Meny

20 år siden Diana døde

– Prinsesse Diana skulle til Norge uker etter at hun døde

Diana sendte personlig takkebrev til nordmann kort tid før hun døde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fakta om prinsesse Diana

* Prinsesse Diana av Wales ble født som Lady Diana Frances Spencer 1. juli 1961. Hennes far bar tittelen jarl, og familien hadde tilknytning til den gamle skotsk-engelske kongeslekten Stuart.

* Hun var ikke noe skolelys og tok ingen høyere utdanning. I stedet jobbet hun i en barnehage i London. Hun og britenes tronarving prins Charles ble kjent allerede mens hun var barn.

* De to ble viet i St. Paul’s-katedralen i London i 1981. Seremonien, ofte omtalt som et eventyrbryllup, ble fulgt på fjernsyn av anslagsvis én milliard mennesker verden over.

* Diana og Charles fikk to barn, prinsene William og Harry. Men ekteskapet begynte raskt å skrante, og de ble skilt i 1996, etter at begge partene hadde innrømmet utroskap.

* Etter skilsmissen fortsatte hun å engasjere seg i veldedighetsarbeid og involverte seg i kampen for et forbud mot landminer.

* Prinsesse Diana omkom i en bilulykke i Paris 31. august 1997.

* Etter hennes død ble det framsatt påstander om at hun ble drept på ordre fra det britiske kongehuset, som angivelig ikke kunne godta at hun hadde et forhold til muslimen Dodi al-Fayed, som døde i den samme ulykken.

* En undersøkelse i 2008 fastslo at Diana og Dodi døde på grunn av «grov uaktsomhet» fra sjåførens side.

I dag er det 20 år siden prinsesse Diana omkom i en bilulykke i Paris. Hennes kjæreste Dodi al-Fayed og sjåføren Henri Paul omkom også i ulykken. Livvakten Trevor Rees-Jones overlevde.

Diana, som var 36 år gammel da hun døde, var skilt fra den britiske tronarvingen prins Charles. Dodis far Mohammed al-Fayed hevdet at paret ble drept på ordre fra kongehuset.

Her er restene av bilen etter ulykken. Foto: Jerome Delay / AP
Her er restene av bilen etter ulykken. Foto: Jerome Delay / AP

Det er imidlertid aldri blitt ført noe troverdig bevis for denne påstanden. En britisk og en fransk gransking har slått fast at dødsfallet var en ulykke.

Blodprøver viste at Henri Paul hadde en promille på mer enn tre ganger over den lovlige grensen da bilen med prinsesse Diana krasjet. Blodprøven viste også spor av anti-depressiver. Disse medisinene kan ha forsterket virkningen av den høye promillen.

I april 2008 kom en britisk jury fram til at denne ulykken skyldtes grov uaktsomhet fra sjåførens side. Fotografer som forfulgte bilen, fikk også sin del av ansvaret.

Les også: Graven til prinsesse Diana er blitt forsøkt plyndret fire ganger

Møtte nordmenn i Bosnia

Kun tre uker før sin død, var Diana i Bosnia. Her besøkte hun mineofre, og møtte mineryddere fra Norsk Folkehjelp i arbeid.

– Jeg fikk vite om et svært hemmelig prosjekt tidlig den sommeren. Det handlet om at en celebritet skulle komme til Bosnia, og at personen trengte hjelp til å bli fraktet rundt. Deretter fikk vi vite at det var Diana som skulle komme på besøk. Dette svarte vi selvfølgelig ja til, sier assisterende generalseketrær i Norsk Folkehjelp, Per Nergaard til ABC Nyheter.

Diana og representanter fra Norsk Folkehjelp (inkludert Nergaard) spiste middag sammen på en veranda på en restaurant i Sarajevo.

– Norsk Folkehjelp skulle ha en mine-konferanse i Oslo i september det året. Diana ble invitert dit, og hun virket positiv. Hun hadde kommet til Oslo det året hvis hun ikke hadde omkommet, sier Nergaard.

Daværende generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Halle Jørn Hanssen, mottok et personlig takkebrev fra Diana like før hun døde. Prinsessen skrev i brevet at hun «var glad for å ha bidratt til å rette oppmerksomheten mot mineofrene og deres familiers skjebne». Brevet er datert 12. august 1997. Dette er kun 19 dager før prinsessen omkom.

Les også: Brev fra Diana solgt for 160.000 kroner

(Saken fortsetter under)

Dette brevet sendte Diana til daværende generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Halle Jørn Hanssen.
Dette brevet sendte Diana til daværende generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Halle Jørn Hanssen.

– Ektefølt engasjement

Per Nergaard fikk også gleden av å spise et måltid med Diana alene.

– Da vi skulle hente mat i buffeten, dro noen meg i dressjakka. Det var Diana. Og hun sa: «Du skal sitte med meg».

Han påpeker at det er veldig spesielt å tenke på at han fikk møte Diana like før hun døde, og at hun skulle til Oslo kun uker etter dødsfallet.

– Vi pratet om mineproblematikken og prosessene. Hun hadde mange forslag og innspill. Men vi snakket også om veldig mye forskjellig. Hun var påslått. Jeg fikk raskt en følelse av at dette var et ektefølt engasjement fra hennes side. Hun stilte mange gode spørsmål, forteller Nergaard.

Han tror at Diana hadde blitt en sentral samarbeidspartner videre i arbeidet med minerydding.

– Jeg husker at hun stilte et godt spørsmål: «Hvordan er det å gå på jobb hver dag når du ikke vet helt sikkert at du kommer hjem igjen?» Det hadde jeg ikke et godt svar på, sier Nergaard.

Les også: Dianas kongelige kakestykke på auksjon til ellevill pris

(Saken fortsetter under)

Per Nergaard (lengst til venstre) spiser her middag sammen med representanter fra Norske Folkehjelp og prinsesse Diana. Foto: Ivar Christiansen
Per Nergaard (lengst til venstre) spiser her middag sammen med representanter fra Norske Folkehjelp og prinsesse Diana. Foto: Ivar Christiansen

Bodde på Skaugum

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland forteller til ABC Nyheter at Diana var drømmeprinsessen for det britiske folk.

– Det er klart at den britiske kongefamilien opprinnelig hadde ønsket at Charles og Diana ville leve «happily ever after». Jeg tror faktisk det var vanskeligere for mange briter å akseptere at de to gikk fra hverandre. For dem var Diana selve drømmeprinsessen, og man kunne nesten ikke tenke seg et kongehus uten henne, sier han.

Kongehuseksperten forteller at Diana kom inn som et ungt og friskt pust i den britiske kongefamilien.

– Hun var bare 19 år da hun forlovet seg med Charles, og folk flest var nærmest umettelige på bilder og stoff om denne unge prinsessen, som en gang skulle bli Storbritannias dronning. Det ble en slags Diana-dyrkelse over hele verden, og prins Charles’ flotte frue ble etter hvert kanskje klodens mest fotograferte kvinne. Hun hadde en nærhet i sine møter med publikum og presse som var ny i det britiske kongehuset. Hun viste en varme overfor gamle, unge og ikke minst syke. Dette gjorde et enormt inntrykk, sier Totland.

(Saken fortsetter under)

Kongehusekspert Kjell Arne Totland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Kongehusekspert Kjell Arne Totland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Diana hadde flere møter med den norske kongefamilien, og bodde blant annet på Skaugum under et besøk i Norge.

– Diana møtte tidlig medlemmene av den norske kongefamilien. Både kong Olav og kronprinsparet den gang var i bryllupet hennes i 1981. Da Diana i 1984 utførte sitt første kongelige solooppdrag, gjorde hun det faktisk i Oslo. Hun bodde på Skaugum, og fikk god kontakt med Harald og Sonja. På begravelsedagen hennes i september i 1997, gikk de begge til minnegudstjeneste for henne i Den engelske kirken i Oslo. Og det husker jeg at gjorde meg stolt den gang, understreker Totland.

Les også: Prins Harry: – Vanskelig å tilgi paparazziene

Trakassert og urettferdig behandlet

72-åringen forteller at prinsessen var dyktig med pressen, men at fotografene begynte å bli svært uhøflige med årene.

– Hun ble en mester i å bruke pressen. Det kom imidlertid til et vendepunkt etter separasjonen og skilsmissen, da hun ikke lenger ønsket Slottets livvakter rundt seg, og hun følgelig nærmest kunne bli fritt vilt. Da opplevde hun også at fotografene trakasserte henne for å framprovosere tårer og lignende.

Området utenfor Kensington Palace var fylt med blomster etter Dianas død. Foto: Bebeto Matthews / AP
Området utenfor Kensington Palace var fylt med blomster etter Dianas død. Foto: Bebeto Matthews / AP

Totland sier at han har sjeldent har opplevd en kongelig med et slikt tak på publikum og presse.

– Hun var unik. Men vi vet jo at hun bak den smilende og velpolerte fasaden hadde sine problemer. Jeg tror hun var en sammensatt person – både svak og sterk på samme tid. For veldig mange er nok Diana fortsatt «eventyrprinsessen» som ble urettferdig behandlet av sin kongelige ektemann og hans familie. Men jeg tror de aller fleste etter hvert har fått et mer nyansert bilde av henne, og innser at hun selv også kanskje hadde sine feil og mangler, sier han.

Les også: Prins Harry gjennomgikk "totalt kaos" over Dianas død

Sønnene åpne om morens død

Dianas sønner, Harry og William, var begge veldig unge da moren døde, henholdsvis 12 og 15 år. I de senere årene har begge brødrene flere ganger snakket om hvordan morens bortgang har påvirket dem gjennom hele livet.

– Mamma døde da jeg var tolv år. Følelsene mine låste seg vekk i en veldig, veldig tidlig alder, har prins Harry uttalt i et intervju med kanadiske CTV.

Prins William og Harry sammen med Charles under Dianas begravelse. Foto: Joel Robine / AP
Prins William og Harry sammen med Charles under Dianas begravelse. Foto: Joel Robine / AP

Prins William har også vært åpen om den tragiske bortgangen til moren.

– Jeg skulle ønske jeg kunne fått råd fra henne, og at hun fikk møte Catherine og fått oppleve mine barns oppvekst. Det gjør meg trist at hun ikke er her, og at de aldri vil få kjenne henne, uttalte en åpenhjertig prins i et intervju med herremagasinet GQ i mai.

Les også: – Da jeg var fire måneder på vei med William, kastet jeg meg ned trappene

Angrer på telefonsamtale

I en ny dokumentarfilm laget i forbindelse med at det er 20 år siden Diana døde, kommer det frem nye oppsiktsvekkende opplysninger. Harry og William forteller at moren ringte dem tidligere samme dag som hun omkom i en bilulykke i 1997. Hun var på ferie i Frankrike og guttene var opptatt med å leke med søskenbarna.

– Den telefonsamtalen sitter klistret til hjernen den dag i dag. Harry og jeg hadde sånt hastverk med å si ha det. Om vi bare hadde visst hva som kom til å skje, ville jeg ikke vært så likegyldig til det og alt det andre, sier William.

(Saken fortsetter under)

Video: William og Harry angrer på siste telefonsamtale med Diana

Harry sier den telefonsamtalen er noe han vil angre på resten av livet.

– Når jeg ser tilbake på det nå er det forferdelig tungt. Å ikke vite at det var siste gang jeg skulle få snakke med moren min. Så annerledes den samtalen hadde blitt om jeg bare hadde hatt den minste idé om at livet hennes kom til å ta slutt den kvelden, sier han.

Les også: Se livet til prinsesse Diana i bilder

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
08:30 Raymond Johansen ut mot bompengepartiet08:23 Havprofessor: – Norge er et lyspunkt08:14 Sterke reaksjoner på VAR-avgjørelse08:12 Pakistansk klatrer omkom, italiener skadd i snøskred i Pakistan08:05 Bompengepartiet nesten like stort som Frp i Sandnes07:54 Trump truer med å deportere millioner ulovlige innvandrere07:51 Legeforeningen vil vurdere Abbasi-saken07:43 Raymond Johansen om Folkeaksjonen Nei til mer bompenger: – Et totalt useriøst parti07:35 Miljøbevegelsen varsler kamp mot tysk prøveboring sør for Lofoten07:33 EVRY og Tieto fusjonerer07:22 NRK: Abbasi-søsknene til Norge tirsdag07:20 Tolv døde i jordskjelv i Kina07:11 Offensiv Iversen vil utfordre Klæbo06:56 Alle OL-rivalene til cupspillet i fotball-VM06:41 Fire biler brant på Hovseter i Oslo06:36 Tankesmie ber om tettere samarbeid mellom SV og Rødt06:35 Hjelmseth imponert av innsats og vilje06:30 Ap ønsker ikke å endre asylforliket06:26 Asiatiske børser for det meste opp tirsdag06:05 Retten får se rekonstruksjon i Jemtland-saken05:50 Dette skjer i dag05:42 Geolog med ny befaring etter skred i Tromsdalen05:30 Dette skjedde i natt05:06 HRW: Ber FN etterforske Mursis død05:00 FN: 11 milliarder innbyggere i verden i 210004:54 Norge når ikke opp i kåring av Europas mest innovative regioner04:35 NHO-topp refser pelsdyrvedtak04:06 Tvangslovutvalget legger fram innstilling03:17 Brasiliansk entreprenørkjempe søker konkursbeskyttelse02:19 Swedbank fjerner toppledere i Estland01:57 Mann innrømmer delvis skyld i 15 år gammel voldtektssak01:33 USA vil sende 1.000 flere soldater til Midtøsten01:27 Abbasi-søsknene returneres til Norge01:07 Sør-Korea ble slått på dårlig norsk dag, men Graham Hansen-skade bekymrer00:40 Sjögren: – En styrke å vinne på en dårlig dag00:30 Menn stjal Pride-flagg og kom med homofiendtlige tilrop i Oslo00:09 Optimistisk «Caro» håper å rekke åttedelsfinalen23:33 Skytedrama overskygget Raptors-hyllest i Toronto – to personer såret23:20 DN: Frp godtar at bomløsning trekker ut i tid23:16 Amnesty ber Egypt etterforske Mursis død22:54 Caro ordnet VM-avansement, men måtte ut med skade22:30 Mystisk død: Skutt i brystet – sjanglet rundt i timevis22:08 USA advarer mot å gi etter for Iran21:58 SV-representant politianmelder nynazistgruppe for trusler21:55 Kristoffersen: – Jeg har ikke noe problem med å se folk i øynene21:33 Jordskred stanset rett over bebyggelse i Tromsdalen21:02 To trakk seg da Giske fikk styreverv21:00 Østfoldbanen åpnet for trafikk20:59 Kassi-mareritt da TIL vant på Nadderud20:30 Trump med 160 sekunders selvskryt for fire nye år19:50 Norge klaget USA inn til WTO – men USA blokkerer dommerne19:17 Kallmyr: – Statsråden kan ikke instruere Utlendingsnemnda om å la familien få bli18:35 Regjeringspartiene klubbet ned gratis skolemat18:21 Ekspresident Mursi død etter kollaps i rettsmøte18:09 FNs klimaeksperter hyller skoleelevers klimastreik18:08 Kristoff sjanseløs i spurten i Sveits18:06 Stor undersøkelse: Vy har mer fornøyde kunder enn SJ17:58 Brann ved toglinje i Østfold17:42 – Høyreekstremt motiv bak tysk politikerdrap17:32 Vinstra-saken: – Å drepe virket interessant17:08 Båret bort av politiet: – De fikk fem minutter på seg17:00 Norge inn i ny EU-avtale: – Politikken har vært katastrofalt dårlig16:54 Dansk økokrim har ransaket Nordeas danske hovedkvarter16:44 Hagen tar fri når Stortinget vedtar nye bompengeprosjekter16:40 Tidligere domfelt lærer dømt for vold mot to elever16:38 Drapstiltalt ektemann om aktor: – Respektløs16:18 Iran hevder å ha avslørt amerikansk spionnettverk16:05 Airbnb vokste kraftig i 201816:04 Mann varetektsfengsles etter dødsfall i Trondheim15:53 «Grovt umenneskelig»: Mor fraktet bevisstløs ut av landet14:33 Sylvi Listhaug til Askøy etter drikkevannsskandalen14:15 Ny rapport: Farligere og mer moderne atomvåpen12:27 Vy tapte sju norske tostrekninger til svenskene11:52 Mine fra 2. verdenskrig sprenges i Østersjøen11:38 Mann siktet for uaktsomt drap etter dødsfall i Trondheim11:38 Trump mener jobben bare er halvgjort og vil ha fire år til11:37 Lekkasje i hydrogentank var årsak til eksplosjon i Sandvika11:36 30 drept i selvmordsangrep i Nigeria11:24 Famling i mørket etter forklaring på strømbrudd i Sør-Amerika11:20 Iran: Atomavtalen brytes innen ti dager11:13 Inn i midnattssolas rike10:58 Golfforbundet jubler etter US Open-bragden: – Fryser på ryggen10:43 Equinor fant olje i Norskehavet10:29 Advarte mot Ludvigsen: Ikke la han være alene med beboere10:25 Mattilsynet fant færre brudd på dyrevelferdsloven etter flere tilsyn10:17 Huaweis grunnlegger venter milliardtap10:16 Paraply-aktivist løslatt før tiden – slutter seg til Hongkong-demonstrantene10:06 Tutta hyller Hovland etter US Open-bragden09:43 LSK-profil ute i flere uker09:42 Økt satsing på kvinnene i hoppsporten09:29 Drapstiltalt 17-åring erkjenner ikke straffskyld09:16 Jemtland-saken: Ektemannen erkjenner ikke skyld09:13 Ettåring i Askøy døde av blodforgiftning – hadde to bakterietyper09:11 Veksten i eiendomsskatten stanser opp09:02 Pakistansk aktivist drept08:51 Casper Ruud falt én plass på rankingen08:49 – Solskjær fast bestemt på at Pogba blir i United08:40 Hovland klatret 324 plasser på verdensrakingen i golf08:35 Mann tiltalt for incest og overgrep mot to sønner08:17 VM-spillerne nyter VM-stemningen i Reims
Siste nytt
08:30NorgeRaymond Johansen ut mot bompengepartiet08:23NorgeHavprofessor: – Norge er et lyspunkt08:14SportSterke reaksjoner på VAR-avgjørelse08:12VerdenPakistansk klatrer omkom, italiener skadd i snøskred i Pakistan08:05NorgeBompengepartiet nesten like stort som Frp i Sandnes07:54VerdenTrump truer med å deportere millioner ulovlige innvandrere07:51NorgeLegeforeningen vil vurdere Abbasi-saken07:43NorgeRaymond Johansen om Folkeaksjonen Nei til mer bompenger: – Et totalt useriøst parti07:35NorgeMiljøbevegelsen varsler kamp mot tysk prøveboring sør for Lofoten07:33NorgeEVRY og Tieto fusjonerer07:22NorgeNRK: Abbasi-søsknene til Norge tirsdag07:20VerdenTolv døde i jordskjelv i Kina07:11SportOffensiv Iversen vil utfordre Klæbo06:56SportAlle OL-rivalene til cupspillet i fotball-VM06:41NorgeFire biler brant på Hovseter i Oslo06:36NorgeTankesmie ber om tettere samarbeid mellom SV og Rødt06:35SportHjelmseth imponert av innsats og vilje06:30NorgeAp ønsker ikke å endre asylforliket06:26VerdenAsiatiske børser for det meste opp tirsdag06:05NorgeRetten får se rekonstruksjon i Jemtland-saken05:50NorgeDette skjer i dag05:42NorgeGeolog med ny befaring etter skred i Tromsdalen05:30NorgeDette skjedde i natt05:06VerdenHRW: Ber FN etterforske Mursis død05:00VerdenFN: 11 milliarder innbyggere i verden i 210004:54VerdenNorge når ikke opp i kåring av Europas mest innovative regioner04:35NorgeNHO-topp refser pelsdyrvedtak04:06NorgeTvangslovutvalget legger fram innstilling03:17VerdenBrasiliansk entreprenørkjempe søker konkursbeskyttelse02:19VerdenSwedbank fjerner toppledere i Estland01:57NorgeMann innrømmer delvis skyld i 15 år gammel voldtektssak01:33VerdenUSA vil sende 1.000 flere soldater til Midtøsten01:27NorgeAbbasi-søsknene returneres til Norge01:07SportSør-Korea ble slått på dårlig norsk dag, men Graham Hansen-skade bekymrer00:40SportSjögren: – En styrke å vinne på en dårlig dag00:30NorgeMenn stjal Pride-flagg og kom med homofiendtlige tilrop i Oslo00:09SportOptimistisk «Caro» håper å rekke åttedelsfinalen23:33SportSkytedrama overskygget Raptors-hyllest i Toronto – to personer såret23:20NorgeDN: Frp godtar at bomløsning trekker ut i tid23:16VerdenAmnesty ber Egypt etterforske Mursis død22:54SportCaro ordnet VM-avansement, men måtte ut med skade22:30LivetMystisk død: Skutt i brystet – sjanglet rundt i timevis22:08PolitikkUSA advarer mot å gi etter for Iran21:58PolitikkSV-representant politianmelder nynazistgruppe for trusler21:55SportKristoffersen: – Jeg har ikke noe problem med å se folk i øynene21:33NorgeJordskred stanset rett over bebyggelse i Tromsdalen21:02PolitikkTo trakk seg da Giske fikk styreverv21:00ReisenyheterØstfoldbanen åpnet for trafikk20:59SportKassi-mareritt da TIL vant på Nadderud20:30VerdenTrump med 160 sekunders selvskryt for fire nye år19:50PolitikkNorge klaget USA inn til WTO – men USA blokkerer dommerne19:17NorgeKallmyr: – Statsråden kan ikke instruere Utlendingsnemnda om å la familien få bli18:35NorgeRegjeringspartiene klubbet ned gratis skolemat18:21VerdenEkspresident Mursi død etter kollaps i rettsmøte18:09PolitikkFNs klimaeksperter hyller skoleelevers klimastreik18:08SportKristoff sjanseløs i spurten i Sveits18:06ReisenyheterStor undersøkelse: Vy har mer fornøyde kunder enn SJ17:58ReisenyheterBrann ved toglinje i Østfold17:42Politikk– Høyreekstremt motiv bak tysk politikerdrap17:32NorgeVinstra-saken: – Å drepe virket interessant17:08PolitikkBåret bort av politiet: – De fikk fem minutter på seg17:00PolitikkNorge inn i ny EU-avtale: – Politikken har vært katastrofalt dårlig16:54PengerDansk økokrim har ransaket Nordeas danske hovedkvarter16:44PolitikkHagen tar fri når Stortinget vedtar nye bompengeprosjekter16:40NorgeTidligere domfelt lærer dømt for vold mot to elever16:38NorgeDrapstiltalt ektemann om aktor: – Respektløs16:18PolitikkIran hevder å ha avslørt amerikansk spionnettverk16:05PengerAirbnb vokste kraftig i 201816:04NorgeMann varetektsfengsles etter dødsfall i Trondheim15:53Norge«Grovt umenneskelig»: Mor fraktet bevisstløs ut av landet14:33Helse og livsstilSylvi Listhaug til Askøy etter drikkevannsskandalen14:15VerdenNy rapport: Farligere og mer moderne atomvåpen12:27PengerVy tapte sju norske tostrekninger til svenskene11:52VerdenMine fra 2. verdenskrig sprenges i Østersjøen11:38NorgeMann siktet for uaktsomt drap etter dødsfall i Trondheim11:38VerdenTrump mener jobben bare er halvgjort og vil ha fire år til11:37NorgeLekkasje i hydrogentank var årsak til eksplosjon i Sandvika11:36Verden30 drept i selvmordsangrep i Nigeria11:24VerdenFamling i mørket etter forklaring på strømbrudd i Sør-Amerika11:20VerdenIran: Atomavtalen brytes innen ti dager11:13ReiseInn i midnattssolas rike10:58SportGolfforbundet jubler etter US Open-bragden: – Fryser på ryggen10:43PengerEquinor fant olje i Norskehavet10:29NorgeAdvarte mot Ludvigsen: Ikke la han være alene med beboere10:25NorgeMattilsynet fant færre brudd på dyrevelferdsloven etter flere tilsyn10:17VerdenHuaweis grunnlegger venter milliardtap10:16VerdenParaply-aktivist løslatt før tiden – slutter seg til Hongkong-demonstrantene10:06SportTutta hyller Hovland etter US Open-bragden09:43SportLSK-profil ute i flere uker09:42SportØkt satsing på kvinnene i hoppsporten09:29NorgeDrapstiltalt 17-åring erkjenner ikke straffskyld09:16NorgeJemtland-saken: Ektemannen erkjenner ikke skyld09:13NorgeEttåring i Askøy døde av blodforgiftning – hadde to bakterietyper09:11NorgeVeksten i eiendomsskatten stanser opp09:02VerdenPakistansk aktivist drept08:51SportCasper Ruud falt én plass på rankingen08:49Sport– Solskjær fast bestemt på at Pogba blir i United08:40SportHovland klatret 324 plasser på verdensrakingen i golf08:35NorgeMann tiltalt for incest og overgrep mot to sønner08:17SportVM-spillerne nyter VM-stemningen i Reims
Populært