Trygve Hegnar om Finansavisen.no: – Kanskje vår største satsing noensinne

Trygve Hegnar, her fotografert idet han ankommer Aschehougs hagefest i Drammensveien torsdag.
Trygve Hegnar, her fotografert idet han ankommer Aschehougs hagefest i Drammensveien torsdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Endringer skjer raskt i medieverdenen, men i Hegnar Media tenker vi oss godt om

Søndag ettermiddag ble gamle Hegnar.no digitalt overført til nye Finansavisen.no. Overføringen gikk problemfritt.

Jon Trygve Hegnar leder den digitale utviklingen og strategien i Hegnar Media, og håper og tror lanseringen vil bli tatt godt i mot av både de faste leserne av gamle Hegnar.no og Finansavisen på papir, når alt innholdet fra de to publikasjonene nå samles ett sted.

– Vi håper de som har vært faste lesere av Hegnar.no lenge blir fornøyde, og at de synes Finansavisen er en mer enn god nok erstatning, sier unge Hegnar til Medier24.

– Men det er jeg trygg på at de vil. For vi er veldig fornøyde med Finansavisen.no. Vi lanserer noe vi er stolte av, og som vi har holdt på med lenge.

Hegnar Medier-sjef, og Jon Trygves far, Trygve Hegnar har stor tro på nyvinningen. Hegnar Media gjør et «stort sprang (kanskje vår største satsing noensinne) ved at vi slår sammen Hegnar.no og Finansavisen til en publikasjon som heter Finansavisen no. Alt leserne tidligere fant på Hegnar.no, vil nå finnes under Finansavisen.no. Bak dette journalistiske produktet står 45 journalister», skriver Hegnar på lederplass.

«Endringer skjer raskt i medieverdenen, men i Hegnar Media tenker vi oss godt om», forsikrer han, og oppsummerer:

Kapital kom i 1971, papiravisen Finansavisen i 1992 og den finansielle nettavisen Hegnar.no (tidligere HegnarOnline) i 1996.

«Alle publikasjonene har vært lønnsomme og morsomme å arbeide med.»

(Trygve Hegnar eier, gjennom Hegnar Media, ABC Nyheter og Startsiden).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært