne atmosfære, rike kulturliv, pulserende jazzmusikk og særegne mattradisjoner. Minst like kjent er arkitekturen, blant annet i det franske kvarteret der byggestilen med tiden er blitt en sjarmerende miks av fransk, spansk, kreolsk og amerikansk.

For deg som har et bankende hjerte for arkitektur og ønsker å ta turen til byen med de mange jazzscenene, kan det være verdt å sjekke ut Instagram-kontoen the.preservationist. Den viser frem noe av det flotteste byen har å vise frem av gamle bygningsperler.

Se video med flere bilder øverst i saken

(Saken fortsetter under)

Bak siden står Jennifer Graves Hance som selv flyttet til byen i 2003. I et intervju med Lonely Planet forteller Hance at hun alltid vært glad i historie og arkitektur, samtidig som hun har syslet med fotografi i 20 år.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg startet kontoen fordi jeg ikke kunne finne de tingene jeg elsker ved byen på nettet. I tillegg så jeg utviklere som fjernet historiske vinduer, slaktet originalt interiør eller rev ned hus, forteller hun.

Hun håper at hun med bildene kan få folk til å sette pris på og tenke seg om to ganger før vakre, originale detaljer fjernes fra bybildet.

– Noen tror kanskje at det ikke gjør noe å erstatte et originalt trevindu inntil de ser et gammelt hus med et vinylvindu. Først da skjønner de hvor vakkert huset var tidligere. Når historien er borte, kan du ikke erstatte den.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: 12 måneder i 12 amerikanske delstater

(Saken fortsetter under)

💙💚💙

Et innlegg delt av @ the.preservationist

Instagram-kontoen inneholder bilder av alle mulige typer bygninger fra ulike kanter av byen, inkludert hjem fra 1800-tallet, Art Deco eller bygningsstil fra midten av forrige århundre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg elsker å dele nærbilder og jeg prøver å ta bilder fra alle de ulike nabolagene i New Orleans. Det franske kvarteret og herskapshusene i Garden District er allerede internasjonalt kjent, derfor liker jeg å vise frem mangfoldet av boliger og nabolag som byen har å by på.

Jasmine in full bloom 🌼🌼

Et innlegg delt av @ the.preservationist

Les også:

Lokker med visum-fri reise til «Kinas Hawaii»

10 turistfeller verden rundt

Irland til topps på listen over verdens vakreste flyplasslandinger

Gleder og tragedier - hotellrommene med en historie