Mann klaget på smerter i magen – kirurger gjorde dette funnet

En mann i India klaget på magesmerter og manglende apetitt. Undersøkelser viste at han hadde over 40 kniver i magen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da den indiske politimannen Surjeet Singh (42) mistet evnen til å gå normalt etter en arbeidsulykke, utviklet han en relativt absurd hobby for å unngå kjedsomheten.

Han begynte å svelge kniver.

Det gikk som det måtte, og Singh endte etter hvert opp med å klage til fastlegen over vedvarende magesmerter og manglende apetitt.

Les også: Leopard forvillet seg inn på barneskole i India

– Aldri sett noe lignende

Siden vi nå kjenner til historien, blir ikke sjokket over oppdagelsen kirurgene gjorde etter at Singh ble innlagt så stor, men for de som gjennomførte operasjonen var forundringen naturligvis stor.

– Jeg har aldri sett noe lignende i løpet av mine 20 år som kirurg, sier Jatinder Malhotra til CNN om operasjonen, som tok fem timer å gjennomføre.

Les også: Spektakulært togran i India

– Ble avhengig

Singh er nå frisk igjen, men må ventes med å skrives ut til psykologer ved sykehus har undersøkt knivslukerens mentale tilstand.

– Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det. Jeg utviklet en smak for metall og ble avhengig av å svelge kniver, sier Singh til CNN.

Han skal ha holdt «hobbyen» skjult for familien, men bedyrer etter operasjonen at han skal slutte med knivslukingen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus