Kronprins Frederik av Danmark med nakkebrudd etter trampolineulykke

<p>SPREK: – Bruddet skal behandles med nakkekrage som Kronprinsen skal ha på i rundt 12 uker, skriver det danSke hoffet i en pressemelding.. Her er kronprinsesse Mary og kronprins Frederik av Danmark.</p>
SPREK: – Bruddet skal behandles med nakkekrage som Kronprinsen skal ha på i rundt 12 uker, skriver det danSke hoffet i en pressemelding.. Her er kronprinsesse Mary og kronprins Frederik av Danmark. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Den danske tronarvingen (48) ble alvorlig skadet da han hoppet på trampoline, melder danske Ekstrabladet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– H.K.H Kronprinsen pådro seg i går ettermiddag et brudd i nakken i forbindelse med trampolinehopping ved et privat arrangement i en gymsal. Bruddet skal behandles med nakkekrage som Kronprinsen skal ha på i rundt 12 uker. Deretter forventes det at kronprinsen er fullt restituert, skriver det danske hoffet i en pressemelding, ifølge Ekstrabladet.

Må avlyse

Grunnet uhellet måtte kronprins Frederik i dag melde forfall til en mottagelse på

Christiansborg Slot for de danske OL- og Paralympicsdeltagerne.

– Det er naturligvis kjedelig ikke å kunne delta på mottagelsen i dag. Jeg hadde gledet meg til å feire de danske atleters store, historiske prestasjon i Rio. Jeg ønsker deltagerne en god dag på Christiansborg, uttaler kronprinsen i pressemeldingen.

Gikk Birken

Kronprins Frederik er svært sprek og idrettsinteressert. I mars stilte han til duell med vår egen kronprins Haakon under Birkebeinerrennet, som går fra Rena til Lillehammer.

Tidligere har han vært på turné på Svalbard med sine skandinaviske kronprinskolleger.

Ifølge pressemeldingen forventes det ikke at trampolineuhellet vil få konsekvenser for Kronprinsens offisielle program.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært