Meny

Svindler med stil

Dersom ingen journalister ringer ham, fyller han mediebildet selv, med blogger, Instagram, Facebook, Twitter, pinterest, linkedin, youtube og nå TV.
Dersom ingen journalister ringer ham, fyller han mediebildet selv, med blogger, Instagram, Facebook, Twitter, pinterest, linkedin, youtube og nå TV. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen

TV-aktuelle Kjell-Ola Kleiven er ekspert på risiko og svindel. – Jeg vet akkurat hvordan jeg skulle gjennomført en perfekt svindel uten å bli tatt, sier den premiereklare programlederen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjell-Ola Kleiven

Alder: 39 år.

Sivilstatus: Singel, pappa til en gutt på tre år.

Bakgrunn: Risiko-analytiker og adm. direktør i Risk Information Group. Tidligere markeds- og kommunikasjonsdirektør i Dun&Bradstreet og Bisnode-konsernet. Blogger på egen plattform med KleivenBlogg.no, en av landets største blogger.

Aktuell: Programleder for «Svindeljegerne» som har premiere på TV3 i midten av september.

Stortingets talerstol blir din. Hvilken sak tar du opp? Splitte opp det lite velfungerende NAV. I dag er kontrollen med hvem som får penger elendig. Det gjøres lite for å kontrollere utbetalinger i førstelinje. I stedet satses det på å ta skurker og misbrukere i NAV-kontroll. På denne måten sklir de fleste luringene gjennom. De tar toppen av isfjellet av misbruk, og tapene har de ingen kontroll på. NAV-systemet blir også alt for stort.

Hva er din dårligste investering? Jeg vokste opp med dotcom- og IT-boblen. Da kom pengene lett og forsvant enda lettere. De dårligste investeringene den gangen var mange, men den som våger intet vinner. Jeg tror at en stjernesmell i ung alder har vært bra for min senere forvaltning av egne penger.

Hva bør Norge bruke mindre penger på? Jeg er skeptisk til subsidiering av landbruket og nynorsk som obligatorisk sidemål i skolen.

Hvilken bok ville du lest om igjen? «Drageløperen» av Khaled Hosseini. Jeg har også sansen for «August-trilogien» av Knut Hamsun.

Hvor går drømmereisen? Cuba, selv om jeg har vært der før. Jeg drømmer også om å besøke Sør-Afrika.

– Etter lunsj skal du i en bilforretning, Kjell-Ola, sier produsenten av «Svindeljegerne» og haster forbi i produksjonslokalene til Monster ved Akerselven i Oslo.

– Okei, svarer Kjell-Ola Kleiven, akkurat passe høyt til å høres gjennom støyen fra Nespressomaskinen, mens han smiler filmstjernesmilet sitt.

Vi får umiddelbart assosiasjoner til en blanding av Jan Thomas og fotomodeller som vi har sett på tv, flere i bredden, med symmetrisk gange i sakte film, poserende med nye bukser, skjorter eller undertøy fra Nordens største kleskjede innen herreklær, skriver Finansavisen.

– Mye armer og ben

39-åringen har hatt ideen til et program om svindel i lang tid. Og han har banket noen dører for å selge det inn. Endestasjonen for innsalget ble TV3, med Monster som produsent. Innspillingen foregår i disse dager, og premiere blir i midten av september. Kleiven er én av to programledere.

– Jeg hadde ingen erfaring fra tv, så det ble mye armer og ben i begynnelsen. Den vanlige jobben min er jo å fange skurker, etter analytisk jobbing i mange måneder. Og nå, når jeg visste at svindleren var til høyre, ble jeg likevel bedt om å gå til venstre. Det handler om dramaturgi og et program som skal fylle 45 minutter i tv-ruten, forklarer han med sin nyervervede kunnskap om fagområdet.

Les også:

Skatteetaten advarer mot epost-svindel

– Jeg ble omtalt som selskapets kronprins

Ljans-gutten Kleiven, som nå bor på Tjuvholmen, har bakgrunn fra BI og Oslo Markedshøyskole. Han har tidligere vært daglig leder for blant annet Bizweb og senere informasjons- og markedsdirektør i analyseselskapet Dun&Bradstreet. Han var selskapets ansikt utad, og fôret gladelig journalister med ulike analyser og rapporter om rikets og andre rikers tilstand på næringslivssiden. Han elsket, nærmest på grensen til det nerdete, å fingre med Excel-arkene sine. Da klekket han ut ulike vinklinger på det enorme tallmaterialet fra blant annet godkjente regnskaper i Brønnøysund, både på direkte forespørsel, men også etter eget hode.

