Sex-kult avdekket i Italia: 77-åring kjent som «Legen» mistenkt for å stå bak

Video: Politiet har frigitt sensurerte videoer beslaglagt på eiendommene i Novara.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Italiensk politi har avdekket en sex-kult i nordvestlige Italia. En 77 år gammel mann, kjent som «Legen», er mistenkt for å stå bak 30 år med tortur og hjernevasking av kvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag aksjonerte italiensk politi mot flere eiendommer Novara i nordvestlige Italia. Politiet mistenker at boligene skal være tilknyttet en flere tiår lang sex-kult som har vært under etterforskning siden 2018.

En 77 år gammel mann kjent som «Legen» er mistenkt for å stå bak kulten. Han skal ha brukt en rekke virksomheter som danseskoler og håndverksbutikker for å rekruttere kvinner.

Det var Dagbladet som først omtalte saken.

Videre skal kvinnene ha blitt utsatt for en kraftig indoktrinering, vold og overgrep.

– Han velger hvilke jenter som skal underholde ham, skal et av kultens offer ha fortalt politiet.

Ifølge en pressemelding fra politiet skal 77-åringen, omtalt av ofrene som «Legen», ha overbevist kvinnene om at overgrepene ville gi dem tilgang til «en magisk og hemmelig verden».

Kulten skal i hovedsak ha rekruttert unge kvinner, og politiet mistenker at den har pågått i over 30 år. Det var tips fra et tidligere offer som gjorde at politiet startet etterforskningen i 2018. Flere eiendommer i Pavia-provinsen, og kultens finansiering er under etterforskning. Det er ikke kjent hvor mange pågripelser og antall mistenkte i saken er ikke kjent.

Se også: Her finner politiet flere torturkammer i Nederland: