Hotell kollapset i New Orleans – Minst én død

Se øyeblikket hotellkomplekset kollapser i New Orleans i videoen over.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et hotell under konstruksjon kollapset i New Orleans lørdag. Ordføreren bekrefter at minst én person har mistet livet. Flere personer er fortsatt ikke gjort rede for.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hotellet var fortsatt under oppføring da det kollapset lørdag morgen lokal tid. Hotellet tilhører kjeden Hard Rock ifølge lokale medier.

Louisiana-guvernør John Bel Edwards forteller til WWL-TV at én person er død. 18 personer er sendt til sykehus, og tilstanden for samtlige skal være stabil. Tre personer er fortsatt ikke er gjort rede for. Bygningskomplekset er fortsatt ustabilt så et større område er avstengt.

– Plutselig kom det en tykk sky av hvit røyk og metallbiter som falt ned. Vi kunne ikke se noe foran oss og det varte i minst 30 sekunder, kanskje et minutt, sier Sarah Fisher, til The New York Times. Hun jobber i en gullsmed i nærheten og sier det var folk i bygningen da den kollapset.

Det 18 etasjer høye bygget skulle stå ferdig til våren neste år, med 350 hotellrom. Det skal være de seks til åtte øverste etasjene som har rast.

En dramatisk video viser at hele bygget raser mens folk løper fra stedet. Se videoen øverst.