– Jeg ble omtalt som selskapets kronprins og ble forespeilet jobben som toppsjef i Norge. Da ble nedturen desto større da jeg fikk beskjed om at det ikke var plass til både meg og en konkurrent. Jeg tok for mye plass. Men jobben min var jo å ta plass, sier han til Finansavisen.

Les også: Tusenvis av ulovlige pengekrav kan ha blitt «hvitvasket»

Oppdaget at venner forsvant

Han gikk på dagen med etterlønn. Men det var ingen lykkelig Kleiven som forlot lokalene og tuslet hjem til leiligheten på Tjuvholmen. Han hadde det vondt. Journalister ringte og ville ha uttalelser, noe de hadde fått et par dager tidligere. Kleiven sto på bar bakke og var allerede bekymret for hva han skulle leve av når sluttpakken tok slutt.

– Hva skulle jeg si til journalistene? Jeg oppdaget at venner forsvant, at folk sa at jeg ikke hadde vært så flink, at jeg aldri kom tilbake og at jeg ikke ville få til noe. Det var min motivasjon for å starte Risk Information Group (RIG).

For syv år siden kjøpte Kleiven, sammen med et knippe investorer, lisensen til databaser over terrorister og kriminelle. De startet RIG for Norden og Baltikum. På kundelisten står alle norske banker, politi, skatteetaten og aktører i næringslivet. Viktige oppdrag er alt fra å spore opp og identifisere hvitvasking, korrupsjon og terrorfinansiering til ID-svindel.

– Politiet er gode på to ting; drap og fartsbøter. Men svindel prioriterer de ikke, hevder han overfor Finansavisen.

Siden oppstart har bunnlinjen vært negativ, men i fjor berget han plussen for første gang, med en omsetning på 13,5 millioner kroner. Risikoen ved oppstart var kalkulert. Kleiven leverte etter sigende etter planen.

– Hva er den vanligste svindeltypen for bedrifter nå?

– CEO-svindel. Det begynte for noen år siden. Nå har det bredt om seg og denne typen svindel står for mange hundre millioner kroner i Norge i dag.

Les også: Advarer mot svindlere i barneverntjenesten

Hacker e-post

Svindelen handler om at en person utgir seg for å være adm. direktør i et selskap. Ofte hacker han epostadressen til for eksempel finansdirektøren i selskapet og forteller at de skal gjøre et oppkjøp. Finansdirektøren får denne informasjonen fordi han er en betrodd medarbeider, og blir bedt om å overføre millionbeløp til en konto, uten å fortelle om det fordi oppkjøpet enn så lenge er konfidensielt.

– Pengene forsvinner så ut av landet. Så fort de krysser landegrensene, er det nesten umulig å få igjen pengene. Den enkleste måten å tjene raske penger på, og nærmest en perfekt svindel. Skulle jeg svindlet, ville jeg gjort det på denne måten. Det høres naivt ut, men det skjer i praksis.

Kleiven råder derfor bedrifter om ikke å legge ut listen over nyansatte på nettsidene. Spesielt ikke de nyansatte i økonomiavdelingen, fordi det viser seg at de ofte et enklere offer.

Saken fortsetter under bildet

– Politiet mangler ressurser, eller evner ikke å rydde opp. De er gode på to ting: drap og fartsbøter, mener Kjell-Ola Kleiven. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen
– Politiet mangler ressurser, eller evner ikke å rydde opp. De er gode på to ting: drap og fartsbøter, mener Kjell-Ola Kleiven. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen

Han mener også at norsk næringsliv er for slepphendte med teknologien. Som for eksempel å bruke sin private mobil til å laste ned e-post fra jobben. Telefoner er enkle og hacke. Og de som mangler kunnskapen, kan enten kjøpe tjenesten fra utro tjenere eller kjøpe programvare som gjør det mulig og hacke selv.

