Schumachers kone svarer kritikerne: – Vær så snill, dere må forstå

Video: Corinna Schumacher ber kritikerne om forståelse.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Corinna Schumacher har fått hard medfart for å ikke dele informasjon om Michael Schumachers helsetilstand. Nå svarer hun kritikerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I 2013 ble tidligere formel 1-fører Michael Schumacher (50) påført alvorlige hodeskader etter en skiulykke i De franske alper.

Siden har familien til Schumacher nektet å uttale seg offentlig om hans tilstand etter ulykken, noe som har fått flere til å reagere.

Flere personer som tidligere har stått 50-åringen nær, blant annet tidligere sportssjef i Mercedes Nick Fry og manager Willi Weber, har kritisert valget om å ikke informere offentligheten.

– Streng kontroll

I boken «Survive. Drive. Win» kommer det frem at Fry har lite til overs for tausheten.

– Corinna (Schumachers kone, red.anm.) og familien har hatt en svært streng kontroll med informasjon om tilstanden og behandlingen hans, og det er en skam, synes jeg, skriver Fry ifølge Daily Mail.

Han mener fansen har krav på å vite hvordan det går med tyskeren.

– Det er millioner av mennesker som har en oppriktig omsorg for Michael, og det gjelder ikke kun fansen hans i Tyskland eller Mercedes-fans, skriver Fry.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– I de beste hender

Nå kommenterer Corinna Schumacher kritikken som har kommet mot henne og familien.

– Vær så snill, dere må forstå at vi følger Michaels ønske om å hemmeligholde et såpass følsomt tema som hans helsetilstand, sier hun til She Magazine ifølge Aftonbladet.

I begynnelsen av september ble 50-åringen innlagt på sykehuset l'Hôpital européen Georges-Pompidou i Paris. Ifølge franske medier gjennomgikk tyskeren en stamcellebehandling på sykehuset. 12. september ble han utskrevet.

50-åringen blir nå behandlet i familiens hjem i Sveits.

– Han er i de aller beste hender og vi gjør alt vi kan for å hjelpe ham, sier Corinna til She Magazine.