Skremmende selfie fikk dem bannlyst på livstid

VIDEO: Da han siktet pistolen mot sin venns hode reagerte den ansatte umiddelbart.

Her tar han bilde med pistolen mot vennens hode.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En skytebane i Texas har utestengt to menn på livstid etter at de ble tatt på fersken mens de tok en potensielt livsfarlig selfie. I overvåkningsvideo fra skytebanen ser man at den ene mannen sikter en pistol mot vennens hode før han tar et bilde med mobilen sin.

Idioti: Ville ta unik tog-selfie - så skjedde dette

En ansatt på banen reagerte umiddelbart, og bortviste de to mennene. Det viste seg i ettertid at våpenet ikke var ladd, men selfien bryter til tross for dette med skytebanens retningslinjer, ifølge AP.

Falt ned: Han skulle bare ta drømmebildet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært