Familien maste – fant lotteri-kupong verdt 842 millioner

Andrew Clark og partneren Trisha Fairhurst har 842 millioner grunner til å smile etter at Trisha tvang Andrew til å sjekke uleste lotto-kuponger i bilen sin. Foto: NTB Scanpix
Andrew Clark og partneren Trisha Fairhurst har 842 millioner grunner til å smile etter at Trisha tvang Andrew til å sjekke uleste lotto-kuponger i bilen sin. Foto: NTB Scanpix

Andrew Clark hadde en stor stabel med ukontrollerte lottokuponger liggende i bilen. Det kunne kostet ham en av tidenes lotteripremier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen ganger kan det lønne seg å gjøre som familien sier. Partneren til engelske Andrew Clark i Linconshire, Trisha Fairhurst, hadde i lengre tid mast på ham om å gå gjennom den digre bunken med lottokuponger som fløt rundt ute i bilen hans.

Tidligere var det nemlig blitt trukket et vinnerlodd der premien var på astronomiske 842 millioner norske kroner, den tolvte største vinnersummen som noen gang er gitt i Storbritannia. Men ingen hadde dukket opp med vinnerloddet, og Trisha spøkte med at Andrew muligens kjørte rundt med en skjult skatt i bilen.

Andrew hadde i lengre tid droppet å følge Trishas oppfordring, mest på grunn av god, gammel stahet. Men da også hennes niese Louise begynte, fant den 51 år gamle bygningsarbeideren ut at det var like greit å gjøre som han ble bedt om.

Dermed gikk Andrew ut i bilen, plukket med seg den digre bunken med lottokuponger og gikk metodisk gjennom dem. Til slutt gjorde han den store oppdagelsen – det var han som hadde kupongen som over natten gjorde ham 842 millioner kroner rikere.

– Jeg er veldig glad for at Trisha og Louise maste på meg om å sjekke de kupongene , uttalte en strålende glad vinner til Sky News.

– Jeg hadde aldri trodd det skulle ende med at jeg kunne rope ut «Jeg klarte det, jeg vant 842 millioner!» Jeg skal ikke si hva Trisha svarte tilbake, smilte han lurt.

Les også: Ble lotteri-milliardær – pensjonerte seg umiddelbart

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden