Glem å løpe gjennom flyplassen – snart kan du kjøre på kofferten

Ny oppfinnelse lover å få deg tre ganger raskere til gaten.

Vi er mange som har hatt svette møter med store flyplasser når vi har hatt dårlig tid og skal fra én ende til en annen på en større flyplass.

Nå mener produsentene bak hybridkofferten Modobag at de har løsningen for deg. En el-koffert der du kan sitte på og bli kjørt til gaten din i «heseblesende» 13 km/t skal tilsynelatende revolusjonere måten du reiser på.

Les også: Snart er turbulente flyturer historie

Sikkerhetsklarert

Ifølge produsenten kan kofferten kjøre 9,5 kilometer før batteriene må lades. Man kan også lade opp mobiler og nettbrett mens man suser mot gaten eller toget. Den skal være innenfor kravene til både sikkerhetsmyndighetene og luftfartsmyndighetene, så du slipper både gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen og kan ta den om bord som håndbagasje i flyet.

Les også: Alt du trenger å vite om å handle på taxfree

Folkefinansiert

Selve bagen veier cirka 18 kilo og kan kjøres av personer som veier opp mot 118 kilo.

Kofferten har allerede fått finansiering for å settes i produksjon gjennom folkefinansieringsnettstedet Indiegogo. Der kan man sette seg på bestillingslisten. Det vil riktignok koste 1000 dollar (8.500 kroner) pluss frakt.

Produsenten har anslått at de første utsendelsene vil starte i januar 2017.

Les også: Dette bør du vite om lasterommet på flyet

Personvernpolicy