Rebel Wilson røper at Sacha Baron Cohen er «drittsekken» hun omtaler i selvbiografien

Årsaken er ifølge Rebel Wilson selv at Hollywood-stjernen, kjent fra «Borat»-filmene, angivelig skal ha truet med rettslige skritt for å prøve å stoppe memoarene hennes.
Årsaken er ifølge Rebel Wilson selv at Hollywood-stjernen, kjent fra «Borat»-filmene, angivelig skal ha truet med rettslige skritt for å prøve å stoppe memoarene hennes. Foto: Stefano Rellandini / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rebel Wilson nekter å la seg stoppe av advokattrusler og røper nå hvem «drittsekken» hun omtaler i selvbiografien er.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den australskfødte skuespilleren Rebel Wilson slipper ifølge Deadline selvbiografien «Rebel Rising» 2. april. Der skildrer hun sitt møte med Hollywood.

I forrige uke fortalte Wilson i sosiale medier om hvordan hun aktet å navngi «en massiv drittsekk» som hun hadde møtt i filmindustrien, og at et helt kapittel av boken var viet denne personen – som hun ikke navnga.

Sacha Baron Cohen var i 2016 på Oslo-besøk for å promotere filmen «Grimsby», der Rebel Wilson også sto på rollelisten. Foto: Berit Roald / NTB Foto: NTB
Sacha Baron Cohen var i 2016 på Oslo-besøk for å promotere filmen «Grimsby», der Rebel Wilson også sto på rollelisten. Foto: Berit Roald / NTB Foto: NTB

– Da jeg først kom til Hollywood, var folk litt «jeg har en ingen-drittsekk-politikk», at de ikke ville jobbe med drittsekker, og det hørtes vettugt eller logisk ut. Men så sank det virkelig inn hos meg hva disse eldre folkene i industrien mente. For jeg jobbet med en massiv drittsekk, og nå har jeg helt klart en slik politikk, jeg også, sa hun i Instagram-videoen.

Mandag gikk hun ut med navnet på vedkommende. Årsaken er ifølge Rebel Wilson selv at Hollywood-stjernen, kjent fra «Borat»-filmene, angivelig skal ha truet med rettslige skritt for å prøve å stoppe memoarene hennes.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg vil ikke bli mobbet til taushet av dyre advokater eller PR-krisemanagere, lød det i en uttalelse på Instagram Story-siden til Rebel Wilson, ifølge Deadline.

Det dreier seg om Sacha Baron Cohen, som Rebel Wilson spilte kona til i 2016-filmen «Grimsby», en actionkomedie som ble en stor flopp på kinoene.

Ifølge The Guardian og Variety , som også omtaler saken, har Wilson tidligere snakket ut om hvordan han maste på henne om å spille nakenscenene i filmen, men til slutt ga seg og hyrte inn en kropps-dobbeltgjenger.

Sacha Baron Cohen har foreløpig ikke kommentert Rebel Wilsons uttalelser, ifølge Deadline – som har kontaktet hans PR-person.