Meny

Nå kan du kjøpe et slott i Sverige

Foto: skeppsholmen.se.
Bolltorp Slott i Østergøtland er til salgs. Men det koster å bo kongelig.

155 millioner svenske kroner koster det å bli svensk slottsherre. For den prisen får du overta 1000 kvadratmeter store Bolltorp Slott, cirka syv kilometer utenfor Søderkøping i Østergøtland og rundt 18 mil fra Stockholm.

Slottet ble oppført i 1840 og er på rundt 1000 kvadratmeter. Inkludert i prisen er også flere andre bygninger med et totalareal på til sammen 6680 kvadratmeter. I tillegg kommer en 930 hektar stor eiendom, hvorav litt over halvparten er skog, skriver meglerhuset Skeppsholmen Sotheby's i sin salgsoppgave.

Det følger også jaktrettigheter med eiendommen.

Les også:   Her kan du bo kongelig

Bolltorp Slott har en lang og rik historie, først som gård og siden som slott, og ble omtalt for første gang på 1400-tallet. I løpet av årenes løp har slottet og eiendommen vært eid av flere svenske adelsfamilier.

Utgangsprisen for slottet er på 155 millioner svenske kroner, omkring 143 millioner norske kroner.

Se flere bildet fra slottet i bildekarusellen øverst.

Privatøkonomi
Populært