Meny

Selskap vil merke hendene til de ansatte med datachip

Three Square Market vil bli den første amerikanske bedriften som benytter seg av en chip innebygget i de ansattes hender.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toppsjefen i den amerikanske bedriften Three Square Market vil at de ansatte skal sette inn en chip på størrelse med et riskorn mellom tommelen og pekefingeren fra og med 1. august.

Ved å bruke chipen kan de ansatte åpne dører, betale i kantinen, dele visittkort, lagre medisinsk informasjon og logge seg inn på jobb-pc-en.

– Vi ser dette som en alternativ betalings- og identifiseringsløsning som ikke bare kan brukes i vårt marked, men våre andre selvbetjente kassaløsninger og selvbetjeningsapplikasjoner vi leverer til storkiosker og treningsstudioer, sier en av lederne i selskapet til Chicago Tribune.

Three Square Market vil bli den første amerikanske bedriften som gir sine ansatte tilbudet om å benytter seg av en slik chip.

Toppsjef i Three Square Market, Todd Westby, sier til CNBC at programvareselskapet ikke vil bruke teknologien til å overvåke sine ansatte, og at den ikke kan bli hacket.

Les også:

Ny app skal hjelpe politiet med å bekjempe kriminalitet

TØI: Førerløse biler kan gi mer trafikk

Populært