Therese Johaug deler bilder fra bryllupet

Therese Johaug og Nils Jakob Hoff giftet seg i Røros kirke nyttårsaften.
Therese Johaug og Nils Jakob Hoff giftet seg i Røros kirke nyttårsaften. Foto: Ole Martin Wold / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var kjendistungt da Johaug giftet seg med Nils Jakob Hoff i vinteridyll på Røros.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Johaug og Hoff ble forlovet i slutten av 2021. 17. mai i år ble paret foreldre for første gang.

Søndag giftet de seg i Røros kirke og avsluttet 2023 som ektefeller. Nå deler den tidligere skidronningen flere bilder fra den store dagen.

«Nå er du min @nilsjakobhoff❤️31.12.2023 går inn i minneboka som en av de største dagene i mitt liv! Takk til venner og familie som bidro til en «helvetes fest»», skriver Johaug i et innlegg på Instagram.

På gjestelisten var blant andre flere tidligere og nåværende langrennsstjerner. Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Maiken Caspersen Falla, Tiril Udnes Weng og Helene Marie Fossesholm var blant disse.

En annen tidligere langrennsdronning, Marit Bjørgen, var den ene av Johaugs tre forlovere. De to andre var skiløper Ingvild Flugstad Østberg og brudens lillesøster Veronica Johaug.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Langrennsikonet Therese Johaug la opp etter 2021/22-sesongen. Hun avsluttet karrieren med å vinne tre OL-gull i Beijing.

Siden karriereslutten har hun fungert som ekspert for NRK, men 35-åringen har flere ganger ymtet frampå at det kan bli aktuelt med comeback. Om et drøyt år er det VM i Trondheim.

Hoff vant i 2013 VM-gull sammen med Kjetil Borch i tungvekts dobbeltsculler. Han har deltatt i to OL.