Lanserer paradisrute til Seychellene

På Seychellene blir landets vakre natur vernet kraftig. Naturen er en av grunnene til at Seychellene får så mange turister som det gjør. Foto: Seychelles Tourist Board

Neste år kan solsultne nordmenn la seg friste med en ny British Airways-rute til Seychellene i Det indiske hav.

Varmt og tropisk klima året rundt, melismyke strender og urørt, unik natur – Seychellene har med sine 115 øyer vunnet utallige kåringer over verdens vakreste reisemål. Samtidig blir ikke det idylliske paradiset akkurat nedrent av besøkende; det kommer færre turister til Seychellene i løpet av et år enn det gjør til London i løpet av én enkelt helg.

Fra 24. mars neste år kan det imidlertid bli enklere for nordmenn å foreta øyhopping midt i Det indiske hav. Da blir British Airways det eneste flyselskapet med direkteforbindelse mellom Storbritannia og Seychellene.

– Seychellene er et av de vakreste stedene i verden, og vi gleder oss over å legge øygruppen til vårt omfattenende rutenettverk. Ruten fra London betyr at passasjerer når ferieparadiset på ti timer i stedet for 13 timer, som tidligere med en mellomlanding i Midtøsten, sier Sean Doyle, direktør for nettverk og allianser i British Airways, i en pressemelding.

Selskapet oppgir at de vil komme til å ha fire daglige flyvninger fra Oslo til Heathrow, med gunstig overgang til den nye ruten. Ruten vil operere med British Airways nyeste flytype Boeing 787-9 Dreamliner med to ukentlige avganger på henholdsvis onsdager og lørdager fra mars til oktober.

Les også:

En dag på stranda er billigst i Vietnam

– Mange kunne reist mye mer hvis ting var godt tilrettelagt

Den karibiske øya hvor du kan leke med valper på stranden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden