Meny

Nå kan du leie Trumps barndomshjem på AirBnb

I dette huset bodde Donald Trump de første årene av livet sitt. Bildet ble av huset ble tatt 19. oktober 2016. William Edwards / AFP Photo.
I dette huset bodde Donald Trump de første årene av livet sitt. Bildet ble av huset ble tatt 19. oktober 2016. William Edwards / AFP Photo.
Er du på jakt etter en overnatting litt utenom det vanlige, kan du nå leie Donald Trumps barndomshjem i Queens for 6000 kroner natten.

I Queens, New York tok Donald Trump sine aller første skritt mot jobben i Det hvite hus. Nå kan du leie luksushuset som inkluderer internett, TV og en pappfigur av presidenten.

Huset fikk nye eiere i mars tidligere i år. De måtte ut med 2.14 millioner dollar for huset, og ifølge annonsen har ikke mye forandret seg siden Trump bodde der.

Michael Davis kjøpte huset for 1.39 millioner dollar i fjor, solgte det med overskudd, og leier det igjen av de nye eierene, ifølge AFP. Nå leier han det videre til de som ønsker å bo slik presidenten vokste opp.

– Vi bestemte oss for å legge huset ut i AirBnb fordi vi ville dele det med verden, sier Davis.

Les også:  Trumps barndomshjem ga milliongevinst

Overdådig interiør

Opptil 20 personer kan overnatte i husets fem soverom, og de første gjestene skal overnatte denne helgen. Kjøkkenet er originalt, og de overdådige møblene skal representere stilen og velstanden familien hadde.

– Det er dekorert veldig, veldig pent, og det har alle fasiliteter du trenger, sier Davis.

Huset, som har adressen 85-15 Wareham Place, var president Donald Trumps barndomshjem frem til fylte fire år. Skal du leie det, må du betalte 725 dollar kroner natten, nesten 6000 norske kroner.

Les også:  Leilighet i Trump Tower leid ut på Airbnb

God «deal»

Overalt i leiligheten er det bilder av presidenten, og veggene er dekorert med kjente sitater fra Trump. Bokhyllene er tomme utenom bøker Trump selv har skrevet, blant annet «The Art of the Deal».

Presidenten har ikke sagt noe om hva han tenker om at huset leies ut på denne måten.

– Jeg tror han liker en god «deal». Merkevaren hans skaper verdi, og vi drar nytte av det, sier Davis.

Oppføringen er verifisert av AirBnb, og det fremgår tydelig i annonsen at de ikke har noen tilknytning til Det hvite hus, presidenten eller Trump-organisasjonen.

Les også:

Ekspert om Trumps sjokktale: – Det er en sånn blodig slemhet

Fakta og «fake news» om Trumps første halvår

Tre av fire amerikanere stoler ikke på Trump

Reise
Populært