Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap - igjen

<p>Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos setter pris på anerkjennelsen.</p>
Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos setter pris på anerkjennelsen. Foto: Jessica Gow / NTB scanpix

For fjerde år på rad har Norwegian blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av AirlineRatings.com.

AirlineRatings kårer de beste flyselskapene hvert år. De fire siste årene har det norske lavprisselskapet Norwegian fått prisen for Europas beste lavprisselskap.

– Norwegian har revolusjonert lavprisbransjen med sitt prisbelønte produkt. Andre flyselskap har forsøkt å stoppe deres innovasjon og lave priser; derfor var det åpenbart at Norwegian skulle få denne anerkjennelsen, sier Geoffrey Thomas, Editor-in-Chief hos AirlineRatings.com i en pressemelding.

Juryen har særlig lagt vekt på at Norwegian er Skandinavias eneste lavprisselskap som flyr til de fleste landene i Europa. I tillegg har flyselskapet fått skryt for å ha Wi-Fi om bord, og for at de tilbyr rimelige reiser fra Skandinavia til USA og Bangkok.

– Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen for fjerde år på rad. Alle i Norwegian arbeider hardt hver dag for å sikre at våre passasjerer får en god reiseopplevelse, og vi er takknemlige for at det arbeidet vi gjør som selskap blir verdsatt, sier administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos.

Les også:

Milliardresultat for Norwegian

Norwegian ser mot Argentina

Norwegian kåret til Nordens mest populære lavprisflyselskap

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden