Aksjonærregisteret åpent:

Sjekk hvem som eier alle norske aksjer

<p>Skatteetatens aksjonærregister viser hvem som eier hva av aksjer i Norge, oppdatert pr 31. desember 2017.</p>
Skatteetatens aksjonærregister viser hvem som eier hva av aksjer i Norge, oppdatert pr 31. desember 2017. Foto: NTB scanpix

Hvem eier hva i Norge? I Skatteetatens database over aksjeeierne kan du nå søke etter hvem som eier hvilke aksjer i Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I databasen over norske selskaper og aksjeeiere vil du finne navn, bosted, fødselsår og antall aksjer som personen eide ved utgangen av 2017.

Kilden for databasen er Skatteetatens aksjonærregister som ble offentlig 15. mai, men den første versjonen inkluderer ikke aksjesparekonto (en oppdatert versjon er ventet 16. mai).

Basen inneholder opplysningene som selskapene selv har gitt myndighetene før årsskiftet, så eventuelle feil rettet etter 31. desember 2017 er ikke med.

Søk i Aksjonærregisteret her

Slik søker du:

Du kan søke fritt etter person- eller firmanavn.

Ved personsøk får du opp en liste med personer som har det aktuelle navnet. Ved så å klikke på personen med korrekt bosted og fødselsår kan du ytterligere spisse søket ditt.

Ved firmasøk får du opp en treffliste med informasjon om org.nummer og adresse. Klikk inn på korrekt firma for flere detaljer over aksjeeiere og eierinteresser i andre selskaper.

Søk i Aksjonærregisteret her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært