20 år siden Diana døde

– Prinsesse Diana skulle til Norge uker etter at hun døde

Diana sendte personlig takkebrev til nordmann kort tid før hun døde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fakta om prinsesse Diana

* Prinsesse Diana av Wales ble født som Lady Diana Frances Spencer 1. juli 1961. Hennes far bar tittelen jarl, og familien hadde tilknytning til den gamle skotsk-engelske kongeslekten Stuart.

* Hun var ikke noe skolelys og tok ingen høyere utdanning. I stedet jobbet hun i en barnehage i London. Hun og britenes tronarving prins Charles ble kjent allerede mens hun var barn.

* De to ble viet i St. Paul’s-katedralen i London i 1981. Seremonien, ofte omtalt som et eventyrbryllup, ble fulgt på fjernsyn av anslagsvis én milliard mennesker verden over.

* Diana og Charles fikk to barn, prinsene William og Harry. Men ekteskapet begynte raskt å skrante, og de ble skilt i 1996, etter at begge partene hadde innrømmet utroskap.

* Etter skilsmissen fortsatte hun å engasjere seg i veldedighetsarbeid og involverte seg i kampen for et forbud mot landminer.

* Prinsesse Diana omkom i en bilulykke i Paris 31. august 1997.

* Etter hennes død ble det framsatt påstander om at hun ble drept på ordre fra det britiske kongehuset, som angivelig ikke kunne godta at hun hadde et forhold til muslimen Dodi al-Fayed, som døde i den samme ulykken.

* En undersøkelse i 2008 fastslo at Diana og Dodi døde på grunn av «grov uaktsomhet» fra sjåførens side.

I dag er det 20 år siden prinsesse Diana omkom i en bilulykke i Paris. Hennes kjæreste Dodi al-Fayed og sjåføren Henri Paul omkom også i ulykken. Livvakten Trevor Rees-Jones overlevde.

Diana, som var 36 år gammel da hun døde, var skilt fra den britiske tronarvingen prins Charles. Dodis far Mohammed al-Fayed hevdet at paret ble drept på ordre fra kongehuset.

Her er restene av bilen etter ulykken. Foto: Jerome Delay / AP
Her er restene av bilen etter ulykken. Foto: Jerome Delay / AP

Det er imidlertid aldri blitt ført noe troverdig bevis for denne påstanden. En britisk og en fransk gransking har slått fast at dødsfallet var en ulykke.

Blodprøver viste at Henri Paul hadde en promille på mer enn tre ganger over den lovlige grensen da bilen med prinsesse Diana krasjet. Blodprøven viste også spor av anti-depressiver. Disse medisinene kan ha forsterket virkningen av den høye promillen.

I april 2008 kom en britisk jury fram til at denne ulykken skyldtes grov uaktsomhet fra sjåførens side. Fotografer som forfulgte bilen, fikk også sin del av ansvaret.

Les også: Graven til prinsesse Diana er blitt forsøkt plyndret fire ganger

Møtte nordmenn i Bosnia

Kun tre uker før sin død, var Diana i Bosnia. Her besøkte hun mineofre, og møtte mineryddere fra Norsk Folkehjelp i arbeid.

– Jeg fikk vite om et svært hemmelig prosjekt tidlig den sommeren. Det handlet om at en celebritet skulle komme til Bosnia, og at personen trengte hjelp til å bli fraktet rundt. Deretter fikk vi vite at det var Diana som skulle komme på besøk. Dette svarte vi selvfølgelig ja til, sier assisterende generalseketrær i Norsk Folkehjelp, Per Nergaard til ABC Nyheter.

Diana og representanter fra Norsk Folkehjelp (inkludert Nergaard) spiste middag sammen på en veranda på en restaurant i Sarajevo.

– Norsk Folkehjelp skulle ha en mine-konferanse i Oslo i september det året. Diana ble invitert dit, og hun virket positiv. Hun hadde kommet til Oslo det året hvis hun ikke hadde omkommet, sier Nergaard.

Daværende generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Halle Jørn Hanssen, mottok et personlig takkebrev fra Diana like før hun døde. Prinsessen skrev i brevet at hun «var glad for å ha bidratt til å rette oppmerksomheten mot mineofrene og deres familiers skjebne». Brevet er datert 12. august 1997. Dette er kun 19 dager før prinsessen omkom.

Les også: Brev fra Diana solgt for 160.000 kroner

(Saken fortsetter under)

Dette brevet sendte Diana til daværende generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Halle Jørn Hanssen.
Dette brevet sendte Diana til daværende generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Halle Jørn Hanssen.

– Ektefølt engasjement

Per Nergaard fikk også gleden av å spise et måltid med Diana alene.

– Da vi skulle hente mat i buffeten, dro noen meg i dressjakka. Det var Diana. Og hun sa: «Du skal sitte med meg».

Han påpeker at det er veldig spesielt å tenke på at han fikk møte Diana like før hun døde, og at hun skulle til Oslo kun uker etter dødsfallet.

– Vi pratet om mineproblematikken og prosessene. Hun hadde mange forslag og innspill. Men vi snakket også om veldig mye forskjellig. Hun var påslått. Jeg fikk raskt en følelse av at dette var et ektefølt engasjement fra hennes side. Hun stilte mange gode spørsmål, forteller Nergaard.

Han tror at Diana hadde blitt en sentral samarbeidspartner videre i arbeidet med minerydding.

– Jeg husker at hun stilte et godt spørsmål: «Hvordan er det å gå på jobb hver dag når du ikke vet helt sikkert at du kommer hjem igjen?» Det hadde jeg ikke et godt svar på, sier Nergaard.

Les også: Dianas kongelige kakestykke på auksjon til ellevill pris

(Saken fortsetter under)

Per Nergaard (lengst til venstre) spiser her middag sammen med representanter fra Norske Folkehjelp og prinsesse Diana. Foto: Ivar Christiansen
Per Nergaard (lengst til venstre) spiser her middag sammen med representanter fra Norske Folkehjelp og prinsesse Diana. Foto: Ivar Christiansen

Bodde på Skaugum

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland forteller til ABC Nyheter at Diana var drømmeprinsessen for det britiske folk.

– Det er klart at den britiske kongefamilien opprinnelig hadde ønsket at Charles og Diana ville leve «happily ever after». Jeg tror faktisk det var vanskeligere for mange briter å akseptere at de to gikk fra hverandre. For dem var Diana selve drømmeprinsessen, og man kunne nesten ikke tenke seg et kongehus uten henne, sier han.

Kongehuseksperten forteller at Diana kom inn som et ungt og friskt pust i den britiske kongefamilien.

– Hun var bare 19 år da hun forlovet seg med Charles, og folk flest var nærmest umettelige på bilder og stoff om denne unge prinsessen, som en gang skulle bli Storbritannias dronning. Det ble en slags Diana-dyrkelse over hele verden, og prins Charles’ flotte frue ble etter hvert kanskje klodens mest fotograferte kvinne. Hun hadde en nærhet i sine møter med publikum og presse som var ny i det britiske kongehuset. Hun viste en varme overfor gamle, unge og ikke minst syke. Dette gjorde et enormt inntrykk, sier Totland.

(Saken fortsetter under)

Kongehusekspert Kjell Arne Totland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Kongehusekspert Kjell Arne Totland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Diana hadde flere møter med den norske kongefamilien, og bodde blant annet på Skaugum under et besøk i Norge.

– Diana møtte tidlig medlemmene av den norske kongefamilien. Både kong Olav og kronprinsparet den gang var i bryllupet hennes i 1981. Da Diana i 1984 utførte sitt første kongelige solooppdrag, gjorde hun det faktisk i Oslo. Hun bodde på Skaugum, og fikk god kontakt med Harald og Sonja. På begravelsedagen hennes i september i 1997, gikk de begge til minnegudstjeneste for henne i Den engelske kirken i Oslo. Og det husker jeg at gjorde meg stolt den gang, understreker Totland.

Les også: Prins Harry: – Vanskelig å tilgi paparazziene

Trakassert og urettferdig behandlet

72-åringen forteller at prinsessen var dyktig med pressen, men at fotografene begynte å bli svært uhøflige med årene.

– Hun ble en mester i å bruke pressen. Det kom imidlertid til et vendepunkt etter separasjonen og skilsmissen, da hun ikke lenger ønsket Slottets livvakter rundt seg, og hun følgelig nærmest kunne bli fritt vilt. Da opplevde hun også at fotografene trakasserte henne for å framprovosere tårer og lignende.

Området utenfor Kensington Palace var fylt med blomster etter Dianas død. Foto: Bebeto Matthews / AP
Området utenfor Kensington Palace var fylt med blomster etter Dianas død. Foto: Bebeto Matthews / AP

Totland sier at han har sjeldent har opplevd en kongelig med et slikt tak på publikum og presse.

– Hun var unik. Men vi vet jo at hun bak den smilende og velpolerte fasaden hadde sine problemer. Jeg tror hun var en sammensatt person – både svak og sterk på samme tid. For veldig mange er nok Diana fortsatt «eventyrprinsessen» som ble urettferdig behandlet av sin kongelige ektemann og hans familie. Men jeg tror de aller fleste etter hvert har fått et mer nyansert bilde av henne, og innser at hun selv også kanskje hadde sine feil og mangler, sier han.

Les også: Prins Harry gjennomgikk "totalt kaos" over Dianas død

Sønnene åpne om morens død

Dianas sønner, Harry og William, var begge veldig unge da moren døde, henholdsvis 12 og 15 år. I de senere årene har begge brødrene flere ganger snakket om hvordan morens bortgang har påvirket dem gjennom hele livet.

– Mamma døde da jeg var tolv år. Følelsene mine låste seg vekk i en veldig, veldig tidlig alder, har prins Harry uttalt i et intervju med kanadiske CTV.

Prins William og Harry sammen med Charles under Dianas begravelse. Foto: Joel Robine / AP
Prins William og Harry sammen med Charles under Dianas begravelse. Foto: Joel Robine / AP

Prins William har også vært åpen om den tragiske bortgangen til moren.

– Jeg skulle ønske jeg kunne fått råd fra henne, og at hun fikk møte Catherine og fått oppleve mine barns oppvekst. Det gjør meg trist at hun ikke er her, og at de aldri vil få kjenne henne, uttalte en åpenhjertig prins i et intervju med herremagasinet GQ i mai.

Les også: – Da jeg var fire måneder på vei med William, kastet jeg meg ned trappene

Angrer på telefonsamtale

I en ny dokumentarfilm laget i forbindelse med at det er 20 år siden Diana døde, kommer det frem nye oppsiktsvekkende opplysninger. Harry og William forteller at moren ringte dem tidligere samme dag som hun omkom i en bilulykke i 1997. Hun var på ferie i Frankrike og guttene var opptatt med å leke med søskenbarna.

– Den telefonsamtalen sitter klistret til hjernen den dag i dag. Harry og jeg hadde sånt hastverk med å si ha det. Om vi bare hadde visst hva som kom til å skje, ville jeg ikke vært så likegyldig til det og alt det andre, sier William.

(Saken fortsetter under)

Video: William og Harry angrer på siste telefonsamtale med Diana

Harry sier den telefonsamtalen er noe han vil angre på resten av livet.

– Når jeg ser tilbake på det nå er det forferdelig tungt. Å ikke vite at det var siste gang jeg skulle få snakke med moren min. Så annerledes den samtalen hadde blitt om jeg bare hadde hatt den minste idé om at livet hennes kom til å ta slutt den kvelden, sier han.

Les også: Se livet til prinsesse Diana i bilder

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:42 Premier League-spiss tatt for promillekjøring11:07 Sterkeste pundkurs på fem måneder10:57 Endelig rapport etter Lion Air-ulykken snart klar10:52 Full storm i Midt-Norge tirsdag10:35 Frynset forhold mellom USA og Tyrkia skaper debatt om atomvåpen10:35 NRK slår sammen regionale TV-sendinger10:17 Høyre håper på Sp for videre samtaler i Bergen10:16 Iran advarer Tyrkia mot å etablere militært nærvær i Syria10:02 Konkursbegjæring for kosmetikkjeder - 1.300 ansatte berørt09:52 Svensk langrennsprofil mister hele sesongen09:52 Ruud falt på verdensrankingen09:51 Enighet om reformer i Libanon09:51 Politiet kaller inn til pressemøte om voldshendelsen på Toten09:34 Tysk minister: – EU trenger noen dager til brexitavgjørelse09:33 FNB-styret snur om eksklusjon av medlemmer i Sandnes09:21 Barndomsstedet rasert av flom – da fikk Oddbjørn en idé09:19 Mot dødt løp mellom Trudeau og Scheer i Canada09:16 Woodward: – Ingen planer om United-salg08:18 Gustav Witzøe overtar som konsernsjef i SalMar08:18 Solberg på uanmeldt besøk i Irak08:11 Klopp mener Solskjær forsvarte seg til ett poeng08:09 Trump vil DNA-teste alle asylsøkere07:37 Politiet patruljerte på Facebook – fem bøtelagt07:30 Kina anklager japansk professor for spionasje07:26 Turister pågrepet for droneflyging ved marinebase07:14 Rundlurte Nav: Fikk både lønn og millioner i uførepensjon07:12 Galaxy videre i MLS-sluttspillet06:24 Japans eksport faller for tiende måned på rad06:10 Her herjer tornadoen i Texas05:53 Jordskjelv har rammet stillehavsøya Vanuatu05:50 Dette skjer i dag05:43 Norge på sjetteplass over beste pensjonssystemer i verden05:30 Dette skjedde i natt05:15 Kanonvalg for De grønne i Sveits05:05 Sensurert forside på flere australske aviser03:17 Myndighetene utvider portforbudet i Chile02:49 Morales tar første stikk i valget i Bolivia02:17 Minst 30 døde i bussulykke i Kongo02:15 Wild tok seier uten Zuccarello02:09 Murray tok sin første seier på over to år01:45 Nyvalg i april i Nord-Makedonia00:58 Fem døde i brann i klesfabrikk i uroen i Chile00:19 Politiet etterforsker bilbrann i Oslo23:58 TV-aksjonen har fått inn 220 millioner kroner23:56 Tyskland: – Tyrkias militæroffensiv er brudd på internasjonal rett23:10 Ti drept i artilleriangrep i Kashmir22:49 Carlsen tangerte langsjakkrekord med seier mot Matlakov22:49 Milan mistet seieren på overtid i Piolis første kamp22:02 Carlsen tangerte langsjakkrekord med seier mot Matlakov22:01 Sarpsborg reddet poeng mot Brann ett minutt før slutt21:47 Molde tok nytt steg mot seriegull21:32 «Klimavalg» i Sveits – nesten dobling for De grønne20:40 Huawei-grunnlegger advarer Norge mot politisk press20:15 Saueflokk på tur gjennom Madrid19:53 Aalesund sikret opprykk til Eliteserien19:51 Startet med varme og fascinasjon, endte med fullskala mistillit: – De to ble aldri forsonet19:42 Over 90.000 hjortedyr har blitt testet for skrantesyke19:24 Liverpool spolerte Solskjærs opptur fem minutter før slutt18:45 Politikere vil granske matgiganter som gir bonuspoeng på øl18:28 Jehovas vitner mener stemme-nei ikke er i strid med demokratiske verdier18:16 Solfrid Heier (74): – Verden rundt meg er veldig opptatt av alder18:00 Oslo-politikere reagerer på en rekke voldshendelser17:54 Brexit – dette kan skje nå17:41 Dette stativet er en felle: Ikke lås fast sykkelen din her!17:16 Christine Koht skrives ut fra Rikshospitalet17:04 Breivik og Elvestuen stiller seg «til disposisjon» for Venstres valgkomité17:01 Kurdiske styrker har trukket seg ut av grenseby nordøst i Syria16:56 LSK Kvinner tok sitt sjuende seriemesterskap med 2-2 mot Kolbotn16:43 Aftenposten: Rødgrønn byrådsplattform i Oslo klar til uka16:14 