Epstein-fornærmede om ny utvikling i saken: – Prins Andrew burde ha panikk nå

Video: Giuffre mener prins Andrew har all grunn til bekymring.

En av de flere titalls fornærmede i Epstein-saken, Virginia Roberts Giuffre, snakker ut om arrestasjonen av Epsteins ekskjæreste. Hun beskylder prins Andrew for overgrep, og tror den britiske prinsen har grunn til bekymring.

Virginia Roberts Giuffre er en av flere som har stått fram som ofrene i Epstein-saken. Hun hevder blant annet å ha blitt tvunget til å ha samleie med prins Andrew under en tur til London med Epstein.

Giuffre stilte nylig til intervju i sammenheng med arrestasjonen av Epsteins ekskjæreste Ghislaine Maxwell. Hun er pågrepet for sin rolle i Epsteins seksuelle misbruk av en lang rekke mindreårige jenter, blant annet ved å hjelpe ham med å rekruttere jenter under 18 år, vinne deres tillit og til slutt misbruke dem.

Les også: Jeffrey Epsteins ekspartner varetektsfengslet

I 2008 sa Epstein seg skyldig i å ha misbrukt 36 jenter ned i tenårsalderen, hvor det yngste offeret var 14 år gammel. I juli 2019 ble han nok en gang arrestert, siktet for menneskehandel. Han ble funnet død på fengselscellen en måned senere.

Les også: Prins Andrew uforstående til påstand om at han ikke samarbeider om Epstein-etterforskning

Giuffre håper at arrestasjonen av Maxwell vil føre til at flere involverte blir arrestert og siktet i saken. Se intervjuet i videoen øverst i saken.

Video: Dette er Epstein-saken:

Se også: Prins Andrew-anklager ber om britenes støtte:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært