Meny

Danske medier: Peter Madsens kone har forlatt ham

Peter Madsens kone skal ha forlatt den drapstiltalte mannen, ifølge danske medier. Paret har vært gift siden november 2011. Foto: Bax Lindhardt / Scanpix Danmark / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den drapstiltalte ubåtkapteinen har blitt forlatt av sin kone mens han har sittet i varetekt, melder danske medier.

Den danske avisen BT har snakket med flere kilder tett på saken som forteller at Peter Madsens kone har forlatt den drapstiltalte mannen. Paret giftet seg i København rådhus i 2011, og har de siste årene levd i et såkalt åpent forhold.

Under fengslingsmøtet den 12. august i fjor, møtte Madsens kone opp med klær til ektemannen. Hun har også hjulpet til i Peter Madsens verksted, skriver BT. Etter hvert som saken utviklet seg og tok nye og grusomme vendinger, bestemte kona seg etter hvert for å forlate sin ektemann, legge saken bak seg og leve anonymt.

Les også: Peter Madsen går med på fengsling fram til rettssaken

Madsen er tiltalt for grov mishandling og overlagt drap på den svenske journalisten Kim Wall i en ubåt han har bygget selv. Wall ble meldt savnet etter å ha blitt med Madsen på ubåten i august i fjor. Det parterte liket er senere funnet i sjøen utenfor København. Madsen har flere ganger endret forklaring om saken.

Flere av Madsens støttespillere og nærmeste har reagert kraftig etter hvert som bevisene mot den danske ubåtkapteinen har tårnet seg opp. En av dem er Madsens halvbror Benny Egesø.

– Jeg tror aldri jeg kan tilgi ham for det. Det kan godt være at jeg kommer til å se ham i øynene, men aldri tilgi, sa broren til Berlingske Tidende.

Rettssaken mot Peter Madsen åpner i byretten i København 8. mars.

Les også: Ubåt-Madsen vil ha så få dommere som mulig

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært