Evangelist spådde naturkatastrofer for homofile - fikk sitt eget hus oversvømt

GUDS STRAFFEDOM: Lederen av «Family Research Council» har fått sitt hjem i Lousiana oversvømt.
GUDS STRAFFEDOM: Lederen av «Family Research Council» har fått sitt hjem i Lousiana oversvømt. Foto: Tony Perkins facebookside
Artikkelen fortsetter under annonsen

Evangelisten Tony Perkins som ifølge amerikanske medier har spådd at Gud vil straffe homofile med naturkatastrofer, kan nå selv ha blitt rammet av Guds vrede.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tony Perkins leder organisasjonen «Family Research Council» i USA, som er sterkt imot homofili. I helga ble Perkins selv rammet av en oversvømmelse han karakteriserer å være «av bibelske dimensjoner» i delstaten Louisiana.

Huset hans ble rammet av oversvømmelsen, beretter han på sin egen facebookside – til stor skadefryd for homoaktivister og andre.

I en rekke avisartikler i USA, men også i britiske Independent omtales nemlig at Perkins skal ha sagt at Gud vil straffe homofile med naturkatastrofer.

EVANGELISTEN: Tony Perkins, her på et nominasjonsmøte for Republikanerne i Cleveland, Ohio, 21. juli. Foto: Mike Segar / Reuters/NTB scanpix
EVANGELISTEN: Tony Perkins, her på et nominasjonsmøte for Republikanerne i Cleveland, Ohio, 21. juli. Foto: Mike Segar / Reuters/NTB scanpix

Etter at han og familien ble rammet av denne naturkatastrofen og måtte flykte hjemmefra i en kano, strømmer kommentarene inn på facebooksida hans:

«Sender tanker og bønner til deg. Men siden jeg er homo, kan det forårsake mer oversvømmelse.», skriver en.

– Gratulerer med at du endelig har kommet ut av skapet! skriver flere, underforstått at Gud har sendt vannet for å straffe de homofile og dermed har avslørt Perkins.

Organisasjonen hans har blant annet lagt ut en artikkel med de ti viktigste skadevirkningene av homoseksualitet.

Blant annet vil religionsfriheten bli truet, færre vil forbli monogame og trofaste og kravet om å legalisere polygami vil vokse.