Fredrik Skavlan saksøkt av håndverker

<p>Flere titalls håndverksgrupper har vært involvert i renoveringen av Skavlans villa på vestkanten i Oslo. Nå er et av firmaene i konflikt med Skavlan, og saken havner i retten, melder VG. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix</p>
Flere titalls håndverksgrupper har vært involvert i renoveringen av Skavlans villa på vestkanten i Oslo. Nå er et av firmaene i konflikt med Skavlan, og saken havner i retten, melder VG. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En snekker som har utført arbeider med å restaurere blant annet vinduer i TV-profilens delvis verneverdige bolig, krever nå en halv million kroner etter strid om en ubetalt regning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uenigheten, som nå havner i retten, handler om ulikt syn på hvordan arbeidet er utført, kvaliteten på arbeidet og prisen på sluttproduktet.

Fredrik Skavlans advokat Ole Johan Prytz har vært i kontakt med blant andre malermesterlauget for å finne ut om snekkerfirmaet har gjort jobben som avtalt og etter bransjens kvalitetskrav.

Les også: Skavlan fortsetter på TV 2 – men dropper vårsesongen

– Ikke god håndverksmessig standard

– Deres vurderinger er at det arbeidet som Eriksen har utført ikke er i overensstemmelse med det som ble avtalt, og uansett ikke god håndverksmessig standard, sier Ole Johan Prytz til VG.

Skavlans motpart, tømrermester Kjetil Eriksen AS, ønsker ikke å prosedere saken i media, men sier han er uenig i oppdragsgivers påstander om dårlig håndverk.

– Han har innsigelser til arbeid som er utført. Nå kommer den saken opp i desember, så vi får nesten vente og se hva som skjer før det, sier Eriksen til avisen.

Uenige om en halv million kroner

Uenigheten skal dreie seg om til sammen en halv million kroner som snekkeren ennå ikke skal ha fått endelig oppgjør for.

Nå går han derfor rettens vei i håp om å få utbetalt pengene han mener å ha krav på etter avtalen partene inngikk før arbeidet ble påbegynt.

Flere titalls håndverksgrupper har vært involvert i renoveringen av villaen på beste vestkant i Oslo, og det skal kun være én av disse som nå er i konflikt med Skavlan.

TV-profilen kjøpte boligen i 2018 for over 20 millioner kroner.

Personvernpolicy