Mann vant to ganger syv rette i Lotto

<p>SNAKK OM FLAKS: EN mann fra Mo i Rana vant lørdag dobbel førstepremiepott da han hadde levert inn samme rekke to ganger. Arkivfoto: Bjørn Sigurdsøn (NTB scanpix)</p>
SNAKK OM FLAKS: EN mann fra Mo i Rana vant lørdag dobbel førstepremiepott da han hadde levert inn samme rekke to ganger. Arkivfoto: Bjørn Sigurdsøn (NTB scanpix)

Mannen fra Mo i Rana hadde levert samme rekke to ganger, og dro dermed inn dobbel førstepremie i Lotto og får utbetalt 6.427.360 kroner. Snakk om flaks!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om ikke det var nok, så vant han også to tredjepremier pålydende 3.970 kroner, og sitter da igjen med en premiepott på hele 6.435.300 kroner.

Les også: Kreftsyke Gina vant millioner i lotto - to ganger!

– Nei, nå tuller du? Jeg sa til kona at vi skulle kjøre en tur opp på fjellet og ta litt bilder i kveld, men nå vet jeg ikke. Jeg tror jeg må sette deg på høyttaler og få kona med på samtalen også, sa den lykkelige Lotto-dobbeltvinneren da NorskTipping ringte for å gjøre ham oppmerksom på gevinsten.

Den heldige vinneren var en av totalt fire vinnere som hadde syv rette på Lotto-kupongen de hadde levert inn til kveldens trekning, der premien var på 3.213.680 kroner.

Les også: Vant SuperLotto for andre gang

I tillegg til den doble Lotto-lykken i Mo i Rana, var det tre andre vinnere som også fikk syv rette i lørdagens trekning. Den ene av dem, en kvinne som bor i Fredrikstad, har ikke Norsk Tipping lykkes å komme i kontakt med lørdag kveld. De to øvrige førstepremievinnerne bor på Voss og i Kristiansund.

I tillegg ble det lørdag trukket ut hele 30 ekstravinnere i den såkalte SuperLotto-trekningen, der 30 tilfeldige Lotto-spillere ble trukket ut i anledning pengespillets 30-årsjubileum. Hver av dem får utbetalt 1,2 millioner kroner. Kanskje du er en av dem?

Les også: Mann og kone hadde begge syv rette i Lotto

Personvernpolicy