Meny

På denne flyplassen blir du glad for å vente noen timer ekstra

«Verdens beste flyplass», Changi Airport i Singapore, skal bygge en egen verden med labyrinter, hager, turstier og verdens største innendørs fossefall.

Det å skulle vente på en flyplass trenger ikke nødvendigvis være et ork.

En rekke flyplasser byr på fasiliteter og tilbud som kan gjøre ventetiden frydefull. Men det spørs om ikke Changi Airport i Singapore vil plassere samtlige konkurrenter grundig i skyggen med sitt siste prosjekt.

Tidligere i år ble Changi Airport kåret til verdens beste flyplass for femte år på rad, og med tilbud som innbefatter innvendig sommerfuglhage, kinosal og utendørs svømmebasseng med utsikt er det ikke vanskelig å se hvorfor.

Nå skal toppnivået i den seksjonen av flyplassen som kalles «Jewel» omgjøres til en fantasiverden for besøkende på flyplassen. «Canopy Park» skal, med sine respektable 134.000 kvadratmeter, etter planen stå ferdig i 2019. Som du kan se i videoen øverst i saken, skal det blant annet lages to labyrinter, hager, turstier og verdens største innendørs fossefall.

Kanskje ikke så dumt å legge inn et opphold på Changi med noen timer ekstra mellom flyvninger?

VIDEO: Et symbol på Singapores grønne fokus er de kunstige supertrærne i landets hovedstad. Og disse 50 meter høye metallkonstruksjonene lever

VIDEO: Finn roen i Singapores botaniske hage

Les også:

Singapore er kåret til verdens grønneste by

Utlendinger ble nektet å gå i Pink Dot-parade i Singapore

Norwegian starter flyvninger til Singapore

Gigantflyet blir enda større

Slik lurte han flyplassikkerheten

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært