Leonardo DiCaprio tilbyr skogbrannherjede områder hjelp - får kald skulder

<p>Skuespiller Leonardo DiCaprio har tilbudt seg å bistå lokale myndigheter øst i Russland med de voldsomme skogbrannene som herjer i regionen. Men svaret fra myndighetene er kjølig.</p>
Skuespiller Leonardo DiCaprio har tilbudt seg å bistå lokale myndigheter øst i Russland med de voldsomme skogbrannene som herjer i regionen. Men svaret fra myndighetene er kjølig. Foto: Valerie Macon / AFP

Hollywood-kjendisen Leonardo DiCaprio har engasjert seg i kampen mot skogbrannene som herjer republikken Sakha helt øst i Russland. Men de lokale myndighetene vil ikke ha kjendishjelp.

De lokale myndighetene i republikken Sakha, kjent for å være Russlands største og kaldeste, har erklært unntakstilstand etter at flere voldsomme skogbranner har blusset opp i regionen. Skogsområder på størrelse med Latvia skal være ødelagt og områder på størrelse med Qatar brenner fortsatt i regionen, melder The Moscow Times.