Kåret til verdens beste restaurant

Foto: The Black Swan
Foto: The Black Swan
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fine franske spisesteder og en dyr restaurant i millionbyen New York måtte se seg slått av en familiedrevet gastropub i landlige, engelske omgivelser.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sett utenfra kan det være lett å sette The Black Swan i bås som en klassisk engelsk pub det går femti av på dusinet av. Den familiedrevne gastropuben ligger på kanten av North York Morse i den sjarmerende landsbyen Oldstead i Yorkshire.

Nå har imidlertid spisestedet sikret seg førsteplassen på Tripadvisors liste over verdens beste spisesteder. Det er første gang en britisk restaurant har klatret helt til topps, og tar du turen hit, kan du gå løs på en smaksmeny som blant annet omfatter retter som piggvar med jordbær og krem, kyllingdumplings og lam med turnips og mynte.

(Saken fortsetter under)

Sjefskokk Tommy Banks, som allerede har sikret spisestedet en stjerne i Michelin-guiden, er henrykt:

– Det er en stor ære å vinne denne prisen, men det som gjør det ekstra spesielt er at den er blitt tildelt oss på grunn av tilbakemeldinger fra kundene våre, sier han Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rangeringen er basert på millioner av anmeldelser gjort av brukere på TripAdvisor. Nettstedet benytter en algoritme som tar hensyn til antall og kvalitet på anmeldelser for restauranter rundt om i verden over en 12 måneders periode.

Se hele listen her

Les også:

Dette er smilefjesordningen

Vi kaster mer mat om sommeren

– Mange blåser støv av gamle, norske oppskrifter