Bli med inn i verdens største og mest luksuriøse privatfly

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dersom «First Class» ikke er fint nok, kan du leie din egen luksuriøse Dreamliner, til «kun» 200.000 kroner i timen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyprodusenten Boeings drømmefly, 787 Dreamliner, har raskt blitt en favoritt blant flere flyselskap, inkludert Norwegian. Ett privatflyselskap har tatt flyet, som vanligvis kan ta opp mot 335 passasjerer, og gjort det om til verdens største og mest luksuriøse privatfly.

Sjekk også: Slik har du aldri sett Dreamliner før

Flyet, som er omgjort av selskapet Kestrel Aviaton Management, er det eneste av sitt slag og minner mer om et hotellrom eller en luksusyacht, enn et fly.

Populært kalt «Den flyvende toppleiligheten» har flyet alt man kan drømme om av fasiliteter, til en flytur. Siden man har kastet ut rekkene med flyseter, har man plass til gigantiske bad med dusj, store spiserom, et soverom med stor dobbeltseng, og selvfølgelig kabinansatte som står til din disposisjon.

Se også: Boeing tester grensene med nytt fly

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyet heter Dreamjet, står for øyeblikket på Stansted-flyplassen i London og kan leies av selskapet Deer Jet til den knappe summen, 200.000 kroner, pr time. Flyet kan fly non-stop i maks 17 timer og har en rekkevidde på 9,800 nautiske mil. Det vil kunne få deg direkte fra Oslo til Brisbane i Australia.

Les også: Dette er verdens mest luksuriøse cruiseskip