Åpen for alle - alltid

Våger du sette utfor 50 meters fritt fall?

«Valkyria» vil stå ferdig i 2018, men allerede nå kan du se hva du har i vente.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Neste år avduker Liseberg den halsbrekkende berg-og-dalbanen «Valkyria» med toppfart på 105 kilometer i timen. Men allerede nå kan du bli med på en testtur.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Siden Liseberg i Göteborg åpnet portene i slutten av april, har gjestene kunne stifte bekjentskap med kjempen «Loke», edderkoppskrekk og Håkan Hellström. Men det er flere store ting i vente, og i parkens norrøne temaområde kommer det i 2018 en berg-og-dalbane som nok vil få store og små til å skrike av like mye skrekk som fryd.

«Valkyria» er navnet på berg-og-dalbanen som åpner med et saftig fall på 50 meter før du suser videre i 105 kilometer i timen. Selve banen skal måle 750 meter fra start til slutt, og parkgjestene har kunnet ta en «prøvetur» ved hjelp av virtual reality.

Nå kan du se videoen øverst i saken. Det er muligens dårlig med vind i håret og sus i serken, men filmen gir oss like fult en pekepinn på hva vi har i vente.

VIDEO: Liseberg-nyheten «Loke» slenger deg 42 meter over bakken!

Les også:

Disneyland skjuler en av verdens mest eksklusive klubber

Ti rare turistattraksjoner Central Park gjenåpner «hemmelig skogholt» etter 80 år Ting du ikke bør gå glipp av i Guangzhou