Deler av flymotor falt av under flygning over Stillehavet

Se video: Flypassasjerene fikk seg en skrekkopplevelse da de møtte dette synet.

Passasjerene på United Airlines 1175 opplevde marerittet da deler av motoren gikk i oppløsning over Stillehavet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Den verste flyturen jeg noen gang har opplevd, sier en av passasjerene om bord Boeing 777-flyet fra United Airlines etter at et motordeksel ble revet av på vei mellom San Francisco og Honolulu tirsdag.

Høyt over Stillehavet hørtes plutselig et kraftig smell, og de som satt på høyre side av flyet kunne se metalldeler fly til alle kanter. Flyet var da omlag 40 minutter fra Honolulu på Hawaii, og passasjerene sier at flyet begynte å riste voldsomt frem og tilbake, ifølge Telegraph.

– Vi ble bedt om å forberede oss på nødposisjon i tilfelle det ville bli en voldsom landing. Det var skummelt, men de gjorde en utmerket jobb, forteller Allison Sudiacal, som var en av 363 passasjerer om bord, til avisen Hawaii News Now.

Flyet landet uten problemer i Honolulu og kunne for egen maskin ta seg til gaten hvor passasjerer og mannskap ble sluppet av.

Den amerikanske havarikommisjonen har varslet at de vil etterforske hendelsen.

Se video: Passasjerfly mistet dør like etter landing:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært