Taylor Swift-billetter ikke lenger personlige

Det har vanket kritikk mot at billettene til Taylor Swifts tre svenske konserter har vært personlige, noe som har komplisert ting for andrehåndskjøpere. Foto: Natacha Pisarenko / AP / NTB
Det har vanket kritikk mot at billettene til Taylor Swifts tre svenske konserter har vært personlige, noe som har komplisert ting for andrehåndskjøpere. Foto: Natacha Pisarenko / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ticketmaster har gått tilbake på sin opprinnelige beskjed om at billettene til Taylor Swift-konsertene i Stockholm var personlige.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rundt 200.000 billetter er solgt til Taylor Swifts tre konserter i Stockholm neste uke.

Men hittil har det rådet usikkerhet rundt billettene, siden beskjeden først var at de er personlige – noe som innebærer at den som kjøpte billettene, også måtte være den som brukte dem i døren.

Men nå melder Expressen at Ticketmaster velger å snu i spørsmålet, og ikke lenger krever at hovedkjøperen er til stede når billettene skal brukes for å entre arenaen.

«Arrangøren har fjernet den tidligere regelen for å gjøre det enklere for fansen å bruke sine billetter», heter det i en epost til billettkjøperne.