– Hvis det står i en epost at selskapet for eksempel mistet en milliardkontrakt, kommer det svindlere til nytte før det når mediebildet. I RIG har vi også jobbet mye med overvåking av møterom. Også i Norge.

– For privatpersoner er ID-svindel volummarkedet nå. Det typiske er at man for eksempel kjøper bil i falsk navn, leier ut ferieleilighet man ikke disponerer eller får datamaskinen blokket og får «hjelp» til å låse den opp igjen for mange tusen kroner. All teknologibasert svindel er smart for bakmennene. Og nordmenn elsker nettbrett, datamaskiner og sosiale medier. Vi er så ukritiske til hvilke spor vi legger igjen og hvilken risiko det innebærer, sier risikoeksperten, som har mer enn 25.000 følgere på Instagram, 25.000 abonnenter på sin egen blogg og 13.000 følgere på Facebook.

– Men jeg tar mine enkle forhåndsregler og er påpasselig med hva jeg deler. Hvis jeg er et sted, legger jeg ikke ut noe før etter at jeg har vært der. Jeg har også lås på postkassen hjemme.

– Børsen er en risikabel møteplass. Med ditt fokus på risiko, tør du investere?

– Med min bakgrunn er det enklere å analysere selskapers risiko enn å finne oppsiden i en aksje. Det er jo det jeg kan. For meg er børs litt som gambling, og jeg er ikke glad i kasinoer heller. Det er lettere å plassere penger i selskaper hvor jeg har styreverv eller på en annen måte er involvert, slik at jeg har kontroll og kan påvirke utviklingen.

Gordon Gekko og Interoptik

Det er altså ingen Gordon Gekko vi har foran oss, selv om Kleiven innrømmer at han tidligere var inspirert av ham. Filmen Wall Street har han sett mange ganger, og selv bukseselene og den litt for lange bakoversveisen kopierte han.

– Bukseselene var fordi jeg ble sponset et par år, forklarer eks-Gekko og fikler med et par splitter nye Tom Ford-solbriller.

– Modelloppdrag? spør vi, vel vitende om at han har lagt ut mange bilder av seg selv på sosiale medier med hashtagen Interoptik. Kleiven er også avbildet med en rekke modeller på Interoptiks hjemmeside.

– Jeg kaller det heller en ambassadør, men i bunn og grunn handler det vel om det samme. Og jeg tar det som et kompliment. Samtidig er det ikke noe annet jeg får så mye kjeft for som dette. Men hvem vil ikke gjøre reklame for Tom Ford? Jobben tar kanskje tre timer, men jeg får betalt i hele perioden bildene blir brukt.

Tag Heuer, Audi og Fusalp

Det rykker i smilerynker og musklene i overarmene. Det trengs ikke mye fantasi for å skjønne hva som skjuler seg under den sorte t-skjorten; et resultat av daglige treningsøkter med særdeles tunge vekter, sunt kosthold og ingen alkohol. Lettkledde bilder av ham florerer også. Ikke tatt av paparazzier, men villig delt av intervjuobjektet selv på sosiale medier og offisielle pressebilder. Han vet at han ser uforskammet godt ut, og det blir også lagt merke til.

– Det dukker opp forespørsler om ambassadørjobber hele tiden, men jeg gjør bare ting jeg synes er gøy. Og de jeg har takket ja til, er typisk dem som ønsker å komme i kontakt med et mannlig kjøpesterkt publikum, sier han og nevner oppdragsgivere som Tag Heuer, Audi og Fusalp.

– Og da får du det du trenger av produkter?

– Jeg takker stort sett nei, for hvis jeg får produkter, må jeg skatte av det. Jeg vil heller kjøpe til en hyggelig pris og få gode honorarer. Dessuten er skatteetaten kunde av oss, så det hadde ikke tatt seg så bra ut å takke ja, humrer han.

Kleiven utstråler kontroll. Og han er komfortabel med både fotograf og journalist til stede. Han liker å dele, er personlig, men ikke privat. Men også samliv handler om risiko. Det har Kleiven erfart flere ganger. Han giftet seg ung og ble skilt noen år senere. Så gikk han inn i et langvarig forhold og fikk sønnen Maximilian for tre år siden. Tidligere i år ble det brudd med barnets mor.

– Jeg har ham en langhelg annenhver uke. Da dreier alt seg om ham og oss. Maxi er bestevennen min.

«Pappa, den serveringsdamen var søt!».

Kleiven vokste selv opp som skilsmissebarn, med en far som sjelden var til stede for ham. En slik pappa vil ikke Kleiven være.

– Det beste jeg gjør, er å ha tid med ham. Han er med på alt fra tv-opptak til bølgesurfing. Og til å være tre år, er han ganske voksen. Han har allerede begynt å plukke damer til pappa. Da vi var på Gran Canaria for en liten stund siden, sa han «pappa, den serveringsdamen var søt!».

Kleiven er synlig rørt når han snakker om Maxi. På direkte forespørsel ser han ned og sier ja. At han blir rørt av den lille kompisen som elsker å fly.

– Og apropos fly. Vet du hva som er helt hinsides? sier han plutselig. Klumpen i halsen er borte. Han er på egen banehalvdel igjen. Der han har full kontroll og masse kunnskap.

– Du kan reise Europa rundt som Donald Duck, Tore Terrorist eller Vidar Våpenglad. Innenfor Schengen er det ingen som sjekker. De aner ikke hvem jeg er, men hvis jeg forsøker å få med meg neglesaksen gjennom sikkerhetskontrollen, tar de den fra meg. Hallo! Det er jo biffkniver på innsiden av sikkerhetskontrollen. Og hvis jeg har med meg to flasker vann, en flytende og en frossen, tar de fra meg den flytende. Og hva gjør de med den? Jo, de kaster den i søppelkassen i sikkerhetskontrollen der det er mest fullpakket med folk i kø. Tenk hvis det hadde vært en bombe, sier han og rister lett på hodet, uten at sveisen endrer karakter nevneverdig. Hårvoksen sitter som støpt.

Lyst til å gjøre mer TV

Klokken nærmer seg nytt TV-opptak for Kleiven. Selv om dette er hans første erfaring som programleder, frister det allerede til gjentakelse.

– Jeg har lyst til å gjøre mer TV. Jeg tror det blir bra. TV er den naturlige forlengelsen av det jeg har gjort før.

– Har du en konkret idé?

– Ja, men av redsel for at andre kan snappe den, er det for tidlig å si noe nå. Jeg er jo opptatt av sikkerhet og risiko, og…

Vi blir avbrutt av at kameramannen Knut kommer inn i det som fungerer som et kontor og studio for «Svindeljegerne».

– Jeg har strøket en skjorte til deg, sier Knut.

Den blå fritidsskjorten ser ikke ut som en den design- og motebevisste Kleiven selv ville valgt, men han skjønner hva som kommer.

– Hvorfor skal jeg ha skjult kamera? spør han Knut, som vifter med et lite spionkamera forkledd som en skjorteknapp.

– Fordi bilforhandleren ikke vil snakke med oss.

– Hva skjedde nå?

– Noen har kjøpt flere luksusbiler i falskt navn som de kjører ut av landet. Vi skal blant annet spane på et hus. Mer enn det vet jeg ikke ennå. Det er det som er så artig med «Svindeljegerne». Vi kan ikke planlegge alt. Det som skjer, skjer her og nå. Når vi blir truet med pistol, som vi ble av den indiske mafiaen, ble jeg ikke redd. Jeg følte bare at jeg var med i en filmscene. Men det var jo virkelig. Det skjedde faktisk. Og kameramann Knut, han har måttet tåle mange slag i vår jakt på svindlere. Vi skal jo helst fange en svindler i hvert program. Dette blir forbrukerorientert, men likevel skikkelig gangster-TV!

Saken er opprinnelig publisert i Finansavisen lørdag 12. august

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
21:58 Over 4.000 evakuert fra ny brann på Gran Canaria21:51 Viking flere hakk bedre enn nedrykkstruede Strømsgodset21:51 Storseier for Viking21:50 Donald Trump vurderer å oppføre aktivister fra ytre venstre på terrror-liste21:47 Hovland ut av seierskampen i Columbus21:44 Kirkevold påførte Midtjylland poengtap21:33 Stille protest avløst av høylytt skuffelse for Union-fansen21:18 16-åring skal ha drept familie på fem i Russland20:52 Balotelli vender hjem20:51 Start klatret til opprykksplass i 1. divisjon20:40 KrFs landsstyre innkalt til telefonmøte20:35 Denne kjempepingvinen var like høy som et menneske20:31 Effektive Molde tilbake på tabelltopp20:29 Ndidi rettet opp kjempebrøler og ga Leicester poeng mot Chelsea20:23 Norske kommuner ikke så verst stilt, viser kommunebarometer20:19 Branns Mjøndalen-mareritt fortsetter20:13 Nysigneringen scoret i Stabæks første hjemmeseier siden april20:10 Wangberg lagde straffe og scoret da Tromsø fortsatte den gode hjemmerekken20:00 Friskt Haugesund vendte til borteseier mot VIF19:59 Nilsen ble helten for Fredrikstad19:58 Håbestad ble Jerv-helt på overtid19:57 Adra ble matchvinner for Oppsal19:54 Kvik Halden og Moss delte poengene19:53 Dragsnes senket Brann19:53 Vålerenga senket av Velde19:53 Tredje strake seier for Molde19:52 Raufoss seiret i målfest19:51 Start seiret hjemme mot Tromsdalen19:51 Wangberg berget poeng for Tromsø19:51 Poengdeling mellom Strømmen og Notodden19:49 Nest-Sotra seiret hjemme mot Kongsvinger19:47 Erna Solberg: – Skissen er god19:38 Maanum matchvinner med drømmemål19:34 Shell-ansatte ble trukket i lønn om de ikke stilte på valgmøte med Trump19:31 AIK buet av banen etter hjemmetap19:20 IS påtar seg ansvar for blodbad i Kabul19:09 – Frp kan ikke inngå en avtale med seg selv19:06 VG: Bompengeskissen har en ramme på over 20 milliarder18:44 De Plus hedret Lambrecht med seier i verdenstourritt18:17 Barn skadd i båtulykke i Nordland18:09 Kollaps mot slutten sendte Reitan nedover på lista18:04 Fløya vant i målfest18:01 Walnum Vinje avgjorde for Stjørdals-Blink17:58 Hoelgaard briljerte på sisteetappen i Arctic Race, Lutsenko ble sammenlagtvinner17:56 Kjelsås fortsatte seiersrekken17:51 Hjemmeseier for Stabæk over Kristiansund17:47 Politiets håndtering av moskéangrepet i Bærum skal evalueres17:46 Fikseth Fossem ble helten for Medkila17:34 Folk tror jorda er flat og Elvis lever: – Ødelegger demokratiet17:24 Lundstram ble helten da Sheffield United senket Palace17:18 Trump vurderer fortsatt å kjøpe Grønland17:08 Folkehav i Hongkongs gater – vil vise at de er fredelige17:03 Sørås Sebulonsen-dobbel for Sola17:01 Redningsbåten Open Arms sier nei til trygg havn i Spania16:57 Johnsen sikret poeng for Mjølner16:57 Nytt tap for Arendal16:51 Vatshelle Raa ble helten for Sandviken16:48 Uavgjort mellom HamKam og KFUM i målfest16:36 Nazistene hadde sin egen forklaring på hvem dette var16:36 Full bompengesplid mellom Venstre og Frp truer regjeringen16:23 Engen bundesligadebuterte i Wolfsburg-seier16:13 Grøvdal med årsbeste på 3000 meter hinder15:09 Gir opp millioner for ordførerdrøm14:46 Restaurantgjest skjøt og drepte kelner fordi «han var for treg med smørbrødet»14:41 20-årig rugbyspiller funnet død etter kamp14:40 Gibraltar avviser USAs arrestordre på iransk oljetanker14:24 Trolig ikke nye avhør av Manshaus før onsdag13:51 Spania tilbyr seg å ta imot redningsbåten Open Arms13:30 Norges høyeste registrerte tregrense målt på 1.404 meter13:18 Norwegian legger ned langrute fra Norge13:10 IS sier at gruppa sto bak bryllupsangrep i Kabul12:33 Tre fotballsupportere ble drept i blodig oppgjør i Honduras12:22 Jensen: – Vil legge fram bompengeskisse11:04 Nytt krav skal sikre studenter bedre undervisning10:23 Fem personer til sykehus etter trafikkulykke i Jølster10:20 Støre: – Vi styrer mot en krise09:54 Sekunder unna smell rett foran øynene til Pål: – Fy f... for en idiot09:26 Trønder kåret til årets sykkeltalent09:19 Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen09:07 Facebooks kryptovaluta bekymrer Datatilsynet08:12 Savnet person i Kristiansand funnet i live08:00 Minst ti sivile drept av veibombe nord i Afghanistan07:41 Widerøe truer med nedleggelse av 37 ruter ved momsøkning07:38 Tre palestinere skal være drept av israelske soldater på Gazastripen06:52 Bryllup ble til blodbad i Kabul – minst 63 drepte06:40 Savnet kvinne i Ålesund har kommet til rette06:26 Dette skjer i dag05:58 Forening mener vedtak om riving av Y-blokka er ugyldig05:32 Dette skjedde i natt05:25 Over 2.000 evakuerte fra ny brann på Gran Canaria05:03 Hans Olav Lahlum ber om å få betale 100.000 mer i skatt04:35 50.000 hjemløse etter brann i Bangladesh04:05 Ni omkom i hotellbrann i Ukraina04:04 – Britene står overfor mangel på mat, drivstoff og medisiner ved brexit03:39 Bompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid02:43 Djokovic ute av Cincinnati-turneringen i semifinalen02:40 Mulig bortføring i Tønsberg var bare lek01:48 Abid Raja kaller bompengestriden unødvendig drama01:46 Flere pågripelser etter at høyrenasjonalister marsjerte i Portland00:58 Fremmede tok farvel med offer for El Paso-massakre
Siste nytt
21:58VerdenOver 4.000 evakuert fra ny brann på Gran Canaria21:51SportViking flere hakk bedre enn nedrykkstruede Strømsgodset21:51SportStorseier for Viking21:50VerdenDonald Trump vurderer å oppføre aktivister fra ytre venstre på terrror-liste21:47SportHovland ut av seierskampen i Columbus21:44SportKirkevold påførte Midtjylland poengtap21:33SportStille protest avløst av høylytt skuffelse for Union-fansen21:18Verden16-åring skal ha drept familie på fem i Russland20:52SportBalotelli vender hjem20:51SportStart klatret til opprykksplass i 1. divisjon20:40PolitikkKrFs landsstyre innkalt til telefonmøte20:35VerdenDenne kjempepingvinen var like høy som et menneske20:31SportEffektive Molde tilbake på tabelltopp20:29SportNdidi rettet opp kjempebrøler og ga Leicester poeng mot Chelsea20:23NorgeNorske kommuner ikke så verst stilt, viser kommunebarometer20:19SportBranns Mjøndalen-mareritt fortsetter20:13SportNysigneringen scoret i Stabæks første hjemmeseier siden april20:10SportWangberg lagde straffe og scoret da Tromsø fortsatte den gode hjemmerekken20:00SportFriskt Haugesund vendte til borteseier mot VIF19:59SportNilsen ble helten for Fredrikstad19:58SportHåbestad ble Jerv-helt på overtid19:57SportAdra ble matchvinner for Oppsal19:54SportKvik Halden og Moss delte poengene19:53SportDragsnes senket Brann19:53SportVålerenga senket av Velde19:53SportTredje strake seier for Molde19:52SportRaufoss seiret i målfest19:51SportStart seiret hjemme mot Tromsdalen19:51SportWangberg berget poeng for Tromsø19:51SportPoengdeling mellom Strømmen og Notodden19:49SportNest-Sotra seiret hjemme mot Kongsvinger19:47PolitikkErna Solberg: – Skissen er god19:38SportMaanum matchvinner med drømmemål19:34VerdenShell-ansatte ble trukket i lønn om de ikke stilte på valgmøte med Trump19:31SportAIK buet av banen etter hjemmetap19:20VerdenIS påtar seg ansvar for blodbad i Kabul19:09Politikk– Frp kan ikke inngå en avtale med seg selv19:06PolitikkVG: Bompengeskissen har en ramme