Mann ble frastjålet laptop – døde da han prøvde å få den tilbake

Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann ble frastjålet en laptop på en kafé i California i USA. Han mistet livet etter at han tok opp jakten gjerningspersonene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen satt og jobbet på en Starbucks i Oakland, California på nyttårsaften, da en eller to personer kom inn, stjal laptopen hans og løp fra stedet og ut i en bil like etter klokken 11.30 lokal tid.

Det opplyser politiet i Oakland i en Twitter-melding.

Mannen satte etter tyvene i et forsøk på å ta tilbake PC-en sin, men pådro seg en alvorlig hodeskade idet gjerningspersonene rømte i en bil, ifølge CNN.

Han fikk førstehjelp på stedet og ble fraktet til et lokalt sykehus. Tilstanden ble omtalt som kritisk, og mannen døde senere på sykehuset som følge av skadene.

To personer er så langt pågrepet i saken. Politiet har foreløpig ikke uttalt seg ytterligere om hendelsesforløpet.

Les også: Dykker døde etter grottedrama i Thailand

Ifølge vitner den lokale TV-stasjonen KGO har snakket med skal ransofferet ha tatt tak i bildøren på bilen gjerningspersonene rømte i, i et forsøk på å få laptopen sin tilbake. Da gjerningspersonene ga gass ble mannen kastet inn i en parkert bil i nærheten med hodet først.

– Han blødde fra hodet. Ansiktet hans var blått og lilla. Noen gjorde førstehjelp og prøvde å hjelpe ham, sier øyenvitne Maria Chan til KGO.

Les også: Kreftpasient i Romania tok fyr under operasjon