Veganer trakk nabo for høyesterett på grunn av grilling

Naboene til australiske Cilla Cardens ble trukket for retten etter å ha grilla i sine hager. Illustrasjonsfoto: Francis Dean/REX
Naboene til australiske Cilla Cardens ble trukket for retten etter å ha grilla i sine hager. Illustrasjonsfoto: Francis Dean/REX  Foto: Francis Dean/rex / Shutterstock editorial
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den veganske naboen fikk nok av pølser og kjøttstykker på naboenes griller. Hun trakk dem for retten, men endte selv opp med å bli stekt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det har vært ødeleggende, det har vært kaos og det har vært uro. Jeg har ikke klart å sove. Det sier Cilla Carden fra Girrawheen i en av Perths forsteder.

Carden er veganer og har ifølge Sydney Morning Herald sett seg lei av at naboene griller i hagen. Hun vil også at de skal slutte å røyke og at barna deres ikke skal spille ball.

En av naboene har fjernet grillen sin, og bedt barna om ikke å spille basketball, mens en annen sier i en uttalelse at «Ms Cardens krav har vist seg ikke å være rimelige og i er ødeleggende for naboenes mulighet for å nyte hagene sine på en ordentlig og akseptabel måte.»

Carden trakk naboene helt til høyesterett i Vest-Australia, men saken ble avvist.

Ifølge News.com.au mener Cardens at naboene grillet kjøtt med overlegg for å plage henne.

Cardens, som sier hun ønsker å leve et fredfullt liv, sier at saken ennå ikke er biff - for hun er forberedt på å trekke naboene for retten igjen.