Stormberg-gründer Steinar J. Olsen saksøker Tommy Sharif

<p>Steinar J. Olsen i Stormberg har forsøkt å finne fram til minnelig løsning med Tommy Sharif, men mener at det ikke har ført fram. Foto: Stormberg.</p>
Steinar J. Olsen i Stormberg har forsøkt å finne fram til minnelig løsning med Tommy Sharif, men mener at det ikke har ført fram. Foto: Stormberg.

Tommy Sharif fikk søksmål fra Stormberg-gründer Steinar J. Olsen tirsdag. Trekkes for retten for ærekrenkelser og hensynsløs adferd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har avventet for å se om Sharif ville beklage, fjerne innlegg fra Facebook og ellers foreta seg ting som kunne gi grunnlag for en minnelig løsning. Dette har han ikke gjort, sier Steinar J. Olsen til Dagens Næringsliv.

For en måned siden sendte Olsen gjennom advokat Jon Wessel-Aas i advokatfirmaet Lund & Co et varsel om søksmål til Sharif. Olsen ønsket at Sharif skulle stanse å publisere innlegg som han opplevde som krenkende. Deriblant påstander om at Stormberg utnytter NAV-systemet, og at Olsen har penger nedsyltet i Kina.

Kravet fra Olsen har vært at Sharif skal fjerne innlegg og ikke gjenta tilsvarende ytringer, eller kontakte og oppsøke Olsen fysisk. Dette gjaldt også Stormberg eller selskapets ansatte.

Vært i retten før: Tommy Sharif dømt til ni måneders fengsel

Søksmålet omhandler ærekrenkelser og hensynsløs adferd, skriver DN.

– Jeg tror det blir veldig hyggelig å møte Olsen face to face. Han har jo alltid hatt en våt drøm om å møte meg, sier Sharif til DN.

Personvernpolicy