Idar Vollvik: - Dette kan bli verdt utrolig mye

YDMYK: – Jeg gjør mitt beste hver dag, jobber for fullt og er ydmyk for alle som tror på dette og hjelper meg, sier Idar Vollvik
YDMYK: – Jeg gjør mitt beste hver dag, jobber for fullt og er ydmyk for alle som tror på dette og hjelper meg, sier Idar Vollvik Foto: Iván Kverme.
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er farlig å si dette, men historien får vise hvor stor verdien blir. Jeg gjør mitt beste hver dag, jobber for fullt og er ydmyk for alle som tror på dette og hjelper meg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Idar Vollvik er tilbake blant norske investorer og småspekulanter. Mer optimistisk enn noen gang, skriver Finansavisen.

For investorene flokker seg om Vollvik som de ville gjort rundt Jesus fra Nasaret om han hadde vendt tilbake og stilt seg opp i Markensgate i Kristiansand en lørdag i fellesferien.

Vollvik har løpt fra investormøte til investormøte med appen Geddit – en markedsføringsplattform inspirert av suksessen Pokemon Go, som fikk små og store til å løpe gatelangs på jakt etter virtuelle egg.

– Jeg har snakket mest med investorene om potensialet som ligger i dette. Jeg er veldig stolt for vi har fått en fantastisk mottagelse blant kunder, sier Vollvik til Finansavisen.

Les også: Idar Vollvik er rik igjen

– Jeg har bygget noe som kan bli verdt utrolig mye, fortsetter han overfor avisen.

Appen er slik at Elkjøp skal kunne få nordmenn til i stedet for å lete etter egg, å lete etter objekter som kan veksles inn i en gratis PC i nærmeste Elkjøp-butikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå har han trålt Oslo og resten av landet på jakt etter 20 millioner i frisk kapital etter å ha priset eventyret til 600 millioner.

Les også: Fred. Olsen låner en halv milliard

Har fortsatt gammel gjeld

– Det er farlig å si dette, men historien får vise hvor stor verdien blir. Jeg gjør mitt beste hver dag, jobber for fullt og er ydmyk for alle som tror på dette og hjelper meg, sier Vollvik til Finansavisen.

De som har vært med noen år har hørt det før. Om alt fra mobiltelefoni i Thailand til parkdresser i Bergen. Men nå er det annerledes.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har finansiert oss hele tiden med mer og mer penger. Nå startet vi en ny emisjon for et par dager siden og er allerede overtegnet. Men så er det alltid noen som vil prute. Det er blant annet én stor investor som vil investere mer enn vi behøver, og han forsøker å prute 10 prosent. Vi får se, men jeg tror vi klarer å holde kursen..

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Donald Trump forvirrer Wall Street

Vollvik eier 30 prosent av selskapet og er følgelig god for en papirformue på 200 millioner kroner. Drøye 10 millioner er allerede realisert.

– Hvordan er det å ha lommepenger igjen?

– De er ikke mye lommepenger. Jeg har livnært meg med foredrag, rådgivning og coaching innen salg og markedsføring, sier han.

Saken ble først publisert på Hegnar.no

Les mer i dagens utgave av Finansavisen