Nordmann i Thailand kvalte brite til døde

Nordmannen ble knivstukket i skulderen i basketak på hotell.

En nordmann i 50-årene er pågrepet av politiet i Phuket i Thailand, siktet for vold med døden til følge, melder TV 2. Ifølge nettstedet skal mannen ha kvalt en brite til døde etter at de to havnet i et basketak på hotellet de to bodde.

TV 2 melder at en domstol skal ha satt en kausjon på 60.000 kroner for nordmannen. VG melder at mannen er sluppet løs i påvente av rettssak, men at han ikke får forlate landet.

Les også: Vil stanse farlige flyselfier i Phuket

De to mennene skal ha havnet i basketak på hotellet hvor de to bodde. Ifølge lokale medier skal nordmannen ha vært høylytt og beruset på sitt rom som lå vegg-i-vegg med den nå avdøde 40-årige britiske mannen.

Sistnevnte, som var på reise med sin kone og et lite barn, skal ha gått inn på rommet til nordmannen i firetiden på natten med en kjøkkenkniv i hånden. Han konfronterte nordmannen med støyen, hvorpå de to endte i et slagsmål. Den britiske familiefaren knivstakk nordmannen. Som igjen tok kvelergrep på familiefaren. Nordmannen slapp ikke grepet før det var for sent

Ifølge en talsperson fra politiet hadde nordmannen ikke til hensikt å drepe mannen.

Aktuelt: Multiresistent malaria sprer seg i Sørøst-Asia

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden