Brite (19) drepte to søstre – hevder å ha inngått pakt med djevelen

Nicole Smallman og Biba Henry tok bilder av hverandre da en fremmed ung mann kom bort til dem. Dagen etter ble de funnet drept.
Nicole Smallman og Biba Henry tok bilder av hverandre da en fremmed ung mann kom bort til dem. Dagen etter ble de funnet drept. Foto: Metropolitan Police
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 19 år gammel britisk mann er dømt til 35 års fengsel for drapet på to søstre. Han hevder at djevelen krevde at han skulle drepe en kvinne hvert halve år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var i juni i fjor at søstrene Bibaa Henry (46) og Nicole Smallman (27) ble angrepet av en fremmed ung mann i en park i nordvestlige London. De var på vei hjem fra en bursdagsfeiring da 19 år gamle Danyal Hussein fikk øye på dem.

Kvinnene stanset for å ta bilder av hverandre i parken. Totalt skal de ha tatt 150 bilder, hvor det siste viser kvinnene som ser til siden mot en fremmed person som befinner seg et stykke unna. Ifølge politiet er det 19-åringen man skimter i det fjerne i bildet som viser bildet de siste minuttene av søstrenes liv, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Danyal Hussein (19) er dømt til 35 års fengsel for drapene på søstrene. Foto: Metropolitan Police
Danyal Hussein (19) er dømt til 35 års fengsel for drapene på søstrene. Foto: Metropolitan Police

Knivstukket gjentatte ganger

Hussein skal ha angrepet og knivstukket kvinnene gjentatte ganger i det som beskrives som et brutalt angrep. Henry ble knivstukket åtte ganger, mens 27 år gamle Smallman ble funnet med 28 stikkskader. Det var Smallmanns kjæreste som fant kvinnene drept og bortgjemt blant busker i parken dagen etter drapene fant sted.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge 19-åringen var dette et krav fra «den allmektige Lucifuge Rofocale», demonen som ifølge grimoiren «The Grand Grimoire» fra 1500-tallet har ansvaret for Helvetes regjering. Hussein forklarer at han, som en del av en pakt, var beordret til å drepe en kvinne hvert halvår. I bytte mot drapene skulle han bli lottomillionær i fremtiden.

– En farlig, arrogant og voldelig person

Torsdag ble 19-åringen dømt til 35 års fengsel for drapene.

– Hussein er en farlig, arrogant og voldelig person som ikke viser tegn til anger, sier politiinspektør ved London Metropolitan Police Maria Green til Reuters.

Tenåringen ble identifisert etter DNA-funn gjort på stedet, og ble arrestert fire uker etter drapene.