Meny

Norwegian starter flyvninger til Singapore

Flyselskapet Norwegian lanserer nok en langdistanserute. Fra 28. september kan reiselystne fly direkte mellom London og Singapore. Det er selskapets 787 Dreamliner (bildet) som vil betjene Singapore-ruten. Foto: NTB scanpix.
Flyselskapet Norwegian lanserer nok en langdistanserute. Fra 28. september kan reiselystne fly direkte mellom London og Singapore. Det er selskapets 787 Dreamliner (bildet) som vil betjene Singapore-ruten. Foto: NTB scanpix.
Norwegian øker rutenettet sitt og lanserer ny direkterute mellom London Gatwick og Singapore.

Flyselskapet Norwegian lanserer nok en langdistanserute. Fra 28. september kan reiselystne fly direkte mellom London og Singapore. Dette blir selskapets andre destinasjon i Asia etter at de startet med flyvninger til Bangkok i juni 2013.

Avgangene til Singapore via London Gatwickvil være fire ganger i uken og skal korrespondere godt med Norwegians flygninger fra Oslo Bergen og Stavanger, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Les også:  Norwegian nærmere storsatsing i Argentina

Fra oktober vil antallet flyvninger til Singapore øke til fem ganger i uken.

– Våre langdistanseruter er svært populære med en fyllingsgrad på over 90 prosent. Dette beviser at kunder ønsker enda flere langdistanseruter til lave priser. Det er derfor med stor glede at vi lanserer vår første rute til Singapore, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.
Det er selskapets 787 Dreamliner som vil betjene Singapore-ruten.

Les også:   Norwegian setter opp to nye USA-ruter fra Bergen

Reise
Populært