Hollywood-stjernen Anne Heche kritisk skadd i voldsom bilulykke

Den amerikanske skuespillerinnen Anne Heche er innlagt på sykehus. Hennes tilstand er kritisk etter å ha krasjet bilen i et hus i Los Angeles. Bildet er fra 4. april 2019 hvor Heche deltok på premieren på «The Best of Enemies» på AMC Loews Lincoln Square i New York City.
Den amerikanske skuespillerinnen Anne Heche er innlagt på sykehus. Hennes tilstand er kritisk etter å ha krasjet bilen i et hus i Los Angeles. Bildet er fra 4. april 2019 hvor Heche deltok på premieren på «The Best of Enemies» på AMC Loews Lincoln Square i New York City. Foto: Angela Weiss / AFP

Mistet kontroll på bilen og kjørte i høy hastighet inn i et hus i bydelen Mar Vista i Los Angeles.

Ifølge flere CNN er det bekreftet at føreren av bilen er den kjente skuespilleren Anne Heche (53).

Etter kollisjonen skal bilen ha startet å brenne. Brannmannskaper skal ha brukt mer enn time på å slukke den voldsomme brannen og få skuespilleren ut av den brennende bilen. Brannen spredte seg også til boligen som bilen kolliderte med.

Ifølge Sky News er 53-åringens tilstand kritisk. Hun har pådratt seg store brannskader, men skal være utenfor livsfare.

Anne Heche har en lang karriere på TV og film bak seg. Hun har er blant annet vunnet en Emmy-pris for sin rolle i serien «Another World», og spilte Marion Crane i filmen «Psycho».

Hun har også hatt roller i filmer som «Donnie Brasco», «Six Days Seven Nights» og «Wag the Dog».

Heche har spilt i en rekke TV-serier, som «The Brave», «Quantico» og «Chicago P.D.».