på over 20 milliarder18:44SportDe Plus hedret Lambrecht med seier i verdenstourritt18:17NorgeBarn skadd i båtulykke i Nordland18:09SportKollaps mot slutten sendte Reitan nedover på lista18:04SportFløya vant i målfest18:01SportWalnum Vinje avgjorde for Stjørdals-Blink17:58SportHoelgaard briljerte på sisteetappen i Arctic Race, Lutsenko ble sammenlagtvinner17:56SportKjelsås fortsatte seiersrekken17:51SportHjemmeseier for Stabæk over Kristiansund17:47NorgePolitiets håndtering av moskéangrepet i Bærum skal evalueres17:46SportFikseth Fossem ble helten for Medkila17:34NorgeFolk tror jorda er flat og Elvis lever: – Ødelegger demokratiet17:24SportLundstram ble helten da Sheffield United senket Palace17:18VerdenTrump vurderer fortsatt å kjøpe Grønland17:08VerdenFolkehav i Hongkongs gater – vil vise at de er fredelige17:03SportSørås Sebulonsen-dobbel for Sola17:01VerdenRedningsbåten Open Arms sier nei til trygg havn i Spania16:57SportJohnsen sikret poeng for Mjølner16:57SportNytt tap for Arendal16:51SportVatshelle Raa ble helten for Sandviken16:48SportUavgjort mellom HamKam og KFUM i målfest16:36VerdenNazistene hadde sin egen forklaring på hvem dette var16:36PolitikkFull bompengesplid mellom Venstre og Frp truer regjeringen16:23SportEngen bundesligadebuterte i Wolfsburg-seier16:13SportGrøvdal med årsbeste på 3000 meter hinder15:09PengerGir opp millioner for ordførerdrøm14:46VerdenRestaurantgjest skjøt og drepte kelner fordi «han var for treg med smørbrødet»14:41Sport20-årig rugbyspiller funnet død etter kamp14:40VerdenGibraltar avviser USAs arrestordre på iransk oljetanker14:24NorgeTrolig ikke nye avhør av Manshaus før onsdag13:51VerdenSpania tilbyr seg å ta imot redningsbåten Open Arms13:30NorgeNorges høyeste registrerte tregrense målt på 1.404 meter13:18ReiseNorwegian legger ned langrute fra Norge13:10VerdenIS sier at gruppa sto bak bryllupsangrep i Kabul12:33VerdenTre fotballsupportere ble drept i blodig oppgjør i Honduras12:22PolitikkJensen: – Vil legge fram bompengeskisse11:04NorgeNytt krav skal sikre studenter bedre undervisning10:23NorgeFem personer til sykehus etter trafikkulykke i Jølster10:20PolitikkStøre: – Vi styrer mot en krise09:54MotorSekunder unna smell rett foran øynene til Pål: – Fy f... for en idiot09:26SportTrønder kåret til årets sykkeltalent09:19NyheterElden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen09:07PengerFacebooks kryptovaluta bekymrer Datatilsynet08:12NorgeSavnet person i Kristiansand funnet i live08:00VerdenMinst ti sivile drept av veibombe nord i Afghanistan07:41ReiseWiderøe truer med nedleggelse av 37 ruter ved momsøkning07:38VerdenTre palestinere skal være drept av israelske soldater på Gazastripen06:52VerdenBryllup ble til blodbad i Kabul – minst 63 drepte06:40NorgeSavnet kvinne i Ålesund har kommet til rette06:26NorgeDette skjer i dag05:58NorgeForening mener vedtak om riving av Y-blokka er ugyldig05:32NorgeDette skjedde i natt05:25VerdenOver 2.000 evakuerte fra ny brann på Gran Canaria05:03PengerHans Olav Lahlum ber om å få betale 100.000 mer i skatt04:35Verden50.000 hjemløse etter brann i Bangladesh04:05VerdenNi omkom i hotellbrann i Ukraina04:04Verden– Britene står overfor mangel på mat, drivstoff og medisiner ved brexit03:39NorgeBompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid02:43SportDjokovic ute av Cincinnati-turneringen i semifinalen02:40NorgeMulig bortføring i Tønsberg var bare lek01:48NorgeAbid Raja kaller bompengestriden unødvendig drama01:46VerdenFlere pågripelser etter at høyrenasjonalister marsjerte i Portland00:58VerdenFremmede tok farvel med offer for El Paso-massakre
Populært