Meny

Kåret til verdens beste spa-hotell

Ta en titt på Emirates Palace sin egen promovideo av det prisbelønte spaet.
Midtøsten stakk av med flere av de gjeveste prisene under World Spa Awards, men en liten stat i Indiahavet ble beste reisemål.

Da World Travel Awards Europe samlet reiselivsbransjen til fest og hyllest på Sardinia i helgen som var, ble det ikke overraskende gjort litt honnør på hoteller og destinasjoner med spatilbud på menyen.

Luksushotellet The Beverly Hills Hotel i California, USA mottok en World Spa Award for beste spabehandling for sin timelange ansiktsbehandling som blant annet inkluderer bruk av gylne kaviarekstrakter. For rundt 2.450 norske kroner skal du få jevn tone, fast og hydrert hud og en jevnere, mer opplyst hudfarge.

Les også:   Fagfolk kritiske til effekten av spabehandling

(Saken fortsetter under)

Den beste spa-behandlingen finner du på The Beverly Hills hotel. Foto: AFP/PeopleImages/Istock.com

Etter vinnerlisten å dømme er det Midtøsten du bør reise til dersom du ønsker de beste spa-opplevelsene ettersom ni av 24 kategoriene gikk dit. Blant disse var prisen for beste spa-hotell som gikk til Emirates Palace Spa i Abu Dhabi, De forente arabiske emirater.

Men verdens beste spa-destinasjon ble Maldivene i Indiahavet. Juryens begrunnelse fokuserte på at den lille staten tilbyr en rekke luksuriøse spa-tjenester og -programmer med fokus på avslapning og velvære, alt plassert i paradisliknende omgivelser.

Les også: 

St. Petersburg er kåret til Europas ledende reisemål – igjen

Luksus av beste klasse blant appelsiner og oliven

Her er verdens beste hotell

Reise
Populært