Reddet av pappa: – Slo haien i ansiktet fem ganger

Paige Winters far kom henne til unnsetning.da hun søndag ble angrepet av hai da hun var og badet. Foto: Paige Winter sin Go Fund Me-side
Paige Winters far kom henne til unnsetning.da hun søndag ble angrepet av hai da hun var og badet. Foto: Paige Winter sin Go Fund Me-side

Tenåringsjente opplevde marerittet å bli angrepet av hai. – Hun ønsker at alle skal vite at haier fortsatt er snille, skriver moren om datteren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17 år gamle Paige Winter ble angrepet av hai og fikk bittskader da hun var ute og badet ved Fort Macon State Park i Nord-Carolina søndag.

Lokale brannmyndigheter skriver i en uttalelse at tenåringen pådro seg alvorlige skader i hendene og den ene foten. Hun ble umiddelbart fraktet til sykehus for behandling, skriver Newsweek.

Om det ikke hadde vært for at hennes far var til stede under angrepet, kunne det endt mye verre. Ifølge Paiges bestemor, Janet Winter, skal hennes sønn, Paiges far, ha forsvart datteren under angrepet.

– Mange bønner trengs. Vårt 17 år gamle barnebarn Paige Winter ble angrepet av en hai i dag, skriver bestemoren i et offentlig Facebook-innlegg.

– Takk Gud for at vår sønn var med henne. Han sa han slo til haien i ansiktet fem ganger før den slapp taket, skriver hun lenger ned i kommentarene under innlegget.

Faren til Paige er ennå ikke identifisert, og har til gode å kommentere hendelsen.

Bestemoren skriver videre at barnebarnet måtte amputere ene foten, samt noen fingre.

Lacy Whorton befant seg i området da haiangrepet fant sted. Hun sier til TV-stasjonen WRAL-TV at alle begynte å hyle, og at folk forsøkte å komme tenåringen til unnsetning.

– Det så ut som at hun kravlet på magen nede på stranden, og tjenestemenn løp mot henne og det ble blåst i fløytene, sier hun til TV-selskapet.

En av vokterne ved Fort Macon State Park fortalte den lokale TV-stasjonen CBS17 at to haier hadde blitt observert i vannet etter hendelsen, men det er ennå uvisst hvilken haiart det er snakk om.

Paige Winters mor postet en oppdatering på en innsamlingsaksjon på Go Fund Me, der hun skriver at ting står bedre til med hennes datter.

– Paige er ferdig operert og våken. Hun er fortsatt ganske groggy, men forteller vitser. Hun ønsker at alle skal vite at haier fortsatt er snille, skriver moren om datteren.

Les også: Nordmann alvorlig skadd i haiangrep i Thailand

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden