Savnet jente reddet ved å vise «nødsignal» brukt på sosiale medier

I bilen satt 61 år gamle James Herbert Brick og en 16 år gammel jente som hadde vært savnet i flere dager.
I bilen satt 61 år gamle James Herbert Brick og en 16 år gammel jente som hadde vært savnet i flere dager. Foto: Laurel County Sheriff
Artikkelen fortsetter under annonsen

En tenåringsjente som angivelig hadde blitt bortført av en eldre mann klarte å fange en MC-førers oppmerksomhet ved å vise et tegn som hadde gått viralt på plattformen Tiktok.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Motorsyklisten ventet på grønt lys i et lyskryss i delstaten Nord-Carolina torsdag da han fikk øye på en ung jente som holdt hånden sin opp mot vinduet. Jenta fikk øyekontakt med motorsyklisten, la tommelen inn i håndflata og samlet fingrene over tommelen. Da dro motorsyklisten kjensel på symbolet og kontaktet politiet.

Savnet 16-åring

Bilen, en Toyota Camry med en 61 år gammel mann i førersetet, ble kort tid etter lokalisert og stanset av politiet. I passasjersetet satt en 16 år gammel jente som hadde blitt meldt savnet av foreldrene sine tirsdag.

På 61-åringens telefon ble det funnet flere bilder av mindreårige jenter i upassende og seksuelle settinger. Mannen ble arrestert og jenta ble tatt inn til avhør, skriver New York Post.

– Hun fryktet for sitt eget liv

Ifølge lokalavisen Lexington Herald Leader skal jenta i første omgang ha dratt sammen med 61-åring, som hun har en relasjon til, av fri vilje. Siden skal hun ha begynt å frykte for sin egen sikkerhet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det fremstår som at hun begynt å frykte for sitt eget liv, sier politimann Gilbert Acciardo ved Laurel County Sheriff’s Office til avisen.

Da den unge motorsyklisten stanset ved siden av bilen valgte jenta å prøve lykken. Hun viste symbolet som tidligere i år gikk viralt på sosiale medier plattformen Tiktok. I videoene på plattformen brukes signalet når du ikke er i stand til å verbalt gi uttrykk for at du er i fare, men ønsker at folk skal gripe inn.

16-åringen er gjenforent med familien.