Kvinne ble millionær: Svarer ikke på telefonen

<p dir="ltr">I år har Lotto eksistert 35 år i Norge. I snitt har 3,8 spillere blitt Lotto-millionærer hver lørdag. Hittil har 7.062 nordmenn blitt Lotto-millionærer.</p>
I år har Lotto eksistert 35 år i Norge. I snitt har 3,8 spillere blitt Lotto-millionærer hver lørdag. Hittil har 7.062 nordmenn blitt Lotto-millionærer.

Vant over syv millioner kroner. Norsk Tipping får ikke kontakt.

Ikke alle som leverer inn spill og håper på gevinst er like heldige. De aller fleste taper innsatsen, men noen ytterst få stikker av med premiene.

Spilleren som denne gang har hatt uvanlig mye flaks, ser likevel ikke ut til å ha fått det med seg. I hvert fall tar har det hittil vært komplett umulig å få tak i vinneren.

– Av lørdagens to vinnere har vi ikke klart å komme i kontakt med kvinnen fra Viken. Vi forsøkte lørdag kveld, og har også slått på tråden igjen flere ganger søndag, skriver Norsk Tipping i en pressemelding.

– Det føles helt uvirkelig

Gevinsten etter lørdagens Lotto-trekning var svimlende 7.206.270 kroner. Det er svært mye penger for de aller fleste. Og for mange en drøm som går i oppfyllelse.

Det var to kuponger som hadde alle de riktige tallenne, det vil si 6 - 11 - 15 - 17 - 24 - 31 - 33. Tilleggstall: 8. Den ene vinneren var i ekstase da han fikk vite at han nettopp hadde blitt mangemillionær.

– Det er helt utrolig. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg leverte kupongen tidligere i dag. Det føles helt uvirkelig å vinne så mange penger. Samtidig er det helt fantastisk. Jeg trodde ikke mine egne øyne, forteller Kongsvinger-mannen.

– Jeg skjønner hvorfor du ringer

Han oppdaget først et tapt anrop, og sjekket nummeret. Da lyste «Norsk Tipping» opp på displayet.

– Jeg skjønner hvorfor du ringer, sa han da det ringte igjen.

Den andre ukjent millionæren skal være en kvinne fra Viken, men hun har foreløpig ikke gitt seg til kjenne.

– Vi har prøvd å få tak i henne i to og et halvt døgn. Nå har vi sluttet å ringe henne, sier innholdsprodusent Gro Synstad i Norsk Tipping til TV 2.

I år har Lotto eksistert 35 år i Norge. I snitt har 3,8 spillere blitt Lotto-millionærer hver lørdag. Hittil har 7.062 nordmenn blitt Lotto-millionærer.

Personvernpolicy