Når penger ikke kan kjøpe lykke

<p>Evalyn Walsh McClean nektet hele livet å tro at den vakre, safirblå Hope-diamanten var skyld i alle tragediene og nedturene hun opplevde. Foto: Wikimedia</p>
Evalyn Walsh McClean nektet hele livet å tro at den vakre, safirblå Hope-diamanten var skyld i alle tragediene og nedturene hun opplevde. Foto: Wikimedia

På overflaten hadde de alt man kunne drømme om av materialistiske gode. Men selv ikke store rikdommer kan dekke over elementære mangler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange av oss drømmer om å kunne seile avgårde på et hav av champagne mens vi kjøper oss alt det vi har lyst på. Men vær forsiktig med hva du ønsker deg, for et liv i sus og dus kommer med en prislapp.

Gjennom historien har de rikeste gjerne måttet betale en høy pris for sine privilegier. Utad kan det kanskje virke som de har alt, men gullmedaljen har to sider.

– Jeg skal sløse, sløse, sløse

Hele livet hadde Vivian Nicholson (1936-2015) vært vant til å leve under trange kår. Sammen med ektemannen og barna bodde hun i en arbeiderbolig i nærheten av Castleford i England der Keith tjente syv pund i uken som gruvearbeider. Selv tjente hun ukentlige syv pund i som arbeider på en sjokoladefabrikk.

Alt snudde seg over natten i 1961 da Keith vant storgevinsten på 152.319 pund og 18 shilling i tipping, som i dag ville tilsvart nesten 42,5 millioner kroner. Da reporterne spurte paret hva de nå skulle gjøre, kvitterte Vivian raskt: «Jeg skal sløse, sløse, sløse».

Vivian ''Viv'' Nicholson fortalte pressen at hun skulle sløse, sløse, sløse. Men pengene gjorde henne ikke lykkeligere. Foto: Scanpix
Vivian ''Viv'' Nicholson fortalte pressen at hun skulle sløse, sløse, sløse. Men pengene gjorde henne ikke lykkeligere. Foto: Scanpix

Dagen etter hjemkomsten, merket ekteparet at naboer, kolleger og venner var fylt av misunnelse og bitterhet. På den lokale puben ble alle stille når de kom inn dørene, og folk flyttet seg vekk når de satte seg. Mottakelsen var ikke mindre kald da de flyttet inn i et stort hus i nærheten av Leeds, naboene hadde ingen ting til overs for ekteparet Nicolson.

De neste tre årene brukte ekteparet penger som gale. Men så døde Keith i en bilulykke og da regnskapsførerne fikk oversikt over Vivians finansielle situasjon, viste det seg at hun hadde bare ti pund å leve for i uka. Hun solgte hus og eiendeler og kom seg ovenpå, men hun innrømmet at hun var deprimert fordi hun nå visste hvordan det var å leve godt.

I 1998 ble musikalen «Spend Spend Spend», basert på Vivians liv, satt opp på West End i London. Vivian døde etter lengre tids demens i 2015.

Les også: Historiens største gniere

Fra solgud til gresk tragedie

Den greske shippingmagnaten Aristoteles «Ari» Onassis (1906-1975) kunne kjøpe omtrent alt han hadde lyst på, og det var ikke uten grunn han gikk under kallenavnet «den gylne greker»:

Han eide en paradisisk øy, en yacht som minnet mer om et flytende palass, halve Monaco, et flyselskap, vakre hus og omgav seg med vakre kvinner. Hustru nummer to var den tidligere presidentfruen Jackie Kennedy og han hadde et mangeårig lidenskapelig forhold til operastjernen Maria Callas.

Han fikk to barn med sin første kone, men ingen av de to spilte en aktiv rolle som forelder. Datteren Christina og sønnen Alexander vokste opp som bortskjemte barn, omgitt av barnepiker, sekretærer og privatlærere. Noen ganger kunne det gå flere måneder før de fikk se foreldrene.

(Saken fortsetter under)

Onassis emigrerte til Argentina sammen med familien etter den første verdenskrig. Der bygget han seg opp som skipsreder, blant annet innenfor hvalfangst hvor han hadde nær kontakt med norske skipsredere som Anders Jahre og Erling Dekke Næss. Foto: AP Photo

Som i en klassisk gresk tragedie, virket det som om han måtte gjøre opp for alt han hadde oppnådd mot slutten av livet. Ekteskapet med eks-fru Kennedy var alt annet enn harmonisk og han var i ferd med å miste stålgrepet om forretningslivet. I 1973 kom Alexander ut for en flyulykke og døde dagen etter. Flyet han hadde benyttet var av typen Piaggio, og Alexander hadde advart faren om at flyene, som ble benyttet av Onassis’ flyselskap, var en dødsfelle.

Onassis døde etter flere års sykdom av lungebetennelse i 1975 i Neuilly-sur-Seine utenfor Paris. Datteren Christina, som var enearving til formuen, ble i 1988 funnet livløs på badet hos en venninne etter en overdose amfetamin og sovetabletter. I dag er Athina Onassis Roussel, Aristoteles’ eneste gjenlevende arving, rangert som en av verdens yngste dollarmilliardærer.

Les også: Utforsket de superrikes hemmelige liv

Rammet av Hope-diamantens «forbannelse»

Evalyn Walsh McLean (1886-1947) var en av sin tids rikeste og mest berømte sosietetsfruer, men hun var også kjent for sin samling av edle steiner. I samlingen hennes inngikk blant annet den 100 karat store, legendariske Østens Stjerne, men så ble den satt i skyggen av Hope-diamanten som også går under navnet Fortvilelsens Diamant.

Evalyn var lykkelig gift med aviskongen Edward McLean som skjemte henne bort etter alle kunstens regler, og hun nektet å tro at det kunne være noe i forbannelsen som skulle hvile over den mer enn 300 år gamle diamanten. Hun ble som bergtatt av edelsteinens dypblå skjær og overtalte ektemannen til å kjøpe den til henne.

(Saken fortsetter under)

Evalyn Walsh McLean, fotografert sammen med datteren Evalyn Washington McLean, har smykket seg med Hope-diamanten under en mottakelse på Waldorf-Astoria i New York. Foto: AP Photo

De neste årene kunne pressen fråtse i den ene historien mer tragisk enn den andre: Hennes eneste sønn døde i en bilulykke, ekteskapet raknet og Edward McClean endte sine dager på mentalsykehus. Datteren døde av en overdose og to venninner som fikk låne diamanten, døde uventet.

Selv døde Evalyn sterkt nedbrutt etter å ha druknet seg i piller og narkotika, med det meste av formuen tapt. Hope-diamanten gikk i arv mellom barnebarna, og i testamentet sto det at de aldri måtte rører den. I dag befinner den seg i samlingen til Smithsonian-instituttet i Washington.

Les også: 60 karat rosa diamant verdsatt til en halv milliard

Det var en gang…

Pilot, ingeniør, industrimann, filmprodusent og filmregissør, en playboy og eksentriker, og en av de rikeste i verden. Historien om Howard Hughes (1905 - 1976) er fortellingen om den høye, mørke og kjekke kaksen som hadde verden for sine føtter, men som endte som en avmagret, angstfylt eksentriker i en takleilighet i Las Vegas.

(Saken fortsetter under)

Howard Hughes poseser i cockpiten på et av hans fly etter en testtur i 1935. Tre år senere gjennomførte han en jorden rundt-flyvning med en Lockheed Super Electra og satte ny rekord på 3 dager, 19 timer og 17 minutter. Foto: AP Photo

Da han var atten år gammel, arvet han verdier for rundt 900.000 dollar etter sine velstående foreldre som hadde gått bort med to års mellomrom. Da han et år senere overtok Hughes Tool Company, markerte det startskuddet for den fremtidige rikdommen.

Som filmprodusent og regissør ble Hughes en av filmbyens gullgutter. Han fløy jorden rundt på tre dager, nitten timer og sytten minutter, han eide flyselskaper og filmstudio og gikk ut på byen med vakre stjerner som Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Olivia de Havilland, Ava Gardner, Lana Turner og Jean Harlowe.

Hughes hadde et enormt kontrollbehov og redselen for ransmenn gjorde at han aldri hadde penger på seg, blant annet betalte han taxisjåfører med gjeldsbrev. Han var redd for alt som het basiller, han gikk alltid med lommetørklær og ansatte fem mormonere som utelukkende skulle passe på at han ikke ble smittet av basiller.

(Saken fortsetter under)

VIDEO: I 2004 kom storfilmen «The Aviator» der Leonardo CiCaprio spilte Howard Hughes. Filmen ble Oscarnominert i elleve kategorier og vant fem, blant andre «beste kvinnelige birolle» til Cate Blanchett for rollen som Katharine Hepburn.

Etter å ha kommet ut for en flyulykke i 1946 som gav ham smerter resten av livet, ble han avhengig av medikamenter. I 1966 flyttet han til Desert Inn Hotel i Las Vegas og kjøpte hotellet for å være isolert i øverste etasje. Før han døde ti år senere, flyttet han først til Bahamas, så til Mexico, angivelig for å få lettere tilgang til store doser kodein.

Da han døde av hjertetrøbbel i privatflyet på vei til et sykehus i Houston, var utseendet hans blitt så drastisk endret at det ble tatt fingeravtrykk for å forsikre seg om at det virkelig var liket til Howard Hughes.

Les også: – Jeg blir provosert

«Den stakkars lille rike piken»

Depresjonen var på sitt hardeste og den vanlige amerikaner slet med å få endene til møtes, men det var ingen som misunte millionærarvingen Gloria Vanderbilt (f. 1924) som fikk tilnavnet «den stakkars lille rike piken».

Da hun var to år gammel, døde faren av indre blødninger etter flere års alkoholmisbruk. Gloria ble arving til et fond bestående av flere millioner, men det var moren som hadde kontroll over midlene. Den lille jenta gikk for lut og kaldt vann mens moren reiste rundt i Europa og var mest opptatt av å leve det søte liv.

(Saken fortsetter under)

11 år gamle Gloria Vanderbilt fotografert på vei inn til morens hjem i New York i 1935, sammen med livvakt, barnevakt og sjåfør. Foto: AP Photo

Ti år gammel ble hun gjenstand for en bitter strid om foreldreretten i en skandaleomsust rettssak mellom moren og den mektige Vanderbilt-familien. Til slutt gikk tante Gertrude Vanderbilt Whitney seirende ut av kampen. Men ifølge Glorias kusine og nærmeste venninne, Gerta, ble Gloria glemt av alle etter rettssaken.

Da hun fylte 21, fikk Gloria tilgang til Vanderbilt-millionene og med tiden gjorde hun stor suksess som modell, klesdesigner og forretningskvinne. Hun var blant annet en av de første som lagde designerjeans, og i løpet av sine fire ekteskap fikk hun fire sønner, deriblant journalisten og CNN-profilen Anderson Cooper.

Kilder: «World's Weathiest Losers» (Margareth Nicholas, 1989), Wikipedia, E24 , ABC News , History.com , Smithsonian , Biography , The Guardian

Les også:

Hockeyfrelste Ellen (44) ble millionær

Nibarnsmor hetset etter lottogevinst

80-åring ble mangemillionær

En fremmed manns godhet har gjort Fidencio (89) til millionær

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55 Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42 Dronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31 Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05 – Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02 Johnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54 Assad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33 Kystvakten uten helikopter i flere uker15:18 «Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47 Togvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44 Tidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44 Brann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24 Bjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18 Frode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59 Feståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58 Enige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49 Elton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21 22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20 Mot brutal sprint i ny skitour12:59 Erdogan kastet Trumps brev i søpla12:20 Lørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54 Kurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53 Solskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41 Haaland skadefri og kampklar11:40 Viste dømt til ett års betinget fengsel11:36 En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12 Tyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05 Dropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41 Får ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26 Norske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04 Thingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46 11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45 Pizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29 SOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29 Pence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55 DUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53 18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41 Hovland satte PGA-rekord08:28 Lastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14 Får kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08 Faren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56 Senterpartiet klatrer videre på ny måling07:45 – Færre farlige islamister i Tyskland07:39 Politiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10 15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07 Skittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07 Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00 Justin Trudeaus glorie har bleknet06:53 Russland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48 De norske alpinstjernene savner Svindal06:10 Kallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09 Folkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00 NAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50 Dette skjer i dag05:41 Dette skjedde i natt05:30 NHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19 Trailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17 Kraftig smell i sentrale Stockholm05:15 Prognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13 Kraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52 Del av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15 35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11 Frontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47 Studie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25 Trusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37 Straffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18 Bokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15 Mann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03 Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30 NVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20 Catalonias leder: Volden må stoppe01:00 Erdogan møter Putin i neste uke00:58 Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31 Trump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02 Mnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53 SDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35 Skole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet22:50 Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01 Hegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39 Kvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:35 Italiensk landsby lei av at turister havner på villspor21:27 Tverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58 Mann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37 Sønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46 Sky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34 SOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29 Kan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02 NASA-forsker: – Vi fant liv på Mars på 70-tallet18:29 Trump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14 Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51 Litauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46 Corbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45 Elleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43 Thingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28 Tidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen
Siste nytt
17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55NorgeHanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42NorgeDronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31PengerTurgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05Verden– Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02PolitikkJohnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54VerdenAssad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33NorgeKystvakten uten helikopter i flere uker15:18Sport«Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47NorgeTogvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44SportTidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44SportBrann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24SportBjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18VerdenFrode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59PolitikkFeståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58PolitikkEnige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49SportElton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21Norge22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20SportMot brutal sprint i ny skitour12:59PolitikkErdogan kastet Trumps brev i søpla12:20NorgeLørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54VerdenKurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53SportSolskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41SportHaaland skadefri og kampklar11:40NorgeViste dømt til ett års betinget fengsel11:36PolitikkEn brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12VerdenTyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05PolitikkDropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41PolitikkFår ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26PengerNorske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04SportThingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46Penger11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45PengerPizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29VerdenSOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29VerdenPence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55PolitikkDUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53Motor18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41SportHovland satte PGA-rekord08:28NorgeLastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14PengerFår kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08VerdenFaren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56PolitikkSenterpartiet klatrer videre på ny måling07:45Verden– Færre farlige islamister i Tyskland07:39NorgePolitiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10Norge15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07VerdenSkittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07VerdenBrexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00PolitikkJustin Trudeaus glorie har bleknet06:53VerdenRussland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48SportDe norske alpinstjernene savner Svindal06:10PolitikkKallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09VerdenFolkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00PengerNAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50NorgeDette skjer i dag05:41NorgeDette skjedde i natt05:30PengerNHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19NorgeTrailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17VerdenKraftig smell i sentrale Stockholm05:15PengerPrognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13VerdenKraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52PengerDel av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15Verden35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11VerdenFrontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47Helse og livsstilStudie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25VerdenTrusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37PengerStraffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18SportBokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15NorgeMann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03VerdenTusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30NorgeNVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20VerdenCatalonias leder: Volden må stoppe01:00VerdenErdogan møter Putin i neste uke00:58PengerØkokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31VerdenTrump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02VerdenMnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53VerdenSDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35NorgeSkole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet22:50NorgeWaras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01SportHegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39NorgeKvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:35ReiseItaliensk landsby lei av at turister havner på villspor21:27PolitikkTverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58NorgeMann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37NorgeSønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46SportSky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34VerdenSOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29Helse og livsstilKan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02VerdenNASA-forsker: – Vi fant liv på Mars på 70-tallet18:29PolitikkTrump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14VerdenJohnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51NorgeLitauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46PolitikkCorbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45NorgeElleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43SportThingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28NorgeTidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen
Populært