TV-aksjonen har så langt fått inn over 120 millioner kroner16:11 Ødegaard sentral i Real Sociedads snuoperasjon15:42 Person fastklemt i gravemaskin – skal ha falt 15 meter15:17 Over 1,3 millioner barn og unge er innesperret14:22 Minst én skadd i møteulykke på Senja13:50 Minst 20 omkom i bussulykke i Kongo13:48 Jordras ved tursti i Bærum13:20 Ordfører: Tør ikke spekulere på om Frode Berg-saken blir løst før jubileum13:02 De Gea og Martial i United-troppen12:47 Flyttet fra Norge for å gjøre seg klar til klimakollaps12:01 Raab hevder at det er flertall for brexit-avtale i Underhuset11:41 Store demonstrasjoner i Hongkong11:34 Ledervalget setter fyr på grasrota i Venstre11:12 Historisk skipsvrak funnet: – Du får en følelse av hva krig koster10:40 Kronprins Haakon til Japan for å feire ny keiser10:32 SIAN-profiler i retten for hatefulle ytringer10:22 Bjerke-drapet opp for lagmannsretten – tiltalte erkjenner vold, nekter for drap09:51 Kvinne i 60-årene omkom i trafikkulykke i Volda09:33 Sudansk mann nekter straffskyld for å ha drept gravid kone i Egersund08:55 Norsk krigshistories skyggeside: – De så på oss som fremmede08:00 Nina Haver-Løseth: – Håper det er min tur nå07:31 Opptøyene i Chile har krevd liv07:00 Hovland klatrer på resultatlista i Sør-Korea06:59 Bjørn Eidsvåg mener NRK P1 utelater artister over 50 år06:36 Opposisjonen kaller Johnsons manglende underskrift for umoden06:00 Dette skjer i dag05:51 EU-ambassadører møtes for å diskutere brexitutsettelse05:37 Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Bærum05:30 Dette skjedde i natt05:10 Amerikanske styrker i Syria sendes til Irak05:08 Mann angrepet av ungdomsgjeng i heis i Oslo
Siste nytt
11:42SportPremier League-spiss tatt for promillekjøring11:07PengerSterkeste pundkurs på fem måneder10:57VerdenEndelig rapport etter Lion Air-ulykken snart klar10:52NorgeFull storm i Midt-Norge tirsdag10:35VerdenFrynset forhold mellom USA og Tyrkia skaper debatt om atomvåpen10:35KulturNRK slår sammen regionale TV-sendinger10:17PolitikkHøyre håper på Sp for videre samtaler i Bergen10:16VerdenIran advarer Tyrkia mot å etablere militært nærvær i Syria10:02PengerKonkursbegjæring for kosmetikkjeder - 1.300 ansatte berørt09:52SportSvensk langrennsprofil mister hele sesongen09:52SportRuud falt på verdensrankingen09:51VerdenEnighet om reformer i Libanon09:51NorgePolitiet kaller inn til pressemøte om voldshendelsen på Toten09:34PolitikkTysk minister: – EU trenger noen dager til brexitavgjørelse09:33PolitikkFNB-styret snur om eksklusjon av medlemmer i Sandnes09:21NorgeBarndomsstedet rasert av flom – da fikk Oddbjørn en idé09:19PolitikkMot dødt løp mellom Trudeau og Scheer i Canada09:16SportWoodward: – Ingen planer om United-salg08:18PengerGustav Witzøe overtar som konsernsjef i SalMar08:18PolitikkSolberg på uanmeldt besøk i Irak08:11SportKlopp mener Solskjær forsvarte seg til ett poeng08:09VerdenTrump vil DNA-teste alle asylsøkere07:37NorgePolitiet patruljerte på Facebook – fem bøtelagt07:30VerdenKina anklager japansk professor for spionasje07:26NorgeTurister pågrepet for droneflyging ved marinebase07:14PengerRundlurte Nav: Fikk både lønn og millioner i uførepensjon07:12SportGalaxy videre i MLS-sluttspillet06:24PengerJapans eksport faller for tiende måned på rad06:10VerdenHer herjer tornadoen i Texas05:53VerdenJordskjelv har rammet stillehavsøya Vanuatu05:50NorgeDette skjer i dag05:43PengerNorge på sjetteplass over beste pensjonssystemer i verden05:30NorgeDette skjedde i natt05:15PolitikkKanonvalg for De grønne i Sveits05:05KulturSensurert forside på flere australske aviser03:17VerdenMyndighetene utvider portforbudet i Chile02:49PolitikkMorales tar første stikk i valget i Bolivia02:17VerdenMinst 30 døde i bussulykke i Kongo02:15SportWild tok seier uten Zuccarello02:09SportMurray tok sin første seier på over to år01:45PolitikkNyvalg i april i Nord-Makedonia00:58VerdenFem døde i brann i klesfabrikk i uroen i Chile00:19NorgePolitiet etterforsker bilbrann i Oslo23:58NorgeTV-aksjonen har fått inn 220 millioner kroner23:56VerdenTyskland: – Tyrkias militæroffensiv er brudd på internasjonal rett23:10VerdenTi drept i artilleriangrep i Kashmir22:49SportCarlsen tangerte langsjakkrekord med seier mot Matlakov22:49SportMilan mistet seieren på overtid i Piolis første kamp22:02SportCarlsen tangerte langsjakkrekord med seier mot Matlakov22:01SportSarpsborg reddet poeng mot Brann ett minutt før slutt21:47SportMolde tok nytt steg mot seriegull21:32Politikk«Klimavalg» i Sveits – nesten dobling for De grønne20:40PengerHuawei-grunnlegger advarer Norge mot politisk press20:15VerdenSaueflokk på tur gjennom Madrid19:53SportAalesund sikret opprykk til Eliteserien19:51PolitikkStartet med varme og fascinasjon, endte med fullskala mistillit: – De to ble aldri forsonet19:42NorgeOver 90.000 hjortedyr har blitt testet for skrantesyke19:24SportLiverpool spolerte Solskjærs opptur fem minutter før slutt18:45PengerPolitikere vil granske matgiganter som gir bonuspoeng på øl18:28NorgeJehovas vitner mener stemme-nei ikke er i strid med demokratiske verdier18:16Helse og livsstilSolfrid Heier (74): – Verden rundt meg er veldig opptatt av alder18:00NorgeOslo-politikere reagerer på en rekke voldshendelser17:54PengerBrexit – dette kan skje nå17:41NorgeDette stativet er en felle: Ikke lås fast sykkelen din her!17:16Helse og livsstilChristine Koht skrives ut fra Rikshospitalet17:04PolitikkBreivik og Elvestuen stiller seg «til disposisjon» for Venstres valgkomité17:01VerdenKurdiske styrker har trukket seg ut av grenseby nordøst i Syria16:56SportLSK Kvinner tok sitt sjuende seriemesterskap med 2-2 mot Kolbotn16:43PolitikkAftenposten: Rødgrønn byrådsplattform i Oslo klar til uka16:14PengerTV-aksjonen har så langt fått inn over 120 millioner kroner16:11SportØdegaard sentral i Real Sociedads snuoperasjon15:42NorgePerson fastklemt i gravemaskin – skal ha falt 15 meter15:17VerdenOver 1,3 millioner barn og unge er innesperret14:22NorgeMinst én skadd i møteulykke på Senja13:50VerdenMinst 20 omkom i bussulykke i Kongo13:48NorgeJordras ved tursti i Bærum13:20NorgeOrdfører: Tør ikke spekulere på om Frode Berg-saken blir løst før jubileum13:02SportDe Gea og Martial i United-troppen12:47Helse og livsstilFlyttet fra Norge for å gjøre seg klar til klimakollaps12:01VerdenRaab hevder at det er flertall for brexit-avtale i Underhuset11:41VerdenStore demonstrasjoner i Hongkong11:34PolitikkLedervalget setter fyr på grasrota i Venstre11:12VerdenHistorisk skipsvrak funnet: – Du får en følelse av hva krig koster10:40VerdenKronprins Haakon til Japan for å feire ny keiser10:32NorgeSIAN-profiler i retten for hatefulle ytringer10:22NorgeBjerke-drapet opp for lagmannsretten – tiltalte erkjenner vold, nekter for drap09:51NorgeKvinne i 60-årene omkom i trafikkulykke i Volda09:33NorgeSudansk mann nekter straffskyld for å ha drept gravid kone i Egersund08:55NorgeNorsk krigshistories skyggeside: – De så på oss som fremmede08:00SportNina Haver-Løseth: – Håper det er min tur nå07:31VerdenOpptøyene i Chile har krevd liv07:00SportHovland klatrer på resultatlista i Sør-Korea06:59NorgeBjørn Eidsvåg mener NRK P1 utelater artister over 50 år06:36VerdenOpposisjonen kaller Johnsons manglende underskrift for umoden06:00NorgeDette skjer i dag05:51VerdenEU-ambassadører møtes for å diskutere brexitutsettelse05:37NorgeMann alvorlig skadd i trafikkulykke i Bærum05:30NorgeDette skjedde i natt05:10VerdenAmerikanske styrker i Syria sendes til Irak05:08NorgeMann angrepet av ungdomsgjeng i heis i Oslo
Populært