Bjørns tips:

Fly lavpris verden rundt

DRØMMETUREN: Den norske kapteinen Jan-Erik Andersen tar deg blant annet med til Las Vegas i Norwegians nye Dreamliner. (Foto: Bjørn Moholdt)
DRØMMETUREN: Den norske kapteinen Jan-Erik Andersen tar deg blant annet med til Las Vegas i Norwegians nye Dreamliner. (Foto: Bjørn Moholdt)

Påsken har gitt mersmak – vi vil ut på tur igjen. Et enormt utbud av billige flybilletter gjør at mulighetene for nettopp det aldri har vært enklere.

Om Bjørn Moholdt Har bakgrunn som journalist og fotograf i en rekke aviser og tidsskrifter, blant annet Finnmark Dagblad, Osloavisen, Vi Menn og Dagbladet. I åtte år var han ansvarlig redaktør for Norges største reisemagasin, Reiser & ferie. Senere har han som frilanser jobbet for flere av de største magasinene i Norge, ABC Nyheter, i tillegg til reisetidsskrifter som Reis og bransjebladet Travel News, hvor han også er ansvarlig redaktør.
Om Bjørn Moholdt Har bakgrunn som journalist og fotograf i en rekke aviser og tidsskrifter, blant annet Finnmark Dagblad, Osloavisen, Vi Menn og Dagbladet. I åtte år var han ansvarlig redaktør for Norges største reisemagasin, Reiser & ferie. Senere har han som frilanser jobbet for flere av de største magasinene i Norge, ABC Nyheter, i tillegg til reisetidsskrifter som Reis og bransjebladet Travel News, hvor han også er ansvarlig redaktør.

Her er en oversikt over 27 flyselskaper som gjør verden mye mindre – og ikke minst billigere.

I noen tilfeller – som hos Ryanair – er flybillettene sågar gratis. Dette er priser som sjelden kommer opp i søkemotorer, og det kan derfor være lurt å følge disse selskapene tett, blant ved å melde seg på deres nyhetsbrev.

Lavprisselskaper har kostnadseffektivitet som selve motoren i virksomheten, og det er ikke uten grunn av Norwegian lovpriser flymaskiner som Dreamlineren, som bidrar til at selskapet kan kutte i drivstofforbruket – et priskutt som de sender videre til oss forbrukere i form av billige billetter.

Noe av prisen henter de inn på tillegg som på innsjekket bagasje, setebestilling, mat og andre tilleggsytelser, men er man oppmerksom på disse forholdene er det store penger spare.

Les også: 5 triks for å unngå ydmykelsen

Her er 27 lavprisselskaper som du bør følge ekstra nøye:

Europa

EasyJet er Europas nest største lavprisselskap og opererer så langt i 32 land. I sin streben etter å kutte kostnader bruker selskaper blant annet droner i arbeidet med overhaling og undersøkelser av flymaskinene. I øyeblikket vurderer selskapet å investere i hundre nye drivstoffeffektive Airbus A320-fly.

Norwegian er Norges stolthet, og et selskap som er i ferd med å ta verden med storm. Flyvningene over Atlanterhavet til USA er spesielt populære, ikke minst med priser på rundt 600 kroner én vei. Og snart står Sør-Amerika for tur.

Ryanair er et selskap man ikke kommer utenom. Europas største lavprisaktør frakter over 120 millioner passasjerer årlig, som man har oppnådd med til tider latterlig lave priser og en ekstrem punktlighet. Her bør man særlig følge selskapets twitter-feed, der Ryanair legger ut såkalte ”last minute”-tilbud – noen ganger ned mot null kroner.

Vueling har kanskje ikke all verdens kabinkomfort, men det spanske lavprisselskapet er et av få selskaper som tilbyr bonuspoeng også gjennom partnerselskapene – som British Airways. Ut fra hovedbasene i Roma og Barcelona når selskapet ut til 140 ulike reisemål.

WOW Air startet transatlantiske flyvninger i 2014, men det er lavprisreisene i Europa som høster mest oppmerksomhet. Det islandske selskapet er mest kjent for sine enveis-billetter til 850 kroner, men har den siste tiden også kjørt tilbud på rundt 600 kroner til byer som Stockholm, København. Bristol og Edinburgh.

LEVEL lanseres i juni 2017, og skal konkurrere med Norwegian om de attraktive rutene til USA. Det er International Airlines Group (IAG) som står bak, en ikke ukjent aktør som også har British Airways og spanjolene Iberia og Vueling i porteføljen. Målet er i tillegg til USA også Argentina, som Norwegian også har øynene rettet mot.

Les også: Her er verdens farligste flyselskaper

Asia

AirAsia er trolig Asias mest populære lavpris flyselskap, med baser spredt over hele den enorme verdensdelen. Populariteten skyldes i stor grad at selskapet har en komfort mange av de øvrige billigselskapene mangler.

Tigerair skal etter ryktene ikke være så nøye når det gjelder omfanget av kabinbagasjen, noe de imidlertid tar igjen på annet hold. Som at de tar en avgift på bruk av kredittkort, sjekk av bagasjen eller når du velger sete. Hovedflyplassen er Singapore, og Tigerair flyr derfra til over 50 reisemål.

Cebu Pacific Air gir den som blir født ombord på et av selskapets flyvninger gratis flytransport livet ut! Nå er kanskje sjansen for akkurat det relativt liten, men noen vil utvilsomt utfordre skjebnen med dette filippinske selskapet, som flyr ut fra hovedbasen Manila til omlag 40 steder i landet, samt en rekke av de omkringliggende landene.

IndiGo er et av Indias største flyselskaper og flyr til de fleste av landets større byer, samt nærliggende internasjonale storbyer som Dubai, Singapore og Bangkok. Ett pluss med selskapet at de tillater én gratis innsjekket bagasje samt gratis drikkevann. Årsaken til det er trolig at de verken tilbyr tv-underholdning eller gratis wifi.

VietJet er Vietnams relativt nyetablerte, internasjonale billigselskap, og holder seg i stor grad i hjemlandet, med noen avstikkere til Bangkok, Taiwan, Hangzhou i Kina, Singapore og Siem Reap i Kambodsja, samt et knippe andre større asiatiske hovedflyplasser.

SpiceJet flyr på 45 byer, da hovedsakelig i India, som er hjemlandet, men har også avstikkere til blant annet Colombo på Sri Lanka.

Peach anses som Japans første lavprisselskap og bruker utelukkende Airbus A320-maskiner til byer som Tokyo, Hong Kong, Seoul, Busan, Taipei, Shanghai og Bangkok. Ett minus med selskapet er at man under boarding-prosessen blir skilt fra sine medreisende, mens et pluss for mange er selskapets eksklusive terminal i Kansai.

Scoot Airlines skapte overskrifter i 2013, da selskapet etablerte ScootSilence-oppgradering, der man har skjermet utvalgte seterader fra barn under 12 år. Ut over det er det Singapore-baserte selskapet kjent for sine gunstige priser på reiser til Bangkok, Hong Kong, Jaipur og en rekke andre større asiatiske byer. Scoot er for øvrig i ferd med å oppgradere hele flåten sin til 787 Dreamlinere.

Les også: Dette er verdens dyreste pass

Nord-Amerika

Frontier Airlines har ”lave priser gjort riktig” som sitt motto, og har hatt priser helt ned mot ti kroner. Selskapet flyr til mer enn 55 byer i USA, Mexico, Den dominikanske republikk – og Cuba.

Lave priser her kan innebære veldig små toaletter og smale seter. Et lite plaster på såret for dem som blir sittende i midten er at akkurat disse setene er nærmere tre centimeter bredere.

JetBlue er det femte største flyselskapet i USA, og et av landets billigste å fly med. Med baser i New York, Orlando, Fort Lauderdale, Boston og San Juan når JetBlue mer enn 90 ulike reisemål i USA, Mexico, Karibia og Latin-Amerika. Er kjent i USA for sine salgskampanjer med priser ned mot 350 kroner én vei.

WestJet er kanadiernes foretrukne lavpris flyselskap siden 1996. Selskapet er fortsatt i vekst, og har sågar tilbud om flyvninger til Europa blant sine mer enn totalt 90 reisemål. I motsetning til mange andre lavprisselskaper er innsjekket bagasje hos WestJet inkludert i prisen.

Southwest Airlines fra Dallas, Texas, er på mange måter alle lavprisselskapers mor, idag mest kjent i USA for sitt lojalitetsprogram. Det inneholder blant annet et såkalt Companion Pass, som gir deg muligheten til å ta med favoritt-reisepartneren på tur. Selskapet når mer enn 90 reisemål i USA samt Karibia og Mexico.

VivaAerobus var et av de første lavprisselskapene i det meksikanske markedet, og oppgraderte nylig flåten sin med splitter nye Airbus A320. Holder seg hovedsakelig i Mexico, men har også flyvinger til USA.

Spirit Airlines imponerer ikke med komfort eller service, men med sitt program Bare Fares holder selskapet hva det lover med å få deg fra A til B på tidtabell. Regn med å måtte betale mer for vann, seteplassering og innsjekket bagasje. Kanskje ikke rart at Spirit ”vant” en førsteplass på listen over verdens verste på kundeservice.

Midtøsten

Flydubai ble lansert så sent som i 2009, men flyr allerede til mer enn 85 reisemål – hovedsakelig i Midtøsten og Gulf-landene, Afrika, Sentral-Asia, India og Europa med sin nye flåte av Boeing 737-800 maskiner. I hvert sete finner man en berøringsskjerm i HD-format.

Air Arabia holder til i De forente arabiske emirater, og har vunnet flere priser. Det skyldes servicen, og selskapets nye og moderne Airbus A320-200 maskiner. I tillegg til reisemål i Midtøsten flyr Air Arabia til Nord-Afrika, India, Sentral-Asia og Europa. Hovedflyplassen er riktignok Sharjah International Airport, men har sitt hovedfokus på et annet av emiratene – Ras Al Khaimah, samt Alexandria og Casablanca.

Sør-Amerika

Azul Airlines flyr til de mest fjerne kroker i Brasil, og har nylig lagt til flere non stop-ruter til USA, blant annet Orlando og Fort Lauderdale, Europa og ande deler av Sør-Amerika. Selskapet er også rause med snacks og drikke, som er inkludert, samt gode underholninds-skjermer.

GOL Airlines sørger for gratis musikk og videoer for reisende med mobile enheter som iPhone eller iPad. Det teller for mange av dem som reiser fra selskapets hovedbase i São Paolo, Brasil. Store deler av Sør-Amerika, Karibia og utvalgte byer i USA er blant reisemålene. NB: Vekten på håndbagasjen må ikke overstige ti kilo.

Afrika

Mango fra Sør-Afrika er lett å få øye på med sin sterke, oransje logofarge. Selskapets fly er nye Boeing 737-800, med wifi. Listen av reisemål inkluderer Cape Town, Durban, Johannesburg, samt en rute til Zanzibar hver andre uke.

FastJet sørger for billige flyturer blant annet til Sør-Afrika, Zambia, Zimbabwe og Tanzania, samt flere andre populære reisemål på det enorme kontinentet.

Oceania

JetStar ble etablert som et lavpris-alternativ til Australias fullserviceselskap Qantas, og er med underselskaper som Jetstar Pacific i Vietnam og Jetstar Japan nå å finne over store deler av Asia. Strikte bagasjeregler til tross, Jetstar gir deg adgang til store deler av Australia, New Zealand og Asia.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
09:06 Maradonas trenerkarriere var likevel ikke over07:07 Professor med brannfakkel: – Fritt fram å si nei til kontanter06:52 Over tusen år gammelt skip funnet på Edøy i Smøla06:46 Ødegaards Madrid-retur glipper for TV 2-seerne, fikk velge kamp «feil» uke06:37 Bare 75 prosent sikkert at norsk EM-plass gir spill på Hampden og Wembley06:19 Trump håper å bli stilt for riksrett06:00 Sterke historier fra samer strømmer inn til sannhetskommisjon06:00 Landslagstreneren stolt av «startnekt-Østberg»06:00 Én av fire europeere har antisemittiske holdninger05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Høie vektlegger samarbeid i ny sykehusplan05:29 Drapssiktet tok opp millionlån i morens navn05:23 Brasils president Jair Bolsonaro stifter nytt parti05:11 Tidligere e-sjef i Australia advarer om kinesisk innblanding05:07 Samarbeidet med Litauen i flere måneder om utvekslingen av Frode Berg05:04 Zuccarello med scoring mot Avalanche04:25 Norge pådriver bak global godkjenning for utdanning04:09 Chiles president sier politiet kan ha brutt regler03:20 Arbeidsgivere er positive til å ansette innvandrerkvinner – få søker03:12 Irakiske tjenestemenn: Åtte demonstranter drept i Bagdad02:37 Mexico City innfører unntakstilstand på grunn av vold mot kvinner01:55 Ocean Viking har plukket opp 90 migranter i Middelhavet01:28 De konservative får 26 ganger mer i bidrag enn Labour01:04 Utland scoret fem mål i ligacupkamp01:04 Store demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia00:54 Frist for nye grenser for svevestøv utsatt for andre gang00:20 Tallet på døde stiger etter angrep i Mali23:44 Opprørspoliti mot begravelsesfølge i Bolivia22:57 Ventura slo tilbake etter katastrofestart22:29 Helsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk21:47 Senterpartiet vokser på ny partimåling21:32 «Hvaldimir» har flyttet sørover21:07 Nye Nav-svar fra Hauglie – SV ikke fornøyd21:04 Nye vitner bekrefter Giulianis rolle20:56 Solberg klarte ikke å presse mer klimakutt ut av søsterpartier i EPP20:40 Tine slutter med sekstimers arbeidsdag20:19 To jagerflygere omkom i ulykke19:37 Russlands friidrettspresident suspendert i dopingsak19:24 Fire personer pågrepet etter voldshendelse i Sandnes19:23 Demonstrerer mot homoterapi: – Vi har en statsminister som er for feig19:12 Kvinne fortsatt på sykehus etter knivstikking i Drammen18:58 Falsk pilot tatt på flyplassen – etter 15 flyturer18:57 Skiekspert etter Østbergs startnekt: – Det blir spekulasjoner18:41 Edvard Hoem vant hedersprisen under Bragepris-utdelingen18:24 Frode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten17:50 NHO møter kraftig klima-kritikk fra flere hold17:39 Netanyahu tiltales for korrupsjon17:24 Fotgjenger påkjørt ved Lørenskog stasjon17:06 To personer pågrepet på asylmottak i Østfold16:31 Palestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene16:14 22-åring dømt til psykisk helsevern for drapsforsøk16:14 Mann tiltalt for å ha voldtatt kvinne på busstopp i Bergen15:59 Karin (90) krever OL-gull sitt: – Jeg fikk et merkelig svar15:44 Kvinne til legevakt etter voldsepisode i Sandnes15:43 Mourinho åpnet Tottenham-jobben med å rose Pochettino14:53 Haaland er ikke kvitt kneskaden14:36 Labour legger fram detaljert valgprogram14:35 Johaug om Østberg: – Viktigst at hun har det bra14:33 16 personer funnet innestengt i lastebil på Stena Line-ferge14:10 Riksadvokaten refser Nav for taushet om trygdeskandalen13:53 Politiet inviterer: Er dette Norges verste overnattingssted?13:31 UD fraråder reiser til Bolivia13:21 Medier: Milan har tilbudt Zlatan kontrakt13:15 Fire tenåringer tiltalt for ran av 16-åring på lokaltog12:51 Helseproblemer stopper Ingvild Flugstad Østberg12:50 Kringkastingssjefen: – Et av de mest vellykkede satireinnslagene vi har hatt12:28 Nav venter fortsatt lav ledighet12:27 Ulsruds curlinglag slått ut av EM med knapp margin12:01 Farlig, dansk gjengleder på flukt: Pleier fikk pistol mot nakken11:42 Forskere har påvist hudkreftgener11:15 – Som et kaldt gufs fra DDR- og Sovjettiden10:53 – Ingen er bedre for United enn Solskjær10:41 Ving overtar tolv hoteller i Spania10:00 Knivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45 Ber om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43 Sønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43 Kina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42 Eldre kvinne døde i busspåkjørsel08:45 Dyretragedien i Australia – her reddes Lewis ut av flammehavet08:37 Hitlers flosshatt solgt for over 500.000 kroner07:53 Widerøe mener MDGs politikk truer kortbanenettet07:42 Australias statsminister avviser sammenheng mellom klimaendring og skogbranner07:33 Siv Jensen ber Trygve Slagsvold Vedum bytte side07:05 Blytung beskjed til skiskyttersporten: Kan bety dødsstøtet06:39 Thingnes Bø om sin kalkulerte «gambling»: – Det skal absolutt være mulig06:36 Elverum vil runde 35.000 tilskuere i mesterligaen06:03 Riksrett åpningstema i debatt mellom presidentkandidater06:00 Sveriges Riksbank tar klimagrep – vil kvitte seg med «brune» obligasjoner05:50 Dette skjer i dag05:45 En av seks i Bergen kommune lot seg lure av falsk epost05:30 Dette skjedde i natt05:30 – Regjeringen er besatt av monsterveier som vi ikke trenger05:16 18 jihadister drept i Burkina Faso05:00 VG: Staten har gitt norske kommuner bøter for 1,4 milliarder kroner04:45 Medisiner billigere i Norge enn i mange andre land03:53 Northugs manager slutter etter ni måneder03:38 Bellona-grunnlegger skal lede kamp mot vindmøller03:02 Kongressen vedtok lovforslag om menneskerettigheter i Hongkong03:00 Flere døde i eksplosjon i fyrverkerifabrikk på Sicilia
Siste nytt
09:06SportMaradonas trenerkarriere var likevel ikke over07:07PengerProfessor med brannfakkel: – Fritt fram å si nei til kontanter06:52NorgeOver tusen år gammelt skip funnet på Edøy i Smøla06:46SportØdegaards Madrid-retur glipper for TV 2-seerne, fikk velge kamp «feil» uke06:37SportBare 75 prosent sikkert at norsk EM-plass gir spill på Hampden og Wembley06:19VerdenTrump håper å bli stilt for riksrett06:00NorgeSterke historier fra samer strømmer inn til sannhetskommisjon06:00SportLandslagstreneren stolt av «startnekt-Østberg»06:00VerdenÉn av fire europeere har antisemittiske holdninger05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeHøie vektlegger samarbeid i ny sykehusplan05:29NorgeDrapssiktet tok opp millionlån i morens navn05:23VerdenBrasils president Jair Bolsonaro stifter nytt parti05:11VerdenTidligere e-sjef i Australia advarer om kinesisk innblanding05:07NorgeSamarbeidet med Litauen i flere måneder om utvekslingen av Frode Berg05:04SportZuccarello med scoring mot Avalanche04:25NorgeNorge pådriver bak global godkjenning for utdanning04:09VerdenChiles president sier politiet kan ha brutt regler03:20NorgeArbeidsgivere er positive til å ansette innvandrerkvinner – få søker03:12VerdenIrakiske tjenestemenn: Åtte demonstranter drept i Bagdad02:37VerdenMexico City innfører unntakstilstand på grunn av vold mot kvinner01:55VerdenOcean Viking har plukket opp 90 migranter i Middelhavet01:28VerdenDe konservative får 26 ganger mer i bidrag enn Labour01:04SportUtland scoret fem mål i ligacupkamp01:04VerdenStore demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia00:54NorgeFrist for nye grenser for svevestøv utsatt for andre gang00:20VerdenTallet på døde stiger etter angrep i Mali23:44VerdenOpprørspoliti mot begravelsesfølge i Bolivia22:57SportVentura slo tilbake etter katastrofestart22:29PengerHelsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk21:47PolitikkSenterpartiet vokser på ny partimåling21:32Norge«Hvaldimir» har flyttet sørover21:07PengerNye Nav-svar fra Hauglie – SV ikke fornøyd21:04NorgeNye vitner bekrefter Giulianis rolle20:56PolitikkSolberg klarte ikke å presse mer klimakutt ut av søsterpartier i EPP20:40PengerTine slutter med sekstimers arbeidsdag20:19VerdenTo jagerflygere omkom i ulykke19:37SportRusslands friidrettspresident suspendert i dopingsak19:24NorgeFire personer pågrepet etter voldshendelse i Sandnes19:23NorgeDemonstrerer mot homoterapi: – Vi har en statsminister som er for feig19:12NorgeKvinne fortsatt på sykehus etter knivstikking i Drammen18:58VerdenFalsk pilot tatt på flyplassen – etter 15 flyturer18:57SportSkiekspert etter Østbergs startnekt: – Det blir spekulasjoner18:41NorgeEdvard Hoem vant hedersprisen under Bragepris-utdelingen18:24NorgeFrode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten17:50ReiseNHO møter kraftig klima-kritikk fra flere hold17:39PolitikkNetanyahu tiltales for korrupsjon17:24NorgeFotgjenger påkjørt ved Lørenskog stasjon17:06VerdenTo personer pågrepet på asylmottak i Østfold16:31NorgePalestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene16:14Norge22-åring dømt til psykisk helsevern for drapsforsøk16:14NorgeMann tiltalt for å ha voldtatt kvinne på busstopp i Bergen15:59SportKarin (90) krever OL-gull sitt: – Jeg fikk et merkelig svar15:44NorgeKvinne til legevakt etter voldsepisode i Sandnes15:43SportMourinho åpnet Tottenham-jobben med å rose Pochettino14:53SportHaaland er ikke kvitt kneskaden14:36PolitikkLabour legger fram detaljert valgprogram14:35SportJohaug om Østberg: – Viktigst at hun har det bra14:33Verden16 personer funnet innestengt i lastebil på Stena Line-ferge14:10NorgeRiksadvokaten refser Nav for taushet om trygdeskandalen13:53NorgePolitiet inviterer: Er dette Norges verste overnattingssted?13:31ReiseUD fraråder reiser til Bolivia13:21SportMedier: Milan har tilbudt Zlatan kontrakt13:15NorgeFire tenåringer tiltalt for ran av 16-åring på lokaltog12:51SportHelseproblemer stopper Ingvild Flugstad Østberg12:50KulturKringkastingssjefen: – Et av de mest vellykkede satireinnslagene vi har hatt12:28NorgeNav venter fortsatt lav ledighet12:27SportUlsruds curlinglag slått ut av EM med knapp margin12:01VerdenFarlig, dansk gjengleder på flukt: Pleier fikk pistol mot nakken11:42Helse og livsstilForskere har påvist hudkreftgener11:15Penger– Som et kaldt gufs fra DDR- og Sovjettiden10:53Sport– Ingen er bedre for United enn Solskjær10:41ReiseVing overtar tolv hoteller i Spania10:00NorgeKnivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45NorgeBer om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43VerdenSønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43VerdenKina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42NorgeEldre kvinne døde i busspåkjørsel08:45VerdenDyretragedien i Australia – her reddes Lewis ut av flammehavet08:37VerdenHitlers flosshatt solgt for over 500.000 kroner07:53NorgeWiderøe mener MDGs politikk truer kortbanenettet07:42VerdenAustralias statsminister avviser sammenheng mellom klimaendring og skogbranner07:33PolitikkSiv Jensen ber Trygve Slagsvold Vedum bytte side07:05Helse og livsstilBlytung beskjed til skiskyttersporten: Kan bety dødsstøtet06:39SportThingnes Bø om sin kalkulerte «gambling»: – Det skal absolutt være mulig06:36SportElverum vil runde 35.000 tilskuere i mesterligaen06:03PolitikkRiksrett åpningstema i debatt mellom presidentkandidater06:00PengerSveriges Riksbank tar klimagrep – vil kvitte seg med «brune» obligasjoner05:50NorgeDette skjer i dag05:45NorgeEn av seks i Bergen kommune lot seg lure av falsk epost05:30NorgeDette skjedde i natt05:30Motor– Regjeringen er besatt av monsterveier som vi ikke trenger05:16Verden18 jihadister drept i Burkina Faso05:00NorgeVG: Staten har gitt norske kommuner bøter for 1,4 milliarder kroner04:45Helse og livsstilMedisiner billigere i Norge enn i mange andre land03:53SportNorthugs manager slutter etter ni måneder03:38NorgeBellona-grunnlegger skal lede kamp mot vindmøller03:02VerdenKongressen vedtok lovforslag om menneskerettigheter i Hongkong03:00VerdenFlere døde i eksplosjon i fyrverkerifabrikk på Sicilia